та въпроса ми е ще мога ли да вържа и 5.1 без да махам естествено колоните ми в момента...
звуковата карта е realtek alc883
-supports 7.1 channels audio out

Ще можеш! И ако искаш хубави тонколони кликни на подписа ми преди да си си купил някакви други "чужбино-китайски" жмелове!electryc написа:мисля да си купя 5.1 surround и да ги вържа към пц-то самоче в момента имам 2 колони с услвател и ми заемат една букса на звуковата карта..
та въпроса ми е ще мога ли да вържа и 5.1 без да махам естествено колоните ми в момента...
звуковата карта е realtek alc883
-supports 7.1 channels audio out
Не три жака от 5.1 + още един от твоите две!electryc написа:само на една букса ли ще бъдат
нали уж има за буфер,задни,предни...ала бала
а за качеството...нямам кой знай какви претенции важното е да свири силноосвен това немога да отделя повече от 200лв...
Ioan не ти харесват "копешките"Ioan написа:Да имах предвид усилвателя които исползваш в момента, има и 7.1 тогава буксите са 4.
Горещо ти препоръчвам да не си копуваш копешки колонки дори и тези от 600лв. въпреки че успяват да докарат някакъв бас за непретенциозното ухо високите и средите са ужасни.
За мен е много по добре да гледам филм на две добри озвучителни тела със добър усилвател отколкото на някаква мижава 5.1 PC системка която не става за нищо
Ми не са слаби ходи ги чуй в тоя човек от Стара Загора, мисля че няма да има нищо против!electryc написа:както казах претенции към качество нямам...искам просто да свири силно...сигурно ще ме напсуват тукашните за невежеството ми но какво да се прави..имам един приятел и имаше двд + 5.1 panasonic и определено дъни много здраво..немога да коментирам за качество но баса беше много силен
Хехехе стига бе!pantera написа:Ако предните ти колони са добри, и си имат нискочестотен говорител, можеш да сложишсамо 2 тилови и 1 център със средно и високочестотни говорители и няма да имаш нужда от отделен съб-уфер.ако имаш възможност си ги направи по поръчка или сам.Най-евтино и най-качествено излиза в съотношение цена-качество
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта