www.rife.hit.bg …. Updated
Когато Райф лампата трепе бацили, от тях в организма остават токсини, които предизвикват умора. Но не такава, дето минава отминава за 5-10 минути като зашеметяване от протекъл ток. За здрав човек, ако не се е „предозирал” минава за няколко часа – това от опит.
Навремето мислех, че като не е ясно какво е давал д-р Райф да пият пациентите, за разтикване на токсините, трябва да се пият разтворими таблетки антиоксиданти. После мислех – чай: зелен или Ройбос. Днес идеята за антиоксиданти ми се вижда наивна – стиха с тия високотехнологични продукти от нефт… Та с 2 думи: лечебно гладуване на изворна/кладенчова/дестилирана вода или ако здравето не позволява – сокове от прясно изцедени плодове: лимон, грейпфрут, портокал, а защо не и от родни ябълки. Те също са добра „четка”.
Приключвам с темата за лечебното гладуване:
3 дни глад (+изворна вода) +1 ден на сокове от пресни плодове +1 ден с добавка и на сокове от зеленчуци и треви + 1 ден на сурова храна >> Каквото е казано в онази книга за гладуването, която посочих наскоро, поне за малки периоди се оказа напълно вярно. Дори и в малките подробности – пак пиша от личен опит. Само дето увеличих с още 1 ден дните на сокове от плодове – в устата ми беше още гадно, а езика доста бял. Може опита ми да е доста скромен, но повечето вероятно мислят, че чувството за глад е основния проблем. НЕ, той ми беше последна грижа. Човек е свикнал да яде през определено време и мислите за ядене са по-досадната част. На 3-тия ден глад, когато организма е свършил запасите от глюкоза и е започнал да топи мазнините със запечатаните в тях токсини става гадничко, най-вече нощем. Тогава и акумулатора пада, но като се поразходи човек, започва пак да пуска ток. Важно е в тия дни да не се става рязко, а полека! Дали съм станал маниак на тема здраве? Не бих казал. Мисля, че което съм писал дотук е ЕСТЕСТВЕНИЯ начин на живот, а не „стандартния” такъв. Първия определено е за предпочитане. Най-малкото е, че сега като си погледна профила в огледалото, все едно се виждам преди 5-10 години
Спазвайки всичко написано от Столешников сега не чувствам никакъв глад, дори напротив. А това е гаранция, че резултата, ако не се полакоми човек е категоричен. Навремето нашите прадядовци и прабаби са яли само за обед към 11 часа и вечер към 17-18 часа. Това рязко контрастира със съвременната мода, да се яде помалко, но постоянно. Така стомаха никога не се изпразва, следователно и никога организма не стартира процесите на самоочистване от токсини/шлаки. А в даден момент контейнера се препълва…