Royal Raymond Rife

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Georgi_Ivanov

Re: Райф и още нещо

#436 Мнение от Georgi_Ivanov »

miromad написа:Ако може някой да ми изпрати файла на ДидоБой на електронната ми поща, защото съм в Германия и не мога да го дръпна от дата.бг. http://gefi.data.bg/Rife_Dido.rar. това беше линка, нали.
Защо не отправиш молбата към него?
А да попитам и още нещо, някой чел ли е нещо за violet ray устройството на Никола Тесла.
:lol:

DidoBoy

#439 Мнение от DidoBoy »

Едва преди няколко дни разбрах, че схемата която постнах преди време не може вече да бъде изтеглена. Някой мой "доброжелател" е изтрил папката където се намираше цялата информация.
Обръщам се към всички които имат интерес от контактния Райф, а също и към супервайзорите на форума с молба да намерим сигорно пространство където да постна отново цялата информация която имам.
Практиката показа, че схемата работи много добре и от нея биха се заинтересували много хора на които тя може да помогне.
Благодаря на всички предварително.

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#441 Мнение от Stefan Stefanov »

И това какво общо има с темата?

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#443 Мнение от Stefan Stefanov »

Все пак е добре да се чете заглавието на темата преди да се пише.

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#445 Мнение от VITAN »

www.rife.hit.bg …. Updated

Когато Райф лампата трепе бацили, от тях в организма остават токсини, които предизвикват умора. Но не такава, дето минава отминава за 5-10 минути като зашеметяване от протекъл ток. За здрав човек, ако не се е „предозирал” минава за няколко часа – това от опит. Навремето мислех, че като не е ясно какво е давал д-р Райф да пият пациентите, за разтикване на токсините, трябва да се пият разтворими таблетки антиоксиданти. После мислех – чай: зелен или Ройбос. Днес идеята за антиоксиданти ми се вижда наивна – стиха с тия високотехнологични продукти от нефт… Та с 2 думи: лечебно гладуване на изворна/кладенчова/дестилирана вода или ако здравето не позволява – сокове от прясно изцедени плодове: лимон, грейпфрут, портокал, а защо не и от родни ябълки. Те също са добра „четка”.

Приключвам с темата за лечебното гладуване:
3 дни глад (+изворна вода) +1 ден на сокове от пресни плодове +1 ден с добавка и на сокове от зеленчуци и треви + 1 ден на сурова храна >> Каквото е казано в онази книга за гладуването, която посочих наскоро, поне за малки периоди се оказа напълно вярно. Дори и в малките подробности – пак пиша от личен опит. Само дето увеличих с още 1 ден дните на сокове от плодове – в устата ми беше още гадно, а езика доста бял. Може опита ми да е доста скромен, но повечето вероятно мислят, че чувството за глад е основния проблем. НЕ, той ми беше последна грижа. Човек е свикнал да яде през определено време и мислите за ядене са по-досадната част. На 3-тия ден глад, когато организма е свършил запасите от глюкоза и е започнал да топи мазнините със запечатаните в тях токсини става гадничко, най-вече нощем. Тогава и акумулатора пада, но като се поразходи човек, започва пак да пуска ток. Важно е в тия дни да не се става рязко, а полека! Дали съм станал маниак на тема здраве? Не бих казал. Мисля, че което съм писал дотук е ЕСТЕСТВЕНИЯ начин на живот, а не „стандартния” такъв. Първия определено е за предпочитане. Най-малкото е, че сега като си погледна профила в огледалото, все едно се виждам преди 5-10 години :D

Спазвайки всичко написано от Столешников сега не чувствам никакъв глад, дори напротив. А това е гаранция, че резултата, ако не се полакоми човек е категоричен. Навремето нашите прадядовци и прабаби са яли само за обед към 11 часа и вечер към 17-18 часа. Това рязко контрастира със съвременната мода, да се яде помалко, но постоянно. Така стомаха никога не се изпразва, следователно и никога организма не стартира процесите на самоочистване от токсини/шлаки. А в даден момент контейнера се препълва…
WWW.RIFE.HIT.BG IT CAN BE DONE!

DidoBoy

#446 Мнение от DidoBoy »

Към I-now : Идеята за ползването на драйвера TMS 2814 е добра но има и недостатъци.
1. Максималния изходнен ток не е 2А(това пикова стойност) а 100мА.
2. При тази схема максималното изходно напрежение е -/+ 14V, т.е. 28 V в идеалния случай. Практиката показва, че за да е максимално ефективен уреда изходното му напрежение трябва да е над 40V.
3. Дори и с батерийно захранване този уред остава свързан галванично с РС-то ( чрез масата на сигналния вход ) , а това е много опасно. Ако сигнала идва от Laptop няма проблем, но ако е стационарен компютър при липса на зануляване на корпуса на РС-то потенциала е около ~ 100V ! От такова напрежения човек може доста да пострада.
4. Това, че тази схема няма регулиране на изходния сигнал не плюс а напротив - това е недостатък защото ако изходното напрежение е колкото вече споменах, че трябва да бъде, за хората с различно съпротивлвние на кожата изходния ток ще бъде различен.
Така както е напрвена схемата с ниско изходно напрежение естественно няма нужда от регулиране мъкар, че при много ниски честоти сигорно усещанията пак са доста силни.
5. Необходимо е външно захранване което иначе в моята схема се взема от РС-то.
Най-голям проблем е галваничното разделяне. За да се направи тази схема напълно безопасна е необходима входния сигнал да се прекара през специален оптрон ( който е хем скъп хем рядко се намира), а за да се ползва захранването от РС-то, захранването на схемата трябва да се прекара през DD/DC конвентор с пълно галванично разделяне.
Ако се направи всичко това, простата схема изведнъж ще стане доста сложничка ! Такова изпълнение би затруднило доста хора.
В заключение извода е, че разделянето с изходен трансфорнатор спестява доста главоболия. Не, че моята схема е идеална - напротив и в нея има доста неща които биха могли да се усъвършенстват - но безопасноста е най-важна.
Виж ако се съчетае тази схема с микроконтролер като източник на сигнала би се получило нещо наистина добро.
Иначе, I-now поздравления за идеите.

DidoBoy

#448 Мнение от DidoBoy »

Към I-now : Не се загяй от думите ми, но ако съм написал нещата за големината на изходното напрежение и за галваничното разделяне бъди сигорен, че съм имал основателни причини.
Наистина не разбирам какво имаш в предвид, че контактния метод не е силов - може би, че не е нужна голяма изходна мощност. Ако това е така си напълно прав. Абсолютно съм убеден обаче , че ако през кожата ти не протича никакъв ток контакния метод ще е напълно безполезен. Имам познат с такова восоко съпротивление на кожата, че при 40V на сондите ток през него практически не тече.
Що се отнася до безопасноста ще ти дам друг пример. Детето на един приятел едва не умря от токов удар - оказасе, че заради калпав разклонител на домашното им РС е изчезнало зануляването и на корпуса имаше ~110V.
Иначе няма нищо лошо всеки да експериментира - стига да спазва някои елементарни правила за безопасност.

DidoBoy

#450 Мнение от DidoBoy »

Към I-now : Това, че хора които не разбират от електичество не трябва да се пробват в такава техника е колкото вярно толкова и невярно. Защото много хора които имат сериозни здравословни проблеми но не са на "ти" с електрониката ще се опитат да си направят схемите за които говорим в този форум. И ще го направят защото са отчаяни и в безисходица. Наше задължение е да ги предпазим от сериозни грешки които може да доведат до фатални последици, не мислиш ли ?
А това с мокренето на кожата също не помага в случая за който ти говорих. Чистата вода както е известно е изолатор. Мокрейки една нормална кожа всъшност ние разреждаме във водата всякакви електролити които се намират по кожата и така тя си намалява съпротивлението. Ами ако кожата не е нормална и няма какво да бъде разтворено ? Просто ти не си се натъквал на такъв случай и за това не можеш да ме разбереш. Геловете които се предлагат също не помагат - все едно мокриш стъкло с дестилирана вода. Епидермиса се държи сякаш е мъртво рогово вещество.
Единственното нещо което помага е да се работи с по-високо напрежение - това разбира се не е много безопасно но все пак е някакво решение.

Публикувай отговор

Обратно към “NEW ORDER”