Бях писал навремето в тази нишка за човек с доказан рак от края на татовото време. Наскоро се видяхме и ето ви резултата как още се държи без „стандартно лечение”, но само като информация, защото изобщо не е лъжица за всяка уста:
Рецепта на "баба Руска" за очистване на кръвта и рак. Билките са в равни пропорции.
Рецептата се изпълнява се с максимална точност, без никакви импровизации в предписанието.
1. цвят жълт кантарион;
2. цвят невен;
3. цвят липа;
4. цвят бял равнец;
5. коприва (върхове);
6. шипки (плодове);
7. мащерка;
8. маточина;
9. мента (листа).
Водата ври с шипките 10 минути, сваля се и се прибавят другите билки. Така се прави запарка,но не повече от 5 минути, защото става много силна!
Ако някой има много ниско кръвно (горна граница под 100) или нисък хемоглубин (под 7-ца на жаргон) се добавят:
+ накълцани кестени;
+ шишарки от хмел.
Ако има напреднала левкимия се добавя:
+ змийско мляко (билка).
Не става изобщо за хора с високо кръвно! Такива пият по 1 месец за всяка билка.
Пие се по 1 чаена чаша сутрин обед и вечер. За дете – чаша за кафе. Пие се, но все едно се яде храна, бавно на глътки за да се активират слюнчените жлези. Пие се без каквото и да е подслаждане веднага топло, т.е. не се оставя за следващ път.
Пие се 6 месеца + 1 месец почивка. Ако трябва се повтаря пак, до постепенно отказване.
Нейната история е:
Главната борба е била 3 години. Без никакво "стандартно" лечение на рак. Отначало 43 дена глад (всеки според състоянието и силите си), под лекарски контрол се следят кризите - лекар взема решението за началото на захранването.
(Гладуване и захранване тук:
http://rife.hit.bg/starve.zip
Някой все пак да го преведе професионално от руски?)
После всеки месец започва с 1 седмица глад. Месо на практика изключила и се набляга на сурова храна.
След билките и след 15 минути пие прясно изцеден сок от: пресни моркови + малко корен целина + малко кръвно цвекло. Педи ядене - зелена салата. (Още за храненето с противоракови храни от проф. Мермерски:
http://helikon.bg/index.php?act=books&d ... bb66cfb524)
Сега много често е по църкви и монастири, но тъй като имаме любители на извънземни без спирачки, нататък всеки да си продължава мисълта сам.
След седмица от започване на билките се мери кръвното, но май е добре постоянно да се следи.
Имало е такъв случай: някакъв си мислел, че като удря няколко кафета и нищо му няма, може да пие малко по-голяма доза от билките. Бил и с по-високо кръвно от нормалното. След като изпил над дозата, вдигнало му се много кръвното, получил аритмия и трябвало да го спасяват... за да оцелее.
Моя опит: пробвал съм рецептата като профилактика, но без нужда не бих я ползвал изобщо. Дали защото имаше и стари билки (опасно!!!) или защото всеки организъм е различен си хванах уникална алергия. Каквото и да хапна се изривах яко целия. Трябваше по думите на доктора цял живот да карам на хапчета за алергия ("Зиртек"). Да, ама не - без тия. Ям и се изривам.... докато разбрах, че това проклятие всъщност е и благословия. Изривам се от това, което не става за ядене. Проф. Мермерски казва, че 70% от храните от супера/магазина не стават за ядене. Аз, като ходещ детектор бих казал: и повече!
Изхода от ситуацията е, че ям храна, а не скъпи или евтини ментета. Дори предпочитам да пропусна ядене, отколкото да ям боклуци.
п.п. Навремето имах само 9-те билки без допълнителните инструкции. Оказа се, че съм имал почти всичко, но почти. В интерес на истината алергията ми с годините намаля, но още я има.