Предполагам че синхрометъра описан от кларк ще свърши работа?stoyanov написа:Предавателят трябва да се постави от едната страна на тялото, а от другата да се постави датчик и приемник, регистриращ сигнала на предавателя преминал през човешкото тяло. Колебая се какъв отчитащ уред ще бъде подходящ, за да се измери или регистрира по- добре промяна в сигнала, при евентуално настъпил резонанс.
Наистина не съм сигурен в резултата, но целта си заслужава.
Тези дни направих по поръчка един комбиниран генератор на импулси и синхрометър в една обща кутия.
Сега ще вградя един синхрометър и в моя си генератор,първия дето направих и после остава подходящ усилвател на сигнала така че да светна лампата.
Очаквам и лампата да ми пристигне скоро

Така че ще направя тестовете едновременно и по двата метода,а за обратна връзка мисля да ползвам синхрометъра.

Мене сега ме мъчи въпроса дали човешкото тяло трябва да е легнало и лъчите на лампата да са вертикални,или тялото вертикално и лъчите хоризонтални?Ако е първия вариант дали лампата да е над тялото или под тялото,тоест дали да свети нагоре или надоло?Земното магнитно поле не оказва ли някво въздеиствие, и не трябва ли да се взима под внимание?Ако си светя в къщи по няколко часа на ден дал комшиите няма да вземат и те да светят като крушки или да им се изправя косата примерно