Royal Raymond Rife

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#376 Мнение от npn »

Вижте коя е последната честота, която се изписва на дигиталния ви тунер за средни вълни. Мдаааа 1,602,000 Hz :lol: . A коя е най -ниската честота за CANCER (рак) на Райф......1,604,000 Hz :wink: .
Дали е случайно? Едва ли. А знаете ли как управляващата върхушка в Русия се лекува? Ами гълтали капсули, които имат батерийка и микрочип. Микрочипът излъчва ел.импулси и избива всички микроби.
Само не знам дали капсулата е за еднократна употреба :wink: Та това е Запер за вътрешна употреба. Много хитро, защото на Кларк запера не може да трепе микроби в правото черво например, а това като стигне до там ще ликвидира всички микроби. Мисля, че в България има фирми за иновации, които ще могат да направят такива чипове. Надявам се за еднократна употреба :D
Орлите летят сами. Овцете се движат на куп.

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#377 Мнение от npn »

За тези, които ще си правят Запер:
Шунтирането на изходния резистор 470 ома с танталов кондензатор е АБСОЛЮТНОзадължително. Аз ползвах 3,3 микро на 25 волта. Без кондер, и под товар (човешко тяло) изходния сигнал от правоъгълник става мазало. С кондер не мръдва. Според статистиката най-ефективната честота за запер е 2,5 Khz, но е добре да се редува с 30 Khz.

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#378 Мнение от npn »

Някой се бъзика с темата. Хакер ли е не знам, ама нещо става напоследък. За няколко дни темата е посетена 5000 пъти, а последните ми мнения са разместени и са от една и съща дата и час.
Че някой не е доволен от факта, че наближава края на всички болести е повече от ясно.

karutzar

Разликата

#379 Мнение от karutzar »

Важна е разликата между триъгълни и квадратни форми. При запъра квадратната форма на сигнала е задължителна. И естествено прав ток (DC). При променлив ток (АС) формата би трябвало да е триъгълна. Поне такова впечатление и ефект намирам до сега. Пробвайте и с двете форми - коя е по-ефективна. Това, което мога да споделя е два случая на херпес третирани - единия с квадратната форма, другия (различен човек) с триъгълната форма - при фрекс16 - Herpes-general. При първия случай (квадратна форма) бяха нужни 2 сеанса в продължение на един ден. Във втория - само един. За броени часове херпеса изчезна.
Изглежда, че човешките клетки понасят и резонират по-добре при триъгълната форма. А квадратната ги "стресира".
Пробвайте и кажете резултатите.

npn, не мисля, че е хак. Просто има някакъв бъг в софта на форума. Както и че показва повече страници от колкото фактически има темата.
Админите би трябвало да си кажат думата по случая.
А иначе съм съгласен с теб - форума (или поне тази тема) се следи "осторожно"... Пък и Витан изчезна нещо напоследък...

Аватар
Borislav Stankov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#380 Мнение от Borislav Stankov »

npn написа:Някой се бъзика с темата. Хакер ли е не знам, ама нещо става напоследък. За няколко дни темата е посетена 5000 пъти, а последните ми мнения са разместени и са от една и съща дата и час.
Че някой не е доволен от факта, че наближава края на всички болести е повече от ясно.
Не споко няма хакери, просто датата на сървъра се беше омазала и трябваше да я оправя по някакъв начи, което засегна доста теми включително и тази, но няма изтрити мнения надявам се...
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.
Изображение
CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.

http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#381 Мнение от npn »

Ето до какво водят генните експерименти.http://www.e-vestnik.bg/3776
Ами грипът? Създаден в лаболатория, тръгва по света с пандемия отнела милиони животи. Ами СПИН? Създаден в лаболатория в ЮАР, като замисълът е бил да се направи вирус поразяващ избирателно чернокожи. Ами модерните зарази тръгващи интересно защо все от югоизточна Азия. Сетете се какъв е замисълът. Китай доста дръпнаха напред, нещо тябва да ги забави. Днес разбрах от Karutzar, че един от новите вируси е Адено вирусът, причиняващ затлъстяване. Защо ли американците са толоз дебели и защо ли откриха във водата им хормони на секса, антибиотици и още куп лайна.Отслабването е бизнес, многомилионен и многомилиарден....Кога за последно видяхте продукт за отслабване??? Америка е полигон за безсърдечни експерименти от всякакъв калибър, за съжаление, а най-съжалявам, че от този полигон хвърчат осколки. Не съм чел книгата на Гълъбов за световната конспирация срещу здравето, но смятам да го направя скоро. Човекът имаше статия във вестник Марица, показваща вредата от флуорирането. Интересно, какво имаше на другата страница на вестника............поучителна статия за ползата от флуорирането......ебати цинизма :35gif: Битката за надмощие в света е жестока и безскрупулна, вече не се спират пред нищо, а хората стават все по-болни. Аз доколкото мога "рекламирам" метода на биорезонанса, но честно казано повечето хора са зомбита, гледат ме много интересно като им говоря за Райф и Хулда Кларк. Точно това е причината вече да не се ликвидират (убиват ) учени, занимаващи се с биорезонанс (Райф). При това безверие ще има милиарди, които ще лапат пресован талк и желатинови "бонбончета" и ще правят оборот на матрицата. До кога ли?

Аватар
icko
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#382 Мнение от icko »

От доста време се каня да пиша по тази тема.Поста на npn нв мв учудва изобщо просто защото от край време все някой ни манупулира може би края на болестите наближава за някои хора,обаче не и за всички тъй като никой няма да позволи това благо наречено райф да се разпространи.За сега нямам поглед над нещата тъй като до сега не съм пробвал или виждал нищо описано по тази тема.Но едно е сигурно всяка една по сериозна болест е измислица на незнайно къде намираща се лаборатория.Спин-а бил измислен заради негрите.
Добре ама сега колко човека страдат от него които не са чернокожи??? и за да не прозвуча като расист искам да кажа,че всички сме равни и всички имаме право на живот.
И в крайна сметка какво става отиваме при ЛЕКАР и той ни предписва лекарста от които и идея си нямаме от какви вещества е създадени и как те действат на организма,ама те в последно време те и лекарите незнаят.
Излагам пълното си възмущение спрямо световните сили.
А и npn мисля да отговоря на въпроса ти "При това безверие ще има милиарди, които ще лапат пресован талк и желатинови "бонбончета" и ще правят оборот на матрицата. До кога ли?" Ами ще ти кажа докога колкото и да не искам да го осъзная.

До кога ли???------>>>> до края на човечестото,до тогава :(

DidoBoy

#383 Мнение от DidoBoy »

Към Karutzar : Ако ползваш моята схема, формата на изходните импулси винаги е правоъгълна. Мисля, че вече го обясних веднъж.
Входния компаратор превръща всеки входен сигнал в правоъгълен, разлика може да има единственно в коефициента на запълване на импулсите т.е. положителния импулс да е по-продължителен от отрицателния или пък обратно.
Ако наистина за херпеса има някаква разлика то тя със сигорност ще се дължи на гореописаната особенност.
Извода тогава е, че трябва се направят повече опити с различен коефициент на запълване на входните сигнали за да разберем дали трябва да са по кратки или по продължителни. Явно е, че това има някакво значение.

karutzar

#384 Мнение от karutzar »

Дидо, благодарско за платките. Горната част на правоъгълника също има вибрации - при фрекса можеш да избереш какви форми да бъдат. Въпреки, че уреда възпроизвежда само правоъгълни форми при тяхните пикове вибрациите се определят от програмата - дефолта е правоъгълни, но можеш да ги измениш. Което и направих. Естествено всичко е въпрос на експерименти.
Дидо, едно предложение към твоята схема. Тя е лимитирана на 20 kHz. Фрекса позволява да си определиш максимума, която звуковата карта може да възпроизведе. Моята е на 96 kHz. При това положение няма нужда честоти под 96 kHz да се делят на хармоници. А и хармониците при това положение ще имат повече сила. Споделих тази моя мисъл с npn и той се съгласи с мен. Съгласен съм, че не всички звукови карти са с такива добри параметри като моята, но ако може да се направи така, че тази лимитация на 20 kHz да бъде вдигната поне до 70-80 kHz.
И още нещо (npn видя схемата) - защо не се направи 2 в 1 - Райф и Кларк (запър) заедно. Запърът (по Кларк) работи между 5 и 10 волта прав ток. При него мембраните на човешките клетки не трептят. И формата задължително трябва да бъде правоъгълна, за разлика от някои честоти на Райф където се препоръчват други форми. Метода на Кларк е вълната на наситеността на правоъгълната форма - просто бактериите експлодират при първия сеанс. Намиращите се вътре в тях вируси оцеляват. Затова е нужен и втори сеанс. Третия е за "Бог да ги прости болестите"... :lol: Фрекса подържа запъра на програмно ниво - има програма за това.
icko, това, което има да стане ще стане, и "300те мъдреци на цион" няма да могат да направят нищо за да го предотвратят. Те за сега разчитат единствено на хорското невежество. А това, което има да дойде ще дойде като лавина. Една капка е достатъчна да прелее чашата, която се пълни в момента. След Райф и Кларк идва Оргона/праната на Вилхелм Райх. Праната и сега може да се събира чрез Слънцегледането. Но за "ненастроил се" човек към нейните вибрации праната може да бъде и разрушителна. Човек трябва да бъде по-духовен за да я приеме. Да не забравяме, че най-големият лечител в човешката история е Певецът и Музикант Орфей. А музиката е лавина от вибрации...

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#385 Мнение от npn »

А музиката е лавина от вибрации...
Нали сте чували за Фун Шуй ? Според това източно учение, в дома на човек, всеки ден трябва да звучи силна музика поне десет минути.
Сетихте се защо нали? :D
Поради същата причина, на входа на жилището трябва да има камбанки, които както знаем излъчват широк спектър ултразвуци. Така микробите ще се редуцират във входящия в жилището въздух.

karutzar

#386 Мнение от karutzar »

Един много интересен линк - http://www.sedatelec.com/english/acupauri.htm

NOGIER frequencies

Seven frequencies were developed experimentally by Dr Paul NOGIER in the 1970s. These frequencies are constantly used in routine medical practice, as they are preferentially recognized by the body. They enter into resonance with the body and specific exert effects on the body. These frequencies are used both for detection and for treatment.

При него "универсалната" честота е 1.14 kHz - хм

npn, "музиката" може и да убива - особено попфолка... :lol:

Някой може ли да сподели положителни резултати?

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#387 Мнение от npn »

Честотите май са в херцове, а не в килохерцове! :D

Аватар
Tokio
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#388 Мнение от Tokio »

Колеги, имам няколко въпроса към хората, които използват програмата FREX16. Наскоро си направих Запер, затова искам да попитам следното:
1. Колко време максимално може да се използва FREX-a дневно?
2. Могат ли да се лекуват няколко болести наведнъж?
3. Когато за една болест има дадени много честоти, как се процедира? Пускат се само по една дневно, или се изреждат всичките, или поне колкото е допустимата дневна доза?
4. Как да пусна честоти над звуковия обхват? Програмата ми дава грешка, когато се опитвам да я стартирам с честота над 35-40 000 херца.
Предварително благодаря на тези, които ми отговорят. Ако ще се борим срещу Матрицата, трябва да си помагаме.
Последно промяна от Tokio на Съб Май 31, 2008 1:55 am, променено общо 1 път.

DidoBoy

#389 Мнение от DidoBoy »

Към Karutzar :
Нещо не те разбрах какво искаш да кажеш с това, че в "горната част на правоъгълника" имало вибрации ?!?
Почвам да си мисля, че аз не съм обяснил достатъчно ясно за формата на входния сигнал. А можеби заблудите ви идват от това, че гледате "осцилографа" на програмата Freq16 и му вярвате ?!
Преди да се впусна в обяснения, ще направя една уговорка - който иска да провери думите, ми нека да го направи с истински осцилограф а не като гледа разни компютърни симулации.
И така, схемата е така направена, че входния компаратор се превключва винаги когато входният сигнал стане по-голям от 0,25 V и се връща в предното си състояние когато сигнала падне под това ниво. Представете си че на входа на устройството се подаде сигнал с триъгълна форма и амплитуда 1V. При това положение на изхода на компаратора ще имаме високо ниво от момента когато входното ниво превиши 0,25 V до момента когато (втората част на триъгълника) входното ниво падне под същия праг. Ако начертаете всичко това на една диаграма ще видите, че за никакви други сигнали не може да става и дума освен за правоъгълни на изхода на компаратора. Освен това съвсем ясно ще забележите че коефизиента на запълване ще бъде различен от 0,5, т.е. само коефициента на запълване може да се промени при промяна във формата на вхоните сигнали.
Заблуда номер 2 - че схемата е ограничена до 20 kHz.
В схемата на устройството няма никакво честотно ограничение - поне не и в тази която аз съм описал и ако е изпълнена с елементите такива каквито сък ги посочил. Пак ви напомням, че ферита на трансформатора е избран не случайно от захранване за PC - с него няма проблеми дори при четоти над 100kHz..
Наистина ако четете документацията за TDA1552 може да останете с такова погрешно впечатление. Там обаче дословно пише,че производителя гарантира работата на схемата до 20kHz, но забележете, че това е направено с една важна уговорка - това е минималната гранична честота при която се гарантира коефициента на изкривяване посочен в документацията.
Какво всъшност ни интересува това ще попитате ? Ами чисто и просто производителят е казал, че ако на вхона на схемата се подаде синусоидален сигнал с честота 20kHz той ще си остане такъв с гарнтирани минимални изкривявяния.
Е даде ама в нашият случай сигнала който подаваме на входа на усилвателя е винаги правоъгълен т.е. максимално изкривен. Значи уговорката отпада и максималната гранична честота се вдига в пъти.
Изследвал съм устройството и мога спокойно да ви гарантирам, че работи без проблеми до 60kHz. От 60 до 80kHz амплитудата не намалява, а само настъпва леко "заобляне" на фронтовете на изходните импулси - това също не е проблем.
Естественно, че е по-добре да се работи с честоти по-близки до реалните - спомнете си, че бях направил изчисления за диапазона на "лекуващите честоти". Честотите от 14-75kHz са основни за гадините с голенина до бактерия и при това могат да се ползват директно в моето устройство. Е, ограничението е единственно в звуковата карта на PC-то - много от масовите карти едвали работят с честоти над 50кHz. За вирусите естествено ще трябва да се ползват хармоници - няма как.
Заблуда номер 3 - че устройството на Кларк "работи с прав ток"
Няма такова нещо - веднъж го обсъждахме това с Витан. Всичко което минава през кондензатор независимо от формата е променливо напрежение. Това, че паралелно на изходния кондензатор Кларк е сложила резистор нищо не променя освен, че правоъгълното напрежение ще бъде леко повдигнато на малка постоянна съставна.
Иначе ако целта и е била да направи нещо само с постоянно напрежение просто от цялата си схема можеше да остави само батерийката - така де там напрежението е най-право.
Имам и други резерви за схемата с "таймерчето" - ако за моята машинка тя е 100mW при схемата на Кларк тя вероятно е десетки пъти по-малко. Ако такава мощност наистина можеше да лекува щяхме да стоим до говорителите на радиоапаратите и да се лекуваме.
"Заблуда номер 4" - универсалните лекуващи честоти.
Ако всички в този форум признаваме делото на Райф, тогава би трябвало вече да е ясно, че според неговата теория всяка "гадина" си има своя резонансна честота. Възможно е някои честоти чрез свои хармоници да трепят няколко "гадинки" но това не ги прави "универсални".
И изобщо като четох книгата на Кларк не знам защо (а можеби знам) останах с дълбокото убеждение, че за тази госпожа електрониката е нещо като средновековната алхимия - много тайнствени и мъгляви обяснения с един бляскав "философски камък" на финала.
С една дума ако един човек го хванеш че шикалкави на едно място в текста как да му вярваш за останалото ?
И изобщо как да направя "2 в 1" както се изразяваш като не откривам нищо различно и рационално в Кларк ? Разбира се имам в предвид само "псевдоелектронните устройства" в книгата на Кларк, иначе нещата свързани с хомеопатията са донякъде логични.
Това, че "метода на Кларк е вълната на наситеността на правоъгълната форма" ми звучи ще ме прощаваш амо точно като че е цитат на Кларк - поясни го моляте защото си е като розово облаче.
Това че за цялостното лечение са нужни няколко сеанса с различни честоти е вярно обаче няма как да го променим - най-малкото защото трябва да дадем време на организма си да се прочисти от токсините.

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#390 Мнение от npn »

Наскоро си направих Запер по схемата на NPN,
Не съм давал схема на зепер, бъркаш.
Към Дидо: Дидо, доста неще са ни малко в мъгла и ако беше иначе, нямаше да пишем тук. По въпроса за мощността на зепера, мога да кажа само едно, "Да се има в предвид, че Кларк определя резонансните честоти на микробите като високочестотна енергия, а не високоенергийна честота". Смятам, че е ясно написано. За честотното ограничение предполагам си прав, аз досега не съм наблюдавал на осцилографа какво става с честоти над 20 Khz. По въпроса за заблуда номер 3. Зепера работи с прав ток, накъсан на импулси. Другия момент е дали това го прави променлив, защото за променлив ток се иска отрицателна полувълна, както очакват хората, а такава няма.Не забравяй, че на изхода на зепера има, не само кондензатор, а и резистор и се получава нещо различно от обикновен аудио изход. При твоето устройство обаче има и отрицателна полувълна и въпреки това работи :wink: . Зепера също работи, Karutzar има много успехи с него, макар и не при всичко. И тук е момента да кажа, че универсалните честоти, май не са толкоз универсални. Вярно е обаче , че помагат при много проблеми (справка, Karutzar).

Публикувай отговор

Обратно към “NEW ORDER”