5.1 към PC въпрос

Съобщение
Автор
electryc

5.1 към PC въпрос

#1 Мнение от electryc »

мисля да си купя 5.1 surround и да ги вържа към пц-то самоче в момента имам 2 колони с услвател и ми заемат една букса на звуковата карта..
та въпроса ми е ще мога ли да вържа и 5.1 без да махам естествено колоните ми в момента...
звуковата карта е realtek alc883
-supports 7.1 channels audio out
Изображение

Аватар
Kosio
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

Re: 5.1 към PC въпрос

#2 Мнение от Kosio »

electryc написа:мисля да си купя 5.1 surround и да ги вържа към пц-то самоче в момента имам 2 колони с услвател и ми заемат една букса на звуковата карта..
та въпроса ми е ще мога ли да вържа и 5.1 без да махам естествено колоните ми в момента...
звуковата карта е realtek alc883
-supports 7.1 channels audio out
Изображение
Ще можеш! И ако искаш хубави тонколони кликни на подписа ми преди да си си купил някакви други "чужбино-китайски" жмелове!

electryc

#4 Мнение от electryc »

само на една букса ли ще бъдат :?
нали уж има за буфер,задни,предни...ала бала
а за качеството...нямам кой знай какви претенции важното е да свири силно :D освен това немога да отделя повече от 200лв...

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#5 Мнение от Nanko Rusev »

Взимай колонките които Kosio ти е показал

Аватар
Kosio
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от Kosio »

electryc написа:само на една букса ли ще бъдат :?
нали уж има за буфер,задни,предни...ала бала
а за качеството...нямам кой знай какви претенции важното е да свири силно :D освен това немога да отделя повече от 200лв...
Не три жака от 5.1 + още един от твоите две!

Ето ти и темата за моите http://bgaudio.org/modules.php?name=For ... pic&t=7046

electryc

#8 Мнение от electryc »

както казах претенции към качество нямам...искам просто да свири силно...сигурно ще ме напсуват тукашните за невежеството ми но какво да се прави..имам един приятел и имаше двд + 5.1 panasonic и определено дъни много здраво..немога да коментирам за качество но баса беше много силен

Аватар
Kosio
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#9 Мнение от Kosio »

Ioan написа:Да имах предвид усилвателя които исползваш в момента, има и 7.1 тогава буксите са 4.
Горещо ти препоръчвам да не си копуваш копешки колонки дори и тези от 600лв. въпреки че успяват да докарат някакъв бас за непретенциозното ухо високите и средите са ужасни.
За мен е много по добре да гледам филм на две добри озвучителни тела със добър усилвател отколкото на някаква мижава 5.1 PC системка която не става за нищо
Ioan не ти харесват "копешките" :) защото сателитите са с активни филтри, които дигат високите и прецакват звука много сериозно. Както казваш ти заминават средите и "мидъл баса"! Звука става сеедно си вързал радиостанция с бас :) моите не са така!
Последно промяна от Kosio на Съб Сеп 22, 2007 11:31 am, променено общо 2 пъти.

Razar
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#10 Мнение от Razar »

Всичко много хубаво ама стига сте кОпували.

Аватар
Kosio
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#11 Мнение от Kosio »

electryc написа:както казах претенции към качество нямам...искам просто да свири силно...сигурно ще ме напсуват тукашните за невежеството ми но какво да се прави..имам един приятел и имаше двд + 5.1 panasonic и определено дъни много здраво..немога да коментирам за качество но баса беше много силен
Ми не са слаби ходи ги чуй в тоя човек от Стара Загора, мисля че няма да има нищо против!

pantera
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#12 Мнение от pantera »

Ако предните ти колони са добри, и си имат нискочестотен говорител, можеш да сложишсамо 2 тилови и 1 център със средно и високочестотни говорители и няма да имаш нужда от отделен съб-уфер.ако имаш възможност си ги направи по поръчка или сам.Най-евтино и най-качествено излиза в съотношение цена-качество

Аватар
Kosio
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#13 Мнение от Kosio »

pantera написа:Ако предните ти колони са добри, и си имат нискочестотен говорител, можеш да сложишсамо 2 тилови и 1 център със средно и високочестотни говорители и няма да имаш нужда от отделен съб-уфер.ако имаш възможност си ги направи по поръчка или сам.Най-евтино и най-качествено излиза в съотношение цена-качество
Хехехе стига бе!
Цяла система си е, не е да вържеш пет усилвателя с пет колони да ти пищът!

Публикувай отговор

Обратно към “Всички останали въпроси”