Royal Raymond Rife

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
Borislav Stankov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#512 Мнение от Borislav Stankov »

Я да видиме дали съм оправил нещата!
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.
Изображение
CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.

http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#514 Мнение от VITAN »

@npn/I-now или там каквото преди новото ти превъплъщение: Щом си се научил да лекуваш хемороиди с ток и си толкова загрижен за хората - обясни им на тях - къде ги слагаш тия кабели и на каква честота бичиш? Все някога някой ще се намери да провери с толкова закъсал пациент...

Колкото до мен, моето поведение ще получи нужната аргументация в свое време. Има и по-важни неща да пиша, но малко по-нататък.
WWW.RIFE.HIT.BG IT CAN BE DONE!

evgor

#515 Мнение от evgor »

Добре де добре, цял свят разбра, че (се заяждам и затова ми изтриха тази част от поста). Но и сам войнът е войн, ако ще и цяла армия да сте
За всички останали:
-медни електроди в ръцете
-ръцете обилно намокрени с чиста вода
-правоъгълни импулси, без значение дали са едно или двуполярни, и в двата случая има ефект
-честотите са, 727, 802, 880, 447, 774, 1550, 4474, 6117
-напрежение 11-12 волта (примерно)
Последно промяна от evgor на Пет Сеп 26, 2008 11:02 am, променено общо 1 път.

evgor

#516 Мнение от evgor »

Има и по-важни неща да пиша,
Радвам се, но пиши неща дето ги няма в нета, нещо от личен опит.

evgor

#518 Мнение от evgor »

Това също е интересноhttp://uk.youtube.com/watch?v=YXvuVJwmU ... re=related
А за сърбежите мога да кажа, че са нещо нормално. Могат да се появят по всяко време, но отминават.

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#519 Мнение от VITAN »

27 написа:Но и сам войнът е войн, ако ще и цяла армия да сте
Очевидно войн на Тангра... georgi_nz, npn, Edva li, Dali, zap, I-now, 27...

Д-р Райф е забелязал електрическа полярност у микроорганизмите и с еднополярни импулси е започнал да ги трепе. А в променливия ток, пораждащ електромагнитни вълни няма полярност. Тези, които преднамерено говорят тук за електромагнитни вълни няма да изчезнат по няколко причини. Но за тези, които мислят, когато четат и не лукавстват да кажат на черното бяло:

Властелинът на ЕТЕРА/електрическите лъчи/студеното електричество/потоците електрино:
Изображение
Такова сияещо електричество, ако е породено от променлив ток (горещо електричество) поставя човек перманентно в хоризонтално положение. Но природата на еднополярните ВЧ импулси и ВЧ променливия ток е различна. Факт е, че Тесла си е играел с „облаци ЕТЕР” генерирани от тесла-трансформатора. Докоснах стъклото на Райф-лампата когато работеше с ВЧ еднополярни импулси: нито почувствах нещо, нито ми стана после нещо. Ако това беше променлив ток, пораждащ електромагнитните вълни, и ми беше хрумнала идея да пипам работеща лампа, първо щях да си премеря температурата… Но щом д-р Райф е казал безопасно разстояние около 30 см., значи дистанция и толкоз! Лампата, както писах излъчва насочени лъчи. Когато човек стои не пред нея, а отстрани – не се чувства нейното въздействие.

Пишейки за Тесла, друг е въпросът, че с тесла-трансформатор Райф машина за по-високите честоти не може да се направи или е безпредметно да се прави. Освен другото, този трансформатор е резонансно устройство, т.е. работи на фиксирана честота. Между другото Тесла е прототип на капитан Немо от романа на Жул Верн (наврмето я четох няколко пъти). Подводницата „Наутилус” пише, че работела с бобини от нов тип. Така де, Тесла траф-а има няколко секции бобини (за мнооо висок волтаж вторичната намотка задължително е разделена на 2).

За новата машина, за която се надявам поне Vpp = 200V (или до 400) на 1,8 MHz – може и да се събере в кутия от РС, а и да няма никакви електролитни кондензатори. Въпроса е в качеството на частите. Е, само в РС нисковолтовото захранване, но там нещата са стандартни в добрия смисъл или пък може при желание да се направи иначе (но трябва повече мерак). Премерих електролитен кондензатор на около 20 години: капацитета беше паднал около 5 пъти!

По тази машина вероятно имам още няколко седмици работа. Колкото до „лечебните” изпитания – както казах: аз лично няма да се занимавам с това…

evgor

#520 Мнение от evgor »

аз лично няма да се занимавам с това…
Дай на мен!

evgor

#522 Мнение от evgor »

Едва ли ще получиш недвусмислен отговор. Аз съм задавал подобен въпрос, ама беше своевременно изтрит.
И как ще разбереш, че това, което си успял да конструираш, наистина върши своята работа по предназначение?
Защо смяташ, че е конструирал нещо. Вярно, че качи снимки, но не са на фона на тогавашната преса,както беше предложението, за да се докаже автентичността.
naydenov, ти си отскоро тук и още не си навлезнал в дебрите на малката ни конспирацийка. Но имай търпение, всичко ще ти стане ясно, като му дойде времето.

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#523 Мнение от VITAN »

27 написа:
аз лично няма да се занимавам с това…
Дай на мен!
Войне, войне, де да беше войн....
След всичко написано (плюс изтрито) срещу мен - в тази светлина ще трябва да отговориш на:

Какво е общото между теб и написаното в българския тълковен речник:
лукавство = коварно двуличие ?

Колкото до снимките: никога няма да снимам нещо, което ще излезе от моите ръце. Този у когото ще подне, ако иска да си го снима, филмира, прожектира.... и каквото там намери за добре.

Колкото до Райф-а, мисля, че това е голям магнит за глупаци. Колко му е: 2 жици, малко елементарни части, наричаш го Райф (може и Х. Кларк, но пак твърдиш, че може да се говори за Райф) и почваш да правиш чудеса. Т'ва гъбички, т'ва пърхот, т'ва хемороиди......... само кариеса остана и цялата медицина става излишна.

Аватар
Veselin Krachunov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#524 Мнение от Veselin Krachunov »

@VITAN

Медицината е много важна и сериозна област на съвременната приложна наука, общество и психика. Трилиони се харчат годишно за и от нея. Едва ли има човек в цивилизования свят, който от люлката да не се е сблъсквал с нея. Децата се ваксинират задължително. Всеки работник, служител и работодател е длъжен да внася здравни осигуровки.

Всичко в медицината е строго научно, истинско, непоклатимо и работещо...

...докато не ти се наложи наистина да опреш до него!

Публикувай отговор

Обратно към “NEW ORDER”