Royal Raymond Rife

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#676 Мнение от Gogo55 »

Иначе в свободното си от правене на запери и разните му там честотни генератори време обикновенно се занимавам със производство,ремонт и подръжка на машини с ЦПУ,сега е модерно да се наричат CNC по ханглииски.Та точно там в тези машини има по няколко обикновенно 3 или 4 енкодера най различни видове и модели-доста си пънах мозъка но не успях да видя в тази тема такива неща,иначе имам доста енкодери тука покраи мене но как тези енкодери нямат нищо общо с темата тука???
ПС:НЗОК заедно със световната здравна организация е забранила произвоството и внасянето на МАХ038 за да не може никои да повтори раиф машината само това ще да е проблема досещам се аз :lol:

Dimitarkn

#677 Мнение от Dimitarkn »

ВИТАН написа:Пишеш: ...не е много ефективен. Значи според теб е ефективен.
Просто не исках да се изразявам крайно но вече ме принуди. Установих за себе си, че контоктния метод НЕ РАБОТИ. Всичко това е лъжа. Да не говорим за глупостите на Кларк, че с правоъгълно напрежение с произволна честота се избива всичко, ей така с едно таймерче от 20 ст. И още една глупост от книгата на Кларк - отиваш в планината на чист въздух, дишаш дълбоко и айде........... токсините изчезват. Единствения начин да се избави човек от токсините това е лечебното гладуване, и някой други пречистващи методи например по Малахов. Всичко останало е Ала - бала, в това число и "чудодейните билки". Но да не се отклонявам от темата. Ще ме попитете от къде съм толкова сигурен, че контактния метод не работи, ами много просто, от една инфекция на която си направих посявка разбрах какъв е причинителя, третирах се със честотите и по Райф и по Кларк и от ония по ниските но мяма никакъв положителен резултат. Също така не срещнах и нито едно мнение с категоричен положителен отговор.

За ГОГО 55

Енкодера е оптично устройство/като потенциометър/ което замества бутоните на твоя генератор. С натискане се избира стъпката, изходното ниво и регулиране на самата честота, а с въртене на ляво или дясно + и -.

Dimitarkn

#678 Мнение от Dimitarkn »

ВИТАН написа:Кой ти гарантира, че тази фирма ще има желание винаги да ги прави тия синтезатори?
Никой не ти гарантира, аз вече си купих един и не смятам да си правя ИМАНЕ от тях. То и телевизор може човек да си направи по свои габарити и размери, ама въпреки това си го купува готов. Ако някой е "айляк", то аз нямам такова свободно време - семейство трябва да храня. Ето за това съм писал така, от моята си гледна точка. Русенската фирма ги няма на склад тия генератори. Имат си направени платки, и като се обади някой я налепят за два три дни - ето така става.

Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#679 Мнение от Gogo55 »

mushmurok555 написа: Ще ме попитете от къде съм толкова сигурен, че контактния метод не работи, ами много просто, от една инфекция на която си направих посявка разбрах какъв е причинителя, третирах се със честотите и по Райф и по Кларк и от ония по ниските но мяма никакъв положителен резултат.
обясни по подробно как направи посявка,колко време се третира,каква беше инфекцията и така натам повече подробности-тоест даи максимално подробно обяснение че и аз трябва да направя някви опити тези дни.

Dimitarkn

#680 Мнение от Dimitarkn »

Инфекцията е на горните дихателни пътища. Посявката не я правя аз, а в микролаборатория в болницата. Оказаха се стрептококи. В продължение на два дни експериментирах с различни честоти за стрептококи както писах по-горе и това е. Но съм го пробвал и върху мои близки - пак без ефект. Господин Витан ще се окаже прав. Ако този "Електронен антибиотик" - /в широк смисъл/ действа, то това ще е само при оригинолния метод на Райф с автентичната лампа, при високите честоти.

kala23
чете
Обратна връзка:

#681 Мнение от kala23 »

Колеги mushmurok555 пише,че използването на нискочестотни генератори не е ефективно и няма никакви резултати.От консолидираните списъци с честоти,които са публикувани в Internet се вижда,че точността на честотата трябва да бъде с точност до стотни от херца.Не зная какви генератори използвате,но си направете труда да си измерите честотата на изходния сигнал - но само с прецизен честотомер и тогава ще се убедите дали ващия сигнал е необходимия.При резонансните явления в клетъчните структури на вирусите и различните бактерии и паразити точността на резонансната честота е изключително е изключително важен елемент,тъй като всяко отклонение води до неефективност на метода.Не случайно уредите на Хилда Кларк имат изключително ниска,да не кажем никаква ефективност поради това,че за генериране на ел,напрежение точността е много ниска,не се контролира,влияе се от температурата и се използват само две честоти.Погледнете консолидирания списък на честотите и ще видите хиляди комбинации за различните заболявания.

viv
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#682 Мнение от viv »

Най-вероятно не си нацелил честотата. Това наистина е сериозен въпрос: намирането на резонансната честотана патогените.. Защото все пак ,имайте в предвид , че това са биологични обекти, а не парче жица.Те са много гъвкави и адаптивни. Лично аз имам приятел лекар, който при болнични условия работи с контактен Райф апарат и има лабораторно доказано положителни резултати с наколко патогена: пилор бактери, хламидия, папилома вирус. Няма да кажа кой е поради причините , които бяха обсъждани по-горе.
Струва ми се , че всички вървим в малко неправилна посока, поради точно тази причина, че това са биологични обекти. Необходимоста от честотен скенер, или както го наричат "синхрометър", е много голяма, даже решаваща. Ако няма такъв, то непременно трябва да има накакъв метод, който го замества.
Не искам да подценявам метода с лампата на РАйф, но ми се струва, че това е доста сложно и трудно изпълнимо до ниво , да работи добре. Проблема не е само в лампата и електрониката. Със сигурност има много "подводни камъни" които ДАЖЕ и Витан не ги знае!!

Dimitarkn

#683 Мнение от Dimitarkn »

Господин Барбароса!

Ти доказа ли, че с голямата точност от 0,1 Hz контактния метод е ефективен, или я караш на само това което си чул или прочел. Аз ползвам синтезатор с точност до 1 Hz, мерил съм му честотата - кове.
Като информация, Райф е работил с LC генератори, които са термонестабилни, вероятно на него му е бягала честотата много повече отколкото са твоите критерии.

Dimitarkn

#684 Мнение от Dimitarkn »

Едлини написа:Необходимоста от честотен скенер, или както го наричат "синхрометър", е много голяма, даже решаваща.
Като зачекна тази тема за синхрометъра, аз се каня да го пробвам, но все не намирам време, но с този един транзистор да регистрираш как трепти микроорганизъма - ще ми се да съм оптимист, но схемичката й ми изглежда на генераторче и не отговаря според мен на описанието на работа което дава. Ако някой е работил по въпроса нека сподели. Иначе видях, че има изработени вече такива синхрометри оптимизирани със софтуер за работа с компютър, но така и не срещнах дори и принципно описание за работа, камо ли да говорим за схема.

Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#685 Мнение от Gogo55 »

Съгласен съм че честотата трябва да бъде много точна и правилно измерена.При мене без настроики с AD9833 имаше доста големи разлики между отчитането на лцд и показанията на честотомера-някъде около 2-3% грешка.При Мушморок също имаме генератор с чип от серията AD-ако от фирмата която го е правила и му го е продала не са си направили труда да го калиброват както се полага е съвсем нормално да дава отклонения от няколко процента!
Как да е аз вече също съм с двата крака вътре- направил съм и генератора максимално точен,както и синхрометъра - ще видим какво ще покажат моите опити....

kala23
чете
Обратна връзка:

#686 Мнение от kala23 »

За mushmurok555
Много те моля не се обиждай,но метода на доктор Райф се базира малко на по друг принцип,при който основното въздействие е от полето създавано от лампата на доктор Райф (което и досега никой не знае какво точно представлява) в комбинация с различни видове модулация с които се получава излъчване с много широк спектър.А що се отнася до точността на поддържане на честотата на сигнала много важно е генераторите които се използват да имат минимален дрейф и нестабилност.Използването на синтезиран сигнал от компютърните аудио синтезатори не гарантира качество и точност на сигнала и резултатите не са много добри.Лично аз използвам арбитрарен DDS генератор DDS3005 с изходни честоти от 1 Hz до 5 MHz и стъпка на настройката 0.1 Hz. Амплитудата може да се регулира от 0 v. до +/-10V. Изходният сигнал може да се програмира с произволна форма вкл. правоъгълна,триъгълна,синусоидална с регулировка на параметрите и формата.Точността и стабилността е изключителна.Използвах го върху себе си и мога да ти кажа,че отстраних заболяване за което лекарите казваха,че е нелечимо.Голямото му предимство е че има стандартни куплунги за връзка с LabView вследствие на което може да се програмира за серия от честоти с различни форми и амплитуди

Dimitarkn

#687 Мнение от Dimitarkn »

БАРБАРОСА написа:Много те моля не се обиждай,но метода на доктор Райф се базира малко на по друг принцип,при който основното въздействие е от полето създавано от лампата на доктор Райф (което и досега никой не знае какво точно представлява) в комбинация с различни видове модулация с които се получава излъчване с много широк спектър.
Не се обиждам. Чак сега разбрах, че Райф е работел на друг принцип а не на контактния! - Благодаря. Ноаз бих ти препоръчал да гледаш няколко пъти филма за Д-р Райф особенно към края и то внимателно. Ще разбереш какво му е мнението за ниските честоти и контактния метод на Хойланд, и къде е имало сто процента резултат, в коя болница, с кой метод и при какви честоти. Дали Х.Кларк не е пооткраднала малко метода от Хойланд? Но пък явно е разбрала че ниските честоти не вършат работа, та затова всички нейни са високи/относително/. Използвали са ниски честоти, като са разчитали на хармониците, така Хойланд ги е сметнал. Виж пак във филма какво казва откривателя за хармониците.

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#688 Мнение от VITAN »

Barbarosa написа:Използвах го върху себе си и мога да ти кажа,че отстраних заболяване за което лекарите казваха,че е нелечимо.
Някъде минава, но не и тук. Какво конкретно, защото съм очевидец на неща, за които мога да спретна комбинация с думите лукавство и лекари, макар и да нямам желание.

@Мушмурок ( :D как да те нарека, като си се писал mushmurok555?) - добре дошъл на другия бряг :D Предупредих те, тук духа повечко. Остави ги, не можеш ги убеди по 3 причини:
- запърите са сладък и безопасен бизнес с недоказуема отговорност;
- полето за самомнение тук е голямо. Има стабилност, честота, амплитуда, полярност и вид импулси. Човечеството познава контактния метод от десетилетия, но всеки си мисли, че като е излязъл той на това поле - аха, аха и ще открие вярната комбинация (коя на коя противоречаща си);
- технологията е простичка;

Хойланд не е измислил работата с хармоници - той е заблуждавал, че работи с тях за да запази тайната на Технологията. A и машините му е трябвало да работят все по-зле, за да им фалира фирмата. Хармониците идват от другите 2-ма ортаци на д-р Райф от вече яко полятия му с уиски период. www.rife.hit.bg - виж "История на честотните инструменти на д-р Райф"....

За да разбере човек цялата истина трябват 3 неща: книгата "Изгубените открития", филма и "История на честотните инструменти на д-р Райф".
WWW.RIFE.HIT.BG IT CAN BE DONE!

Dimitarkn

#689 Мнение от Dimitarkn »

Господин ВИТАН!

Обичам я тази дума мушмурок, затова съм се кръстил така и не се обиждам като ми викат мушмурок, защото тая държава е пълна с мушмуроци, та един повече или по-малко, все тая.

Не мога да прочета историята на инструментите, защото ми е много слаб английския, учил съм други езици. Ама ти като си го превел тоя ПДФ, защо не го пусна и него във сайта си ами ни караш сега да се мъчим.
Опитах с електронен преводач, но стана маджа с грозде.

Публикувай отговор

Обратно към “NEW ORDER”