Royal Raymond Rife

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#826 Мнение от VITAN »

@Georgi_Georgiev – да, увлякоха се. Във форума има раздел Flame Wars, там е милитаризираната зона. Тук се води друга, много по-смислена война. Защо има Linux, Open Office и т.н. :?: Отговора е: защото има общество за софтуер с отворен код. Там много хора работят заедно и правят нещо – и после си ядат „безплатния обяд”, a и споделят с други. Но „обяда” е имагинерен, а не реален и подлежи на „телепортация” по Интернет. Тук няма общество, в най-добрия случай групички. А общество има, когато хората в него имат нещо общо. Тук общото е за двама-трима. За другите то е висок и безплатен билборд.

Тук трябва да се говори за Райф, а запърските войни из целия Нет се пренесоха насам. Защо? Няма нужда, светът вече е едно малко село и хвърляме от време на време по едно око на комшиите (забележете, говоря в множествено число). Та общество няма, може би по исторически причини:
Един българин хайдутин, двама българи чета, трима българи – чета с предател. И ако може Русия да дойде да ни освободи.

Райф-машините не са лъжица за всяка уста, а и не вярвам Матрицата да каже: ОК, от днес няма да правим печалби от кубически метри злато всяка година! Не меря в пари, щото хартията отдавна си я печатат к’ак си искат.
mushmurok555 написа:… подът беше над нас и апаратът на Райф беше долу, под културата в мазето (коментар – искал е да изпробва действието на апарата през бетона), предполагам, вероятно около 10 стъпки надолу. И той пусна апарата и му зададе (за по-малко от половин минута) честотата на colon bacillus. След това спря апарата и всички се качихме горе …
Защо Райф-машината е била в мазето? За да излъчва нагоре без да я засичат от FCC. Но сега има спътници и доколкото разбирам се засичат и скаларни вълни (електрически лъчи), освен другото, което вършат шпионските военни сателити. С държането на тази материя далеч от учебниците се пазят монополи, от които има полза в няколко важни за човечеството насоки. Значи сега една Райф-машина пак трябва да е в мазе, но лампата да е по-нависоко и да излъчва надолу към човека. А ако тавана е със заземена метална мрежа – още по-добре.

Щом машината лекува и през стени (което и от книгата е видно, Мушмурока цитира друго), пациента може да бъде лекуван по всякакви официални и народни методи, по които лекаря реши. И пак да бъде излекуван, без да знае „откъде му е дошло”. Въпроса е скаларните вълни като тръгнат в някаква посока, рано или късно да се сблъскат със земя или заземен метал :D A Райф-лампите излъчват насочено - аргон/неоновите рекламни тръби не :)
WWW.RIFE.HIT.BG IT CAN BE DONE!

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#827 Мнение от Ivan Rachev »

:) за да не се получават повече такива недорозумения давам модераторски права на Витан само за тази тема , да трие каквото пожелае без обяснения :wink:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#828 Мнение от VITAN »

Ivan Rachev написа::) за да не се получават повече такива недорозумения давам модераторски права на Витан само за тази тема , да трие каквото пожелае без обяснения :wink:
Благодаря :) Докато имам тия права, за да няма после: ама що?:

Ако някой иска да говори за Х. Кларк, запъри и пр. .... където си искате, но не и тук.
Войни от рода "Кой е по-по-най" .... където си искате, но не и тук.
Каруцарски изпълнения .... където си искате, но не и тук.

Може да не ви харесва, но д-р Райф го заслужава.
Последно промяна от VITAN на Чет Апр 16, 2009 7:27 pm, променено общо 2 пъти.

valio034

засичане от спътници

#829 Мнение от valio034 »

От опита който го имам всяка една армировка на сграда стига да е изпълнена както трябва заедно с фундаментите има най доброто "земно" което е възможно по принцип.На места съм достигал със замерване до 0,06 Ома съпротивление на контура което направо си е постижение при положение че трябва само да има добре изградена връзка с армирането.Така че ако трябва заземяване просто направете добра връзка с няколко железа от армирането.Между другото това е разрешено от 2004 в Наредбата за ел. инсталации и мрежи. :idea:

Dimitarkn

#830 Мнение от Dimitarkn »

- Предоставям на интересуващите се от Райф-технологията разяснение относно истинските работни честоти и тяхната безопастност. Цитат:

Безопасни ли са RF честотите за използване?

Днес има много хора, които открито заявяват, че вярват в Райф и неговия метод за използване на съгласувано резонансни честоти, но че изискването за RF е лошо и вредно. Някои от тези хора изработваха и продаваха апарати, които не използваха RF носещи честоти и обявяваха при продажбите, че RF честотите са вредни. Лоша услуга за Райф. Апаратите, построени да използват ниски аудио честоти са използвани в началото на 40-те – 50-те години на 19 век (тези честоти ще бъдат дискутирани по-късно). Принципите на Райф бяха изцяло базирани на съгласувания резонанс с използването на RF честоти. Нито един метод, който не използва RF честоти, не може да се нарече метод на Райф.Днес независимо от използвания метод, хората казват, че техните апарати са „Райф апарати”, без значение къде са изработени.Райф искаше неговото име да не се поставя върху всеки апарат, но точно това правеха хората. Няма нищо лошо в това, че хората изработваха апарати без RF честоти, но твърдението, че RF са лоши и опасни, само за да продадат техните си апарати, ето къде беше проблемът.Оборудването на Colin B. Kennedy (което ще дискутираме по-късно в детайли), използвано от Райф, имаше честотна лента от 12,000 hertz до около 2,000,000 hertz. С това оборудване Райф намери много честоти, които биха могли да елиминират или неутрализират различни организми, които той тества. В опитите си, Райф инстинктивно започна в ниския честотен диапазон и постепенно усъвършенства метода си до най-високо ниво, докато намери честотите, която може да убиват микроорганизмите. Всички честоти, които той намери бяха в RF диапазон. Те варираха от 139,200 hertz за антракса до 1,604,000 hertz за BX канцерогенния вирус. Това бяха само тези честоти, които Райф откри и които можеха да резонират микроорганизмите и да ги убиват. Откакто Райф откри, чесамо тези RF честоти могат да резонират и убиват микроорганизмите, тогава е възможно да се обособят RF честотите от съгласувания резонанс.Освен това би било невъзможно да се изготви апарат, който наистина работи на основата на принципите на Райф, без да използва RF или радио честоти.Ако изпробваме безопасността на работата на Райф, ние трябва да му се доверим, защото той е личност в която всеки вярва. По-долу са две от тези доказателства за безопасността от използването на RF честоти в диапазона, който той използва. Първото доказателство идва от писмо, изпратено на д-р Щейн през 1953.

RIFE: “Аз приведох в действие честотния апарат от 1921г. В продължение на много години използвах това оборудване в моите опити. Аз никога не съм допускал щета или някакъв отрицателен ефект. Аз открих, че е надежден в експлоатацията си и ефективен в резултатите.

Dr. Rife освен това прави следното изказване относно своя RF честотен апарат:

RIFE: “Аз стоях пред това нещо 30 години, търсейки тези различни честоти, които да убиват различните бактерии. И това нещо (RF ЕЛТ) ме удряше право в гърдите, но това беше абсолютно безвредно

Нека тези, които са си закупили нещо изопачено и наречено на името на д-р Райф, предвид горното да си направят извод, за какво са си похарчили парите !?

--------------------------------------------------------------------[/b]

Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#831 Мнение от Gogo55 »

Днес след близо месец в мотане минах теста за ренгенови лъчи на лампата.Нивота на гама и бета е в нормите.Сега без притеснения ще може да мина към следващите опити с гадинки.Събирам всякво инфо за безопасни вируси микроби и прочие,които знае нещо по въпроса сега е момента да каже как може да се видят и от къде може да се намерят.
Изображение[/img]

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#832 Мнение от VITAN »

Мушмурока явно цитира "Историята на честотните инструменти на д-р Райф". Искали са му за превода много голяма сума, но ето по един или друг начин получавате информация от един от 3-те критерия за това: кое е Райф и кое не е. Това е най-ценния линк на Уикипедията за доктора.

Ако навремето не е било ясно кое е Райф - сега е. Gogo55 бе казал, че някъде имало лампи и не ги пълнели с хелий, а с друго и че използвали аудио честоти. В този ред на мисли спрямо предните постове и това което съм видял:
Гого, ще ни кажеш ли в твоя замъсъл как машината ще работи като поляритет и честоти? И тази модиифицирана рекламна тръба със стандартен трансформатор на 5 kV ли я палиш (за преценка на вредните излъчвания като критерий)?
На последния въпрос ако искаш, но на първия отговори.

Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#833 Мнение от Gogo55 »

VITAN написа: Гого, ще ни кажеш ли в твоя замъсъл как машината ще работи като поляритет и честоти? И тази модиифицирана рекламна тръба със стандартен трансформатор на 5 kV ли я палиш (за преценка на вредните излъчвания като критерий)?
На последния въпрос ако искаш, но на първия отговори.
Честотите през генератора ми на импулси, моднах го до 25мхц да дава точни честоти и над 25мхц не много точни до 35мхц някъде,ако преценя че трябва ще си поиграя и за повече-не ми е проблем.Паля я със други видове трафове специално за тази цел намерени,незнам какви са трафовете за неонките,но ако се евтини и се намират лесно ще се заинтересувам и от тях.Иначе я набузих от 1КV до 80КV за опитите :lol: нищо не и стана,нито и на мене.Работи около 1 час без прекъсване.Опитите ще продължат когато намеря некви микроби и микроскоп.Сега пак ослушване и събиране на инфо за вируси,патогени,и кото доиде , и как може да го видя...

valio034

микроорганизми

#834 Мнение от valio034 »

Ако искаш бактерии и прочие гадинки най лесния вариант е от някоя пречиствателна станция за отпадни води.Там от биобасейна можеш да вземеш колкото щеш.Даваш ги на някоя лаборатория да анализира пробата и да ти каже какво има.Със сигурност има всички болествотворни гадости за които се сещаш. :lol:

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#835 Мнение от VITAN »

Гого, това не е отговор на въпроса. Честоти: от-до = ?. От колко? Щото мен не мож преметна - колкото дигаш, толкова резолюцията пада. Поляритет, без поляритет?!

Не че ми е важно, но за сега не е ясно това дето ще го правиш - може ли да се нарече Райф. Отговори, та да видим. Тъй като гледам си се засилил яко, но коментарите след мача. Мушмурока не го питам, колкото и високи импулси да направи, то ще може да се причисли към Райф. По простата причина, че изобщо няма намерение да клинчи от оригинала.

А и за лампата не разбрах. На 80 kV нямаш рентген??

Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#836 Мнение от Gogo55 »

VITAN написа:Гого, това не е отговор на въпроса.
-Честоти: от-до = ?. От колко?
-Щото мен не мож преметна - колкото дигаш, толкова резолюцията пада. -Поляритет, без поляритет?!
А и за лампата не разбрах. На 80 kV нямаш рентген??
Начи нещо говорим на различни езици,или не мога да ти разбера въпроса,формулираи го по друг начин,ако и сега не намериш отговор.ще се опитам да напиша още по точно:
-Честотата мога да я регулирам от генератора ми на импулси
от 1Хц до 25 000 000Хц. със стъпка от 1хц.Но не съм правил тестове на всичките възможни 25млн честоти,защото още нямам тагава готовност.
-не разбирам за какво премятане говориш,и за каква резолюция в "пиксели ли"-уточни се?
-поляритета на кондензаторите който изполвам или на какво по точно?уточни се.
-снимката с лампата и уредчето което се вижда е точно при 80кV 100Хц,положителни импулси ,без закачен осцил обаче щото не ми се закача осцилоскопа на такова напрежение.плазмата от снимката е с дължина от около 15см. и няма ренген,за да съм сигурен в този резултат на другия ден уредчето беше сложено под медицински деистващ ренгенов апарат където отчете десетократно повече-следователно уреда работи правилно.Доколкото знам нормалния фон е до 0024милиренгена на час,уреда отчете 0027 пред монитора на компа- плазма.пред лампата на около40см варирише от 0014 до 0030. В стаята нормално държеше 0021милиренгена на час.Аз също като тебе се съмнявах много и затова не съм пускал лампата до сега толкова много време от както я имам,и я светнах първия път.Съветвам те и тебе да си намериш нещо с което да измериш и твоита лампа че с това насочване имаш бая концентрация на лъчите,без регулиране на мощноста-не е шега работата и трябва да се внимава.

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#837 Мнение от VITAN »

Искам от теб да чуя какъв ще е изходния ти сигнал: еднополярни импулси (+ или -), променлив ток или „нещо някакво такова”. Резолюция = разделителна способност, тук стъпка на генератора.

Имам софтуер за смятане на честотни синтезатори от производителя на твоя чип. Сума време си играх да ме допусне до възможност на варианта: 138kHz – 1,8MHz при стъпка 100Hz! Подобно на: 1Хц до 25 000 000Хц със стъпка 1 херц е възможен, но на снимка изглегда много голям и с много малки чипчета вътре, а не с 1 синтезаторен чип и струва мнооо пари, дори на старо. Щом пишеш по Нета, че твоя генератор трябва да го има във всеки дом: не ми се връзва. Какво пише на дисплея на един синтезатор не ме интересува. Важното е добър честотомер какво показва.

80kV при разреден хелий биха направили ярко-красива и много тънка нишка: повече виолетова, отколкото синкава. Поне така е при 25 кV. Много тънка нишка не виждам! Кокото се вдига напрежението, толков по-тънка става нишката. Вече отидохме на физика на плазмата, ако се сещаш…. 80kV във въздуха трябва да дадат разряд между електроди около 8 сантиметра! Т’ва поне е доказуемо. За сведение рентгеновите апарати работят с к’ъде 100kV, макар и с вакуумни лампи. Не ми се връзва.

Тия дето ги пиша, за да ти кажа едно: доколкото от мен зависи, ако не докажеш спрямо филма, книгата и “Историятра на честотните инструменти на д-р Райф”, че твоето е Райф – такъв етикет ти тук няма да сложиш. Но и да мога, няма да трия.

Благодаря за съвета, но нещо ако го няма, и да го концентрираш, и да не го концентрираш – пак си го няма.
Последно промяна от VITAN на Чет Апр 16, 2009 7:31 pm, променено общо 3 пъти.

Dimitarkn

#838 Мнение от Dimitarkn »

- Здравей Гого55!

- Не мога едно нещо да разбера, технически грамотен човек си, а си се заел да правиш Райф-машина при условие, че не си си изяснил все още технологията.

- Не приемай тона ми като критика, няма злъч в думите ми, просто го приеми като приятелски съвет. Бързаш да лепиш платки и да правиш лампи, които няма да вършат работа. Само ще изопъчиш технологията и после, като видиш, че няма резултат всички ще ревнат, че на видиш ли Райф е една лъжа. Не е достатъчно само да разбираш от електроника, трябва да си изясниш какво трябва да направиш.

- Витан ти зададе въпроси в които се съдържат отговорите на най-важните принципи в работата на машината, но ти не отговори.

- Лампата ти няма насоченост, с тия електроди нама да работи на висока честота. Не може с трици маймуни да се ловят. Виж оригиналния Фанотрон с какви електроди е и т.н.. Колко ще струва една такава лампа ? Попитай тия дето са ти направили твоята, могат ли да ти направят като тая на Райф - ЩЕ ТИ КАЖАТ НЕ !

- Ти дори не знаеш какво става на изхода, не си го мерил, а то дали е важно ?

- Който си мисли, че с двеста триста лева ще направи Райф-машина, със сигурност се е заблудил.

- Първо трябва да се изясни, защо ще се излъчва честотна вибрация /не съм казал електромагнитна/ с лампа а не с нещо друго, после какви са изискванията за тази лампа за да покрива Райф-спектъра.

- Източниците за Райф-технологията са описани на няколко места /Витан в началото на форума е казал откъде/, единият от тях е най-важният. Попитах няколко пъти във форума, има ли желаещи да помогнат с превода на английски - никой не ми отговори, всеки наготаво чака.

- Четох някой коментари в другите подобни форуми, ами хората не вярват в това, да оставим настрана, че са технически неграмотни, те не са и длъжни, но едно псевдо решение ще им затвърди убежденията - пак лекарствата ще победят, както са победили и фитотерапията и други методи на лечение, като лечебния глад, който е практикуван още в древен Египет.

- Нещата трябва да се правят на 100% за да дадат резултат. Пълно е в НЕТа Райф-компилации, но те не работят!!! Има и Райф-машини още по времето на Райф, който също не работят, и не са давали резултат, макар и с Фанотрон. А с неонова лампа какво се очаква ?

--------------------------------------------------

Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#839 Мнение от Gogo55 »

Така е,спокоино,не се впрягаите чак толкова,всички сме повтарячи на раиф кои повече,кои по малко но всеки си върви по своя път.Моя до този етап го знаете.Едно мнение по нагоре съм писъл че търся микроскоп и гадинки защото съм на етап опити,след като направя опитите и ако нямам положителни резултати нищо не ми пречи да си поръчам оригинална лампа с насочващи електроди и да продъжа с опитите.Макар и бавно при мене нещата вървят напред все пак преди само 3-4 месеца почнах с генератора които е сърцето на машината,усилвателя на сигнала в киловолти е направен,може да се пипа още по него но това не ми е проблем и по всяко едно време може да го променям както си поискам или както преценя че трябва.Нито ще ви оборвам, нито ще ви доказвам нещо.Опитите ще кажат кое, как, и колко деиства.
ПС:Високото напрежение съм го мерил точно по дължината на искрата между два електрода във въздушна среда-за друг начин в домашно любителски условия незнам при тези киловолти.Ако имах стар руски и евтин осцил бих го включил на риск,иначе моя сега не.
ПС:заради точноста съм правил два честотомера лично аз с различни микроконтролери които да мерят по различен начин дадена честота като целта ми е била и двата да показват едно и също каквото показва и лцд на самия генератор,отделно показанията на осцила,аз трева не паса,мисля че знам как се мери честота :roll:
Краиния резултат е важен!!!За целта може аз и витан да си подсказваме тва онва за сверка на часовниците.
поздрави !
Изображение
тва дето мяса на платка смд монтаж и едно лцд хванато за нея със жици се води честотомер мое производство и затова няма кутиика- щото си е за мое лично ползване.Показва об/сек щото е част от бордния ми компютър на колата когато съм го писал но мисля че е ясно об/сек=херци или на честота измерена за секунда:)
Изображение

kala23
чете
Обратна връзка:

Внимавайте с X-ray лъчите!!!

#840 Мнение от kala23 »

Колеги внимавайте много с високите напрежения,които подавате към лампите на "РАЙФ".Подаването на напрежение над 25 киловолта крие реален риск да се облъчите с големи дози рентгенови лъчи и после Бог да ви е на помощ.Имайте в предвид,че с обикновените дозиметри за радиоактивни лъчения няма да регистрирате нищо,а измерването трябва да се прави с рентгенови дозиметри.Не си играйте със съдбата.Ярък пример за последствията от безконтролно облъчване са тежките лъчеви болести при първите изследвания на рентгеновото облъчване,както при пациенти,така и при лекари - но тогава просто хората не са имали и понятие какво става,но сега сме 21 век - всичко това се знае и е престъпление да не се оръща внимание на опасностите.Не случайно доктор Райф е описал всичко това в неговите публикаций и е работил със значително по ниски напрежения за полуяаване на т.н. меко розово сияние в тръбата.

БАРБАРОСА

Публикувай отговор

Обратно към “NEW ORDER”