Royal Raymond Rife
-
Alexis
Re: Ако си прочел внимателно 'Изгубените открития'....
Дори ВЧ са хармоници на основни нискиЧ.ВЧ проникват мойе би по лесно в тялото - с по ниска мощност,но сам убеден че ниските са по бойни!!!По времето на Раиф нискочестотните генератори са били доста нестабилни и мойе би затова са отишли на ВЧ.
-
dieldiel
Здравейте,
за първи път пиша тук.
Скоро разбрах че майка ми е болна от рак на стомаха.
Лекарите казват че няма смисъл от операция, и аз вече съм слконен да премина към нестандартните методи.
За съжаление не разбирам нищо от електроника, нито пък от медицина. Ако някой изяви желание да направи такъв уред, да опитаме с него....
Ще бъда много благодарен.
за първи път пиша тук.
Скоро разбрах че майка ми е болна от рак на стомаха.
Лекарите казват че няма смисъл от операция, и аз вече съм слконен да премина към нестандартните методи.
За съжаление не разбирам нищо от електроника, нито пък от медицина. Ако някой изяви желание да направи такъв уред, да опитаме с него....
Ще бъда много благодарен.
Отзив
Прочети много внимателно форума в частта му с конкретните препоръки за действие.
За сега вземаш и изтегляш програмата с честотния синтезатор, качваш я на компютъра си. Поръчваш 100 вата усилвател от хоби-кит (линка в раздел 10), някой ти го сглобява със захранване +/- 40 волта. Вадиш от звуковата карта сигнала, в усилвателя и електроди по описания преди начин.
За оригиналното Райф решение - няма да е скоро, най-малко по финансови причини. Спонсори няма.
Древните гърци и римляни лекували рака с ядки от кайсии - сурови. Цианидите в ядките са отровни, но за раковите клетки - още по.
Има чай против рак - 13 билки, но много трудно се открива комбинацията и не се прилага току-така. Трябва ти ИСТИНСКИ билкар. Другото е глад (организма почва да яде от най-слабите си клетки), но и той под лекарско наблюдение - 40 дена +специално захранване. Друго - много сок от моркови+целина.
Друго - 'стандартни лекарски процедури'..... и ако нямаш късмет - съжалявам.
Текста е прецизиран по-долу.
За сега вземаш и изтегляш програмата с честотния синтезатор, качваш я на компютъра си. Поръчваш 100 вата усилвател от хоби-кит (линка в раздел 10), някой ти го сглобява със захранване +/- 40 волта. Вадиш от звуковата карта сигнала, в усилвателя и електроди по описания преди начин.
За оригиналното Райф решение - няма да е скоро, най-малко по финансови причини. Спонсори няма.
Древните гърци и римляни лекували рака с ядки от кайсии - сурови. Цианидите в ядките са отровни, но за раковите клетки - още по.
Има чай против рак - 13 билки, но много трудно се открива комбинацията и не се прилага току-така. Трябва ти ИСТИНСКИ билкар. Другото е глад (организма почва да яде от най-слабите си клетки), но и той под лекарско наблюдение - 40 дена +специално захранване. Друго - много сок от моркови+целина.
Друго - 'стандартни лекарски процедури'..... и ако нямаш късмет - съжалявам.
Текста е прецизиран по-долу.
Последно промяна от VITAN на Пет Авг 24, 2007 4:22 pm, променено общо 3 пъти.
-
guitman
- има опит

- Обратна връзка:
Да продължа в духа на VITAN.
Добре е стандартните лечения на рака да се прилагат в комбинация с други вредни за тумора действия. Установено е че въпреки че тумора е част от тялото ни, достатъчно силната имунна система се бори с него като с чуждо тяло. За изостряне реакциите на имунната система може да се ползва еднократно БЦЖ ваксина или пък редовно да се приема масло от черен дроб на акула - олисалвин. Продава се в аптеките.
Като аналогичен метод на гладуването ще спомена високата температура. Раковите клетки са по неустойчиви към температури над 40 - 41°C. С тази идея болният умишлено се заразява с малария.
Разбира се той трябва да стои далеч от комари за да не се разпространи болестта използвана за лечението му.
Добре е стандартните лечения на рака да се прилагат в комбинация с други вредни за тумора действия. Установено е че въпреки че тумора е част от тялото ни, достатъчно силната имунна система се бори с него като с чуждо тяло. За изостряне реакциите на имунната система може да се ползва еднократно БЦЖ ваксина или пък редовно да се приема масло от черен дроб на акула - олисалвин. Продава се в аптеките.
Като аналогичен метод на гладуването ще спомена високата температура. Раковите клетки са по неустойчиви към температури над 40 - 41°C. С тази идея болният умишлено се заразява с малария.
-
Alexis
За ВитанVITAN написа:Ако си забелязал на форума отначало пише, че не е за начинаещи.
Може да се обидиш, но доста неща има да учиш....
Прочетох внимателно всичките ти постинги- от тях личи,че гледаш доста аматьорски на нещата и объркваш хората,които наистина се нуждаят от правилен съвет!Аз се занимавам с тези проблеми от 20 години!!!
-
guitman
- има опит

- Обратна връзка:
Нека зарежем спора и да действаме! Предлагам всеки който му пука, интересува се и има идеи да ги споменава тук и заедно да съживим делото на Райф.
Лично аз имам някаква насока относно "слаботоковата" част.
Най трудното май си остава самата лампа и управлението. Мисля че не можем да говорим за повишаващ траф за честота до 20MHz със стръмни фронтове (тоест до 100-200MHz), особено пък ако лампата има поляритет. Крайното стъпало трябва да се захранва с високо напрежение. Това означава че търсим мощен високоволтов СВЧ транзистор или лампа каквито се ползват може би в мощните КВ или УКВ предаватели. По същество устройството силно ще замърсява ефира във всички КВ и УКВ радио обхвати. Това ще е още един проблем с който ще трябва да се борим. Другото нещо което ще трябва да се уточни е напрежението за работа на лампата, тъй като май до сега още никой не го е уточнил. Предполагам че подобно на неонките, без подгряване на електродите лампата ще се пали с високо напрежение, след което ще работи при много по ниско такова от порядъка на няколко стотин волта.
Възможно е да греша но отново призовавам, дайте да работим заедно. Нека всеки който има идеи или оприт с досега използваните методи да помаогне.
Лично аз имам някаква насока относно "слаботоковата" част.
Възможно е да греша но отново призовавам, дайте да работим заедно. Нека всеки който има идеи или оприт с досега използваните методи да помаогне.
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Poor Man's Rife
Ето няколко изображения от евтина версия на Райфовия честотен прибор.
Работи само с честоти от звуковия диапазон, всъщност в някои случаи в секвенциите са включени честоти до 32 Кхц.
Източник на идеята е сайтът:
http://www.holman.net/rife/
По-специално:
http://www.holman.net/rife/Poor_Man_s_R ... _rife.html
На същият сайт е и софтуерният генератор, който аз ползвам (един от многото):
http://www.holman.net/rife/Software/Fre ... eqgen.html
Всички останали генератори от този сайт са тук:
http://www.holman.net/rife/Software/software.html

Благодаря за помощта, плазмената лампа и идеите на Аспарух и Даниел.
Работи само с честоти от звуковия диапазон, всъщност в някои случаи в секвенциите са включени честоти до 32 Кхц.
Източник на идеята е сайтът:
http://www.holman.net/rife/
По-специално:
http://www.holman.net/rife/Poor_Man_s_R ... _rife.html
На същият сайт е и софтуерният генератор, който аз ползвам (един от многото):
http://www.holman.net/rife/Software/Fre ... eqgen.html
Всички останали генератори от този сайт са тук:
http://www.holman.net/rife/Software/software.html

Благодаря за помощта, плазмената лампа и идеите на Аспарух и Даниел.
Прецизиране
За последно мисля да обсъдя нещо различно от Райф. Истинското Райф лечение е по висока и ниска честота.
Написаното по-долу да се приема само като ИНФОРМАЦИЯ!!! Прецизирам си текста отпреди.
>>Древните гърци и римляни лекували рака с ядки от кайсии - пресни за да не си отидат цианидите. Цианидите са отровни, но за раковите клетки - още по-вече. Основното е някакво вещество, дето организма почти го няма, а раковите клетки го имат в излишък. Справки Историята и Интернет.
>>Има чай против рак - 13 билки, но много трудно се открива комбинацията и не се прилага току-така. Трябва ви ИСТИНСКИ билкар. Малко да мръднеш от лечението и не става. За хипертоници - въобще! Малко да дигнеш дозата папример и все едно си изпил 5 пакета нескафе 3 в 1.
В СССР е имало институт за гладо и соко-лечение.
>>Глад (организма почва да яде от най-слабите си клетки), но и той под лекарско наблюдение - 40-50 дена +специално захранване. Има и малко чай мисля, но да не ви минава мисълта да се самоубивате експериментирайки!!!
От първата седмица има кризи - човек повръща чернилки - всички боклуци дето е ял (т.н. храна от суперите), пил (т.н. чешмяна вода и пр. боклуци), и дишал 'въздух'. Кризите се наблюдават и не се минават на автопилот!!!
>>Друго е поддържащо 'лечение'- много сок от моркови(но не до пожълтяване)+целина+спец. чайове и 7 дневен глад с 'криза', когато рака почва да мори. С последното се преживяват доста години без никакво стандартно лечение.
За последното съм очевидец.
Написаното по-долу да се приема само като ИНФОРМАЦИЯ!!! Прецизирам си текста отпреди.
>>Древните гърци и римляни лекували рака с ядки от кайсии - пресни за да не си отидат цианидите. Цианидите са отровни, но за раковите клетки - още по-вече. Основното е някакво вещество, дето организма почти го няма, а раковите клетки го имат в излишък. Справки Историята и Интернет.
>>Има чай против рак - 13 билки, но много трудно се открива комбинацията и не се прилага току-така. Трябва ви ИСТИНСКИ билкар. Малко да мръднеш от лечението и не става. За хипертоници - въобще! Малко да дигнеш дозата папример и все едно си изпил 5 пакета нескафе 3 в 1.
В СССР е имало институт за гладо и соко-лечение.
>>Глад (организма почва да яде от най-слабите си клетки), но и той под лекарско наблюдение - 40-50 дена +специално захранване. Има и малко чай мисля, но да не ви минава мисълта да се самоубивате експериментирайки!!!
От първата седмица има кризи - човек повръща чернилки - всички боклуци дето е ял (т.н. храна от суперите), пил (т.н. чешмяна вода и пр. боклуци), и дишал 'въздух'. Кризите се наблюдават и не се минават на автопилот!!!
>>Друго е поддържащо 'лечение'- много сок от моркови(но не до пожълтяване)+целина+спец. чайове и 7 дневен глад с 'криза', когато рака почва да мори. С последното се преживяват доста години без никакво стандартно лечение.
За последното съм очевидец.
Последно промяна от VITAN на Чет Окт 19, 2006 3:03 pm, променено общо 2 пъти.
-
guitman
- има опит

- Обратна връзка:
Ето я и първата идея за високоволтовия усилвател която ми дойде на ума.
http://guitman.hit.bg/kaskada.bmp
Казвайте забележките си. За сега не съм се замислял какъв транзистор ще е необходим, и как схемата ще се държи при 20MHz. При тези големи напрежения със сигурност ще се появят проблеми но ще го мисля. Захранването, както и броят на транзисторите ще се уточни когато се разбере какво е необходимото напрежение за запалване и работа на лампата.
http://guitman.hit.bg/kaskada.bmp
Казвайте забележките си. За сега не съм се замислял какъв транзистор ще е необходим, и как схемата ще се държи при 20MHz. При тези големи напрежения със сигурност ще се появят проблеми но ще го мисля. Захранването, както и броят на транзисторите ще се уточни когато се разбере какво е необходимото напрежение за запалване и работа на лампата.
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
?
Необходимите високоволтови лампи откъде да ги търсим? А и схеми на свързване има само в архивите.
Иначе това е елегантното решение.
Някой може да направи аналогия с нелицензна радиостанция (за друго май няма какво да трябват ВВ лампи). Замисъла е всеки (без плазмата) да може да си направи ВЧ Райф 'instrument' без затруднения.
Поздрави
Иначе това е елегантното решение.
Някой може да направи аналогия с нелицензна радиостанция (за друго май няма какво да трябват ВВ лампи). Замисъла е всеки (без плазмата) да може да си направи ВЧ Райф 'instrument' без затруднения.
Поздрави
-
guitman
- има опит

- Обратна връзка:
Пища този пост по повод качената от мен по горе схема. Първият транзистор е в схема ОЕ, а всички останали са в ОБ. Ако приемем че времето за преминаване на токоносителите от емитера към колектора е 1ns и сме навързали така 10 транзистора, вземайки предвид единствено този параметър, закъснението в изхода ще е 10ns. Друго яче казано, при 100MHz се получават добри условия за самовъзбуждане. Имайки предвид че изходния сигнал е от порядъка на киловолти, лично аз нямам идея как да подтиснем честотите над 50MHz. От друга страна, подтиснем ли ги ще загубим фронтовете и ще заоблим сигнала. Давайте идеи!
Help :)
http://www.rife.org/rifelab/Bacillus%20 ... cinoma.jpg
Вижте оригинална записка на Райф за рака. От нея разчитам:
Plate voltage : 928
Koral Dictionary - според него Plate е анод на езика на американските радиотехници. Имаме 928V на анода (на хелиево-водородната лампа).
Анод + / катод -. Някои бацили май са наобратно.
Личи още, че тя не е излъчвала ренгенови и инфрачервени лъчи, а малко ултравиолетови (не разбрах колко точно -речника не казва) .
42 срадуса целзий за 24 часа трепе раковия бацил. Може и да не съм прав, но някой който може да го разчете.
Там има едни волтажи други и амперажи, които някой ако може да ги разчете...? Имайте предвид, че най-вероятно са използвани висиковолтови радиолампи.
Кирил: Filament Voltage (напрежение на отоплението): 10 V, Filament Amperage: 86 A.
Cycles per second (Херца): 14 780 000
Последното е само опит за разчитане: Wavelenght of super regeneration of audion tube 17 6/10 met.
VITAN: Циклите са 11 780 000, както се цитират и другаде
Вижте оригинална записка на Райф за рака. От нея разчитам:
Plate voltage : 928
Koral Dictionary - според него Plate е анод на езика на американските радиотехници. Имаме 928V на анода (на хелиево-водородната лампа).
Анод + / катод -. Някои бацили май са наобратно.
Личи още, че тя не е излъчвала ренгенови и инфрачервени лъчи, а малко ултравиолетови (не разбрах колко точно -речника не казва) .
42 срадуса целзий за 24 часа трепе раковия бацил. Може и да не съм прав, но някой който може да го разчете.
Там има едни волтажи други и амперажи, които някой ако може да ги разчете...? Имайте предвид, че най-вероятно са използвани висиковолтови радиолампи.
Кирил: Filament Voltage (напрежение на отоплението): 10 V, Filament Amperage: 86 A.
Cycles per second (Херца): 14 780 000
Последното е само опит за разчитане: Wavelenght of super regeneration of audion tube 17 6/10 met.
VITAN: Циклите са 11 780 000, както се цитират и другаде
Последно промяна от VITAN на Пон Окт 02, 2006 10:39 am, променено общо 1 път.