Не бъди "просто скептичен", защото от прост скептицизъм нямаме нужда. Имаме нужда от съмишленици и от конструктивни предложения. Иначе можем да си умуваме напразно още 70 години, с колкото е върната назад тази технология благодарение на "официалната наука" и още по-официалната фармацефтична индустрия, която още през 40-те години на миналия век е правила оборот около 30 000 долара от терапията на един раково болен, без изобщо да му помага, а алтернативата на Реймънд Райф е била няколко долара за електричество...Tornado написа:Vitane аз не разбирам от електроника, физика и биология толкова колкото искам, само фундаметалните принципи. За това не мога да изключа изцяло възможността това "чудо" да прави нещо. Просто съм скептичен. Освен това предложението ми за тестване на лампата не е неприложим и съм убеден, че на някой също му е хрумвало вече. Не ми е ясно дали има някакви по сериозни пречки пред такъв експеримент.
Разбира се имате право да не искате скептици тук, но мисля че ще пропуснете важни гледни точки ако се лишите от тяхното мнение. И не сезирам себе си, а мнението на един пич много по-нагоре в нишката който обясни много неща от биологията. Ако това е излишно....
Royal Raymond Rife
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: скептицизма
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: скептицизма
...много обичам анонимко да ме плаши с друг анонимкоTornado написа:. И не сезирам себе си, а мнението на един пич много по-нагоре в нишката който обясни много неща от биологията. Ако това е излишно....
Продължение на смисления ми пост - малко по-преди.
Ето крайното стъпало на Райф лампата - оригинала.
http://www.scoon.co.uk/Electrotherapy/R ... output.pdf
( http://www.scoon.co.uk/Electrotherapy/Rife/BeamRay )
Не разбирам добре функцията на L4. Записките на д-р Райф за настройките за рака може да са верни за крайното стъпало, а може и за плазмата... 900 и нещо волта на анода на лампата. Оттдолу под нея се гаси (може би за подгряване, а може и не само) напрежение с реостат 10К/75W. Най-вероятно плазмата трябва да подгрее, но като гледам системата от жакове - може и да е крайното стъпало. Който разбира лампи да бута рамо.
Кръга на входа и товара на лампата ползват обща бобина - със 'средна' точка. Разложете си схемата по променлив ток. Последователен резонанс... Т.е. според мен не трябват кой знае какви напрежения. Тока си е як - приблизителна мощност на 'предавателя' - към 300W
Ето крайното стъпало на Райф лампата - оригинала.
http://www.scoon.co.uk/Electrotherapy/R ... output.pdf
( http://www.scoon.co.uk/Electrotherapy/Rife/BeamRay )
Не разбирам добре функцията на L4. Записките на д-р Райф за настройките за рака може да са верни за крайното стъпало, а може и за плазмата... 900 и нещо волта на анода на лампата. Оттдолу под нея се гаси (може би за подгряване, а може и не само) напрежение с реостат 10К/75W. Най-вероятно плазмата трябва да подгрее, но като гледам системата от жакове - може и да е крайното стъпало. Който разбира лампи да бута рамо.
Кръга на входа и товара на лампата ползват обща бобина - със 'средна' точка. Разложете си схемата по променлив ток. Последователен резонанс... Т.е. според мен не трябват кой знае какви напрежения. Тока си е як - приблизителна мощност на 'предавателя' - към 300W
- kiki2002
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Южнокорейци създадоха вирус-убиец на ракови клетки
Малко извън темата но все пак ново решение
http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=10&id=8835
Николай Атанасов - 20 Октомври 2006
Аденовирус комбиниран с човешки ген, показал над 90% ефективност срещу рак на мозъка, белия и черния дроб и матката
Южнокорейски учени разработиха генетично модифициран щам вирус, показал значителна ефективност при унищожаването на различни типове ракови клетки. Микробиолозите от Университета Йонсей (Yonsei University), използвали аденовирус, който обикновено причинява простуда. В него бил внедрен човешки ген, свързан с производството на хормона релаксин (relaxin), който обикновено се синтезира по време на бременността, съобщава France Presse.
След инжектирането в злокачествените тумори, вирусът бързо започвал да се размножава и да убива раковите клетки. Генетично промененият аденовирус ликвидирал само ракови клетки, без да засяга здравите.
За 60 дни, учените направили по 3 инжекции в тумори на мозъка, черния дроб, белите дробове и матката на лабораторни мишки, при което били унищожени над 90% от раковите клетки. Клиничните тестове, които ще траят общо 18 месеца, ще продължат и през първите месеци на 2007 г., посочва един от изследователите, Юн Че Ок (Yun Chae-Ok). “Вярвам, че сме открили метод за за преодоляването на основния проблем в създаването на генетично модифицирано вирусно лекарство срещу рака”, коментира Ок пред журналисти.
Резултатите от работата на южнокорейските учени бяха публикувани в октомврийското издание на престижното американско специализирано издание Journal of the National Cancer Institute. За съжаление, досега съществуващите вирусни разработки срещу рака все още не показват 100-процентна ефективност при ликвидирането на злокачествените туморни клетки.
http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=10&id=8835
Николай Атанасов - 20 Октомври 2006
Аденовирус комбиниран с човешки ген, показал над 90% ефективност срещу рак на мозъка, белия и черния дроб и матката
Южнокорейски учени разработиха генетично модифициран щам вирус, показал значителна ефективност при унищожаването на различни типове ракови клетки. Микробиолозите от Университета Йонсей (Yonsei University), използвали аденовирус, който обикновено причинява простуда. В него бил внедрен човешки ген, свързан с производството на хормона релаксин (relaxin), който обикновено се синтезира по време на бременността, съобщава France Presse.
След инжектирането в злокачествените тумори, вирусът бързо започвал да се размножава и да убива раковите клетки. Генетично промененият аденовирус ликвидирал само ракови клетки, без да засяга здравите.
За 60 дни, учените направили по 3 инжекции в тумори на мозъка, черния дроб, белите дробове и матката на лабораторни мишки, при което били унищожени над 90% от раковите клетки. Клиничните тестове, които ще траят общо 18 месеца, ще продължат и през първите месеци на 2007 г., посочва един от изследователите, Юн Че Ок (Yun Chae-Ok). “Вярвам, че сме открили метод за за преодоляването на основния проблем в създаването на генетично модифицирано вирусно лекарство срещу рака”, коментира Ок пред журналисти.
Резултатите от работата на южнокорейските учени бяха публикувани в октомврийското издание на престижното американско специализирано издание Journal of the National Cancer Institute. За съжаление, досега съществуващите вирусни разработки срещу рака все още не показват 100-процентна ефективност при ликвидирането на злокачествените туморни клетки.
http://hometubeaudio.dir.bg/
хоби електроника и фотография
хоби електроника и фотография
На пръв прочит ново решение, на втори - не.
Отдавна е овладян термоядрения синтез, патента на ITT дори е изтекъл...! Това би преобърнало световната икономика, технологии и екология...! И още се трошат стотици милиони за 'овладяване на термоядрения синтез'...четете онази книга дето на няколко пъти я посочвах.
Защо ли става така? Въпроса си е тест за интелигентност по мое виждане.
Нарочно полето на битката се води в тази област - това не е новост.
Руснаците съобщиха подобно за някой, но той не беше от корейското
племе. 1 раково болен преди ако е струвал 30000$, сега е 10 пъти по-стъп за американското здравеопазване.
Кодът на бактеирята/вирусът ДНК/РНК е като кодът на компютърния вирус. Някой ще каже, аааа... ДНК-то има 4 'тухлички'! Да де, ама се комбинират само 2х2 и пак става като .....10011011101110111000010110.... например.
Световната здравна организация се опитва да 'ограничи'
разпространението на туберкулоза в Африка, но под предлог на средства подтискат бацила, без да лекуват по същество. В резултат на това в Европа идват бацили много устойчиви на сегашните лекарства. т.е. кодът .....10011011101110111000010110.... става друг. Бацила е същия. Райф-а би го 'утепал' защото не го разглежда като 'химия'(т.е. молекули носещи код), а кото 'механика'.
Онези горе по веригата веднага ще кажат нещо като старото: 'Пратията
никога не греши!', но в тази държава все още има мислещи лекари да ни 'светнат' на новите моди в 'бизнеса'. Лошото е, че това не се отнася само за туберкулозата.
Къде е 'вързанката'? Нови компютърни/биологични щамове, постоянен
UPDATE на 'АНТИВИРУСА' и то ако имаш пари да си купиш 'лиценза'. Нанотехнологии, не е за всеки, а за елита - мнооооого кинти. Далаверата продължава. А раковия вирус Bacillus Х и особенно Bacillus Y има много разновидности. Много лицензи - 100% успех под съмнение.
Вливането на чужд генетичен код е нож с 2 остриета. Сметка без кръчмар (имунната система). На приятел детето се разболя от менингит след ваксинация против него.... направо не ми се коментира. А такива генетични оръжия могат да ви причинят каквато си искате вреда (вкл. и безплодие). A познайте след време какво става ако някой разполага с вашата ДНК.
Това го пиша да не се отклоняваме от Райф темата. Да приключим и още една - какво става с рака попаднал у човека?
http://www.bard.bg/categories/?cid=46&BookID=680 - страница 201.
Купувате и четете. За тия дето не могат да отделят 10-11 перефразирам това, което д-р Райф Е ВИДЯЛ С ОЧИТЕ СИ (другото са 'лакардии').
Основните играчи са РАКА и ИМУННАТА СИСТЕМА. В много редки случаи имунната надделява и се наблюдават ремисии. Тумора (колонията на вируса) е като 'самолетоносач'. Вирусите карат да се делят ускорено клетките на приемника и така те си набавят необходимия им 'ядрен' материал - т.е. да оцеляват и да се множат. Щом тумора НЕ Е сред основните играчи - познайте какво става след като биват изтрепани вирусите?! И това май е тест за интелигентност.
п.п. Токоносителите в MOS транзисторите практически нямат никакво забавяне до 10MHz. Т.е. високи напрежения при високи честоти с биполярни - много трудно. Трябват вероятно MOSFET транзистори.
Отдавна е овладян термоядрения синтез, патента на ITT дори е изтекъл...! Това би преобърнало световната икономика, технологии и екология...! И още се трошат стотици милиони за 'овладяване на термоядрения синтез'...четете онази книга дето на няколко пъти я посочвах.
Защо ли става така? Въпроса си е тест за интелигентност по мое виждане.
Нарочно полето на битката се води в тази област - това не е новост.
Руснаците съобщиха подобно за някой, но той не беше от корейското
племе. 1 раково болен преди ако е струвал 30000$, сега е 10 пъти по-стъп за американското здравеопазване.
Кодът на бактеирята/вирусът ДНК/РНК е като кодът на компютърния вирус. Някой ще каже, аааа... ДНК-то има 4 'тухлички'! Да де, ама се комбинират само 2х2 и пак става като .....10011011101110111000010110.... например.
Световната здравна организация се опитва да 'ограничи'
разпространението на туберкулоза в Африка, но под предлог на средства подтискат бацила, без да лекуват по същество. В резултат на това в Европа идват бацили много устойчиви на сегашните лекарства. т.е. кодът .....10011011101110111000010110.... става друг. Бацила е същия. Райф-а би го 'утепал' защото не го разглежда като 'химия'(т.е. молекули носещи код), а кото 'механика'.
Онези горе по веригата веднага ще кажат нещо като старото: 'Пратията
никога не греши!', но в тази държава все още има мислещи лекари да ни 'светнат' на новите моди в 'бизнеса'. Лошото е, че това не се отнася само за туберкулозата.
Къде е 'вързанката'? Нови компютърни/биологични щамове, постоянен
UPDATE на 'АНТИВИРУСА' и то ако имаш пари да си купиш 'лиценза'. Нанотехнологии, не е за всеки, а за елита - мнооооого кинти. Далаверата продължава. А раковия вирус Bacillus Х и особенно Bacillus Y има много разновидности. Много лицензи - 100% успех под съмнение.
Вливането на чужд генетичен код е нож с 2 остриета. Сметка без кръчмар (имунната система). На приятел детето се разболя от менингит след ваксинация против него.... направо не ми се коментира. А такива генетични оръжия могат да ви причинят каквато си искате вреда (вкл. и безплодие). A познайте след време какво става ако някой разполага с вашата ДНК.
Това го пиша да не се отклоняваме от Райф темата. Да приключим и още една - какво става с рака попаднал у човека?
http://www.bard.bg/categories/?cid=46&BookID=680 - страница 201.
Купувате и четете. За тия дето не могат да отделят 10-11 перефразирам това, което д-р Райф Е ВИДЯЛ С ОЧИТЕ СИ (другото са 'лакардии').
Основните играчи са РАКА и ИМУННАТА СИСТЕМА. В много редки случаи имунната надделява и се наблюдават ремисии. Тумора (колонията на вируса) е като 'самолетоносач'. Вирусите карат да се делят ускорено клетките на приемника и така те си набавят необходимия им 'ядрен' материал - т.е. да оцеляват и да се множат. Щом тумора НЕ Е сред основните играчи - познайте какво става след като биват изтрепани вирусите?! И това май е тест за интелигентност.
п.п. Токоносителите в MOS транзисторите практически нямат никакво забавяне до 10MHz. Т.е. високи напрежения при високи честоти с биполярни - много трудно. Трябват вероятно MOSFET транзистори.
Последно промяна от VITAN на Сря Окт 25, 2006 9:42 am, променено общо 1 път.
-
Tinkles
Тухличките са 4 ама се подреждат една до друга по 3,като един триплет определя мястото на една аминокиселина,зависимост как се подредят триплетите голямо разнообразие от белтъци,при наличие на 20 аминокиселини.Bacillus идва от латински значи пръчица и се ползва за наименования на пръчковидни бактерии,а не за вируси.
Bacillus X и Bacillus Y са названия дадени от д-р Райф. Той ги е гледал под микроскопа, той им е дал името. За ДНК-то съм използвал аналогия. Понеже срещу 'Ц' стои само 'Г', а не 'А' или 'Т' тухла, а срещу 'А' само 'Т' тухла, то Ц+Г по аналогия можем да положим за двоична НУЛА например, а А+Т за двоична ЕДИНИЦА. Така кода заприличва на ...100010111011001... като двоичния компютърен код. Другото не беше в аналогията. Може ли вече да минем на техническа тематика и да напуснем
вселената на излишните уточнения?
вселената на излишните уточнения?
Като за последно :)
Пиша, дращя, а още не е ясно:
"Що е то 'Високочестотно Райф лечение' и има ли то почва у нас?". Ако някого го интересува да разбере - на няколко пъти посочвах книгата. Ще гледам да не се занимавам.
Чест им прави на Даниел Петров и на другите, че са поместили Райф лечението тук. Очевидно е, че поместената схема не е високочестотна.
Това има и из Интернет - само нискочестотни решения.
Да ги използвате ли? - ДА. Друго сега няма.
Има вероятно и такива, дето работят на високи честоти, но ако ги публикуват, ще станат нещата като с термоядрения синтез (ако сте го забравили, върнете се малко назад). Аз обаче имам следния принцип - да постигнеш разултат, до който е достигнал геннй, трябва да вървиш точно по неговите стъпки. Другото са обиколни пътища, дето не е ясно къде точно водят и за колко време.
Казваш да ползвам лампа като тяхната - добре, но се страхувам, че после ще кажа - язък за лампата. Виж как работи оригинална Райф лампа:
http://www.scoon.co.uk/Electrotherapy/Rife/BeamRay/ (след отваренето надолу)
Като лампа с нажежаема жичка
току така. Ако някой може да го направи, без да вдига тока (да избегне плазмата), нека ме светне как става. Онази схема е с 10V - колко да е мощна? При Райф оригинала имаме около 250W чиста радиочестотна мощност.
За мен решението е лампа с:
- Електроди от карборунд (SiC). Нали сте виждали какво става при заваряване... Или поне накрайниците да са от карборунд.
- Лампа от кварцово стъкло (чист SiO2). То се топи от 1500 до 2000 градуса. Стъклото - на 800 грубо.
- Газ от хелий-водород (водорада се 'активира' приблизително 3 пъти по-лесно).
За тези 3 неща основно ми трябва помощ. Не евтино, но човешкия живот евтин ли е? Ако се изнамери Тесла прожектор на електрически лъчи, ефекта става много як, и вместо лампа, може да е нужно някое 'лампе'. Нали и автомобилната крушка не е кой-знае какво, но поставена в отражатела на фара....
За 'зеленото', дето не е станало ясно:
С около 2500$, човек може да си купи необходимия ВЧ генератор и генератор за плазма (ВВ+ВЧ усилвател - плазмени за ракови честоти май не се продават). Ако има и лампа 'трепач'- има ВЧ Райф прибор. Все повече се убеждавам, че ВЧ Райфа не може да попада у всеки.
Моите знания/разработки не са за продан. Ако са работещи, аз ги подарявам, но не съм склонен да ги дам на всеки. Може да станат 'сакатлъци' по много направления. Не ми се обяснява нататък. Основното е човек да мисли с главата си и да внимава.
После да няма: 'къде бяхте очички да внимавате...' и кой виновен: Витан.
Спирам. Теорията смятам за приключена. Ако нещо не е ясно - има частни съобщения. Ако не иска човек да се изкаже неподготвен по тази сложна тематика - трябва доста да почете.
Последно промяна от VITAN на Вто Окт 31, 2006 4:29 pm, променено общо 2 пъти.
Оригиналната Райф лампа:
- Направена от кварцово стъкло и платинени елекроди (до колкото разбрах от филма за тях). Формата им е лесна и еднаква. Стъблото от друг метал само се закривява за катода.
- 12 mm He (от сайта) се равняват на 16 милибара налягане. Такива прибори се пълнят с газ под налягане обикновено от 15 до 30 милибара.
Ето още един пример, че д-р Райф е наблюдавал истината и че, ако учени и доктори се борят ЗА имунната система, а НЕ СРЕЩУ нея резултатите са категорични
Гледайте докато не са го смъкнали.
http://www.medportal.ru/mednovosti/news ... 10/cancer/
За високи волтажи до 17,033662 MHz има основно 2 начина.
1. С мощни MOSFET транзистори и без ферити на изхода.
2. С радиолампи. Ето от къде се вземат:
http://www.istok2.com/ или ( http://www.istok2.com/catalog/?bl=2 )
Има НЧУ радиолампи, радиолампи, тиратрони и 'лампиони' (с водно охлаждане, kV+MHz+kA, +як вакуум +Дозиметр радиации бытовой).
Май по-трудно е човек да намери цокъл на мощна лампа, отколкото лампата, но тук има и такова. Мощната лампа трябва да подгрее минути преди да се 'атакува', защото ще се спраска.
Има и параметри на лампи, но и да не намерите www.yandex.ru дава повече.
Райф филма: http://store3.data.bg/christochristov/New%20Folder/
Беше уредено една преводачка да го преведе, но после се отметна.
Както би казал Бай Ганьо: Зер, каква е ползата от файдата като няма келепир?
Има ли някой 'разбирател' да го изгледа и да запише говора като изречения на английски - на хартия или файл - както му е удобно?
Ако има и желание да го преведе, макар че и само на английски много ще помогне.
Превода и субтитрите са ми лесни. Ще ги кача в Нет-а за всички.
Напоследък се нагледах на интерпретации на тема Райф. Вярно, че оригиналните ВЧ Райф честоти са извън разрешените КВ, но все пак. Както и да се правят аргонови лампи, въпреки, че аргоновата светлина кара бацилните култури да разтат. Но пък отрих това:
http://www.geocities.com/rifetube/tubebroc.pdf
ОРИГИНАЛНИ РАЙФ ЛАМПИ, кварцови и с хелий!
Някой да иска да си внесе? На мен ми е малко рано, но може би ще ми дотрябва
Спектъра на хелиевата плазма е синкаво-виолетов. За имотен човек са жълти стотинки, а и грубо са под цената на едно средно РС. Има и микролампи - евтиния.
Ако се поръча повече - има отстъпки. Ще се спестят разходи по доставката.
- Направена от кварцово стъкло и платинени елекроди (до колкото разбрах от филма за тях). Формата им е лесна и еднаква. Стъблото от друг метал само се закривява за катода.
- 12 mm He (от сайта) се равняват на 16 милибара налягане. Такива прибори се пълнят с газ под налягане обикновено от 15 до 30 милибара.
Ето още един пример, че д-р Райф е наблюдавал истината и че, ако учени и доктори се борят ЗА имунната система, а НЕ СРЕЩУ нея резултатите са категорични
http://www.medportal.ru/mednovosti/news ... 10/cancer/
За високи волтажи до 17,033662 MHz има основно 2 начина.
1. С мощни MOSFET транзистори и без ферити на изхода.
2. С радиолампи. Ето от къде се вземат:
http://www.istok2.com/ или ( http://www.istok2.com/catalog/?bl=2 )
Има НЧУ радиолампи, радиолампи, тиратрони и 'лампиони' (с водно охлаждане, kV+MHz+kA, +як вакуум +Дозиметр радиации бытовой).
Май по-трудно е човек да намери цокъл на мощна лампа, отколкото лампата, но тук има и такова. Мощната лампа трябва да подгрее минути преди да се 'атакува', защото ще се спраска.
Има и параметри на лампи, но и да не намерите www.yandex.ru дава повече.
Райф филма: http://store3.data.bg/christochristov/New%20Folder/
Беше уредено една преводачка да го преведе, но после се отметна.
Както би казал Бай Ганьо: Зер, каква е ползата от файдата като няма келепир?
Има ли някой 'разбирател' да го изгледа и да запише говора като изречения на английски - на хартия или файл - както му е удобно?
Ако има и желание да го преведе, макар че и само на английски много ще помогне.
Превода и субтитрите са ми лесни. Ще ги кача в Нет-а за всички.
Напоследък се нагледах на интерпретации на тема Райф. Вярно, че оригиналните ВЧ Райф честоти са извън разрешените КВ, но все пак. Както и да се правят аргонови лампи, въпреки, че аргоновата светлина кара бацилните култури да разтат. Но пък отрих това:
http://www.geocities.com/rifetube/tubebroc.pdf
ОРИГИНАЛНИ РАЙФ ЛАМПИ, кварцови и с хелий!
Ако се поръча повече - има отстъпки. Ще се спестят разходи по доставката.
Последно промяна от VITAN на Пон Дек 11, 2006 3:33 pm, променено общо 2 пъти.
-
georgi_nz
Здравейте на всички Вас, казвам с първия си пост в този форум.
Понеже изчетох цялата тема у мен се породи един въпрос : С какво толкова са специлни лъчите на тази лампа? На всичкото отгоре неоткриваема никъде в България и работеща с високо напрежение. Не е ли това една газоразрядна безинертна лампа като всички останали? (въпроса не е ни най малко риторичен, а породен от незнанието ми) По моему при тези честоти(носещата имам в предвид) съвсем естествено лампата освен да свети е да излъчва и радиовълна, понеже разряда се явява ток от единия електрод до другия през газ и не виждам с какво се отличава от една антена. А иначе светлината си е светлина - тя не прониква в тъканите по дълбоко от слънчевата предполагам.
Не знам ,сигурно има някой неща за които нямам информация. То и затова се включих - да питам.
И понеже беше споменато, че алтернатива на лампата с директно пущане на ток със съответната резонансна честота през болното място с два електрода, какво мислите за идеята тумура да бъде поставен между плочите на кондензатор(някакви си там плочи, или два капака от тенджери за по лесно
) като този кондензатор е част от силовата резонансна верига. Нещо подобно на индукционите пещи например.( Нали има на този принцип пещи за нагряване на диелектрици поставени между плочите на такъв кондензатор.)
Понеже изчетох цялата тема у мен се породи един въпрос : С какво толкова са специлни лъчите на тази лампа? На всичкото отгоре неоткриваема никъде в България и работеща с високо напрежение. Не е ли това една газоразрядна безинертна лампа като всички останали? (въпроса не е ни най малко риторичен, а породен от незнанието ми) По моему при тези честоти(носещата имам в предвид) съвсем естествено лампата освен да свети е да излъчва и радиовълна, понеже разряда се явява ток от единия електрод до другия през газ и не виждам с какво се отличава от една антена. А иначе светлината си е светлина - тя не прониква в тъканите по дълбоко от слънчевата предполагам.
Не знам ,сигурно има някой неща за които нямам информация. То и затова се включих - да питам.
И понеже беше споменато, че алтернатива на лампата с директно пущане на ток със съответната резонансна честота през болното място с два електрода, какво мислите за идеята тумура да бъде поставен между плочите на кондензатор(някакви си там плочи, или два капака от тенджери за по лесно
-
guitman
- има опит

- Обратна връзка:
От това което си написал, става ясно че май не си прочел всичко. Не бързай да правиш заключения и да разводняваш темата, доста хора вече смятат че това не са празни приказки. Относно принципа на работа, това не са радиовърлни. Токът през лампата е еднополярен и накъсан на импулси. Прочети за електрическите лъчи на Никола Тесла.
-
guitman
- има опит

- Обратна връзка:
Със сигурност излъчва И радиовълни но не е ясно с каква мощност. Тук идеята не са радиовълните а електрическите лъчи - прав ток който тече през пространството. Дори не съм сигурен че Райф е искал да направи точно това.
На въпроса ти за човешкото тяло поставено между електроди не зная как да отговоря. Трябва да се опита. Може би си прочел в предишните постове че се използва метод на пускане на ток през болното място но опитите са направени само с ниски честоти. Трябва да се опита и при 17MHz.
На въпроса ти за човешкото тяло поставено между електроди не зная как да отговоря. Трябва да се опита. Може би си прочел в предишните постове че се използва метод на пускане на ток през болното място но опитите са направени само с ниски честоти. Трябва да се опита и при 17MHz.
-
georgi_nz
Това не го разбирам.Тук идеята не са радиовълните а електрическите лъчи - прав ток който тече през пространството.
Аз си мислех, че 17-те мегахерца са ползвани от Райф за носеща на основното трептение - трепещо бацилите . Понеже това са къси вълни - особено използвани през 30-те години от радиолюбителите.guitman написа: Може би си прочел в предишните постове че се използва метод на пускане на ток през болното място но опитите са направени само с ниски честоти. Трябва да се опита и при 17MHz.
Знам ли.
За мен гвоздея на програмата на Райф е микроскопа - конструкция , преследвани параметри, характеристики...
Ако ние разполагаме с микроскопа, бихме могли да изследваме бацилите как се държат при различни дразнители и да се види какво още ги трепе. Освен тези Райф лъчи може да са полезни и акустични вълни дори. Изобщо може да се импровизира и измислят още сума ти методи.
-
guitman
- има опит

- Обратна връзка:
17-те мегахерца не са носещата честота а именно честотата която "трепе" бацилите. Пише го в по предните постове, там има също и един линк към книгата "Изгубените открития", където можеш да прочетеш същата информация но не така разпиляна както е тук. Там можеш да прочетеш и за електрическите лъчи на Никола Тесла и как той е палел електрически крушки и двигатели от стотици метри само по въздух без свързващи проводници.
-
georgi_nz