Проблеми с форума и сайта

Съобщение
Автор
Anonymous

Проблеми с форума и сайта

#1 Мнение от Anonymous »

Изображение

Това е първия проблем - някакви грешки в изходния код, вероятно PHP процесора някъде греши...

Другия проблем е че като влезна във форума и отворя някой подфорум не показва в оранджево новите мнения, все едно всички са стари/прочетени, докато в главната страница на форума ми ги показва в оранжево разделите където са писани нови мнения... Само при мен ли е така?

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

Re: Проблеми с форума и сайта

#2 Мнение от Nanko Rusev »

Milen_Haskovo написа:Изображение

Това е първия проблем - някакви грешки в изходния код, вероятно PHP процесора някъде греши...

Другия проблем е че като влезна във форума и отворя някой подфорум не показва в оранджево новите мнения, все едно всички са стари/прочетени, докато в главната страница на форума ми ги показва в оранжево разделите където са писани нови мнения... Само при мен ли е така?
Не се безпокой :lol: Като не ти свети в оранжево виж дали си логнат ... и си погледни бизквитите :lol:

Anonymous

#3 Мнение от Anonymous »

Логнат съм, бизквитките са си ОК. Ако не съм логнат нямаше да мога да поствам коментари и щях да се усетя. Надявам се в скоро време да направят сайта и форума по-съвместими със Opera браузъра... За всичкото това ме съмнява PHP Nuke - един доооста бъгав и надупчен уеб модул...

Аватар
Teodor Gugulanoff
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Teodor Gugulanoff »

Milen_Haskovo написа:...Opera браузъра... За всичкото това ме съмнява PHP Nuke - един доооста бъгав и надупчен уеб модул...
Предлагам ти да се усъмниш точно в браузъра си следващия път преди да пускаш такива теми; освен това, пробвай 2-3 дни с Firefox ... може да ти хареса ;)
Изображение

Anonymous

#5 Мнение от Anonymous »

Firefox съм го карал над 2 години. Opera ми харесва повече. И за усъмняването - ясно че е от него, но предполагам че е от незавършена/недоизпипана работа по сайта и форума. В никой друг phpbb форум нямам такъв проблем, само тук.

Gavril Gavrilov

#6 Мнение от Gavril Gavrilov »

Тоест, забелязал си проблем, който е само при теб, следователно проблема е в кода на сайта?
Бе не съм експерт по логически системи и статистика, ама не ми се вижда валидно туй твърдение :lol:

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#7 Мнение от Nanko Rusev »

Проблема колко дълго си го имал (картинката) .... щото е някаква грешка по sql-а, явно временна.

А другото .. ами харесвай си Опера, ако искаш и netscape 8O

Anonymous

#9 Мнение от Anonymous »

Тия надписи ги гледам поне от 2-3 месеца, още преди да се регна. Тогава си мислех че има нещо което се показва само на регнатите потребители... И от другия компютър дето е със линукс през операта се виждат абсолютно същите проблеми...

D.Kolev

#11 Мнение от D.Kolev »

:wink:
õàéäå ñòèãà ãëóïîñòè. ñ Îïåðà íÿìà íèêàêâè ãðèæè è å êúäå, êúäå ïðåä çàïàëåíàòà ëèñèöà :lol: .
òèÿ ãðåøêè ñà íàé-âåðîÿòíî îò ñêèíà íà ôîðóìà, ïðîáâàé äà ãî ñìåíèø.
çà äåáúãâàíåòî ñè èìà àäìèí, àìà êàòî ãëåäàì ñëàêïàê-à, ìàé ñè å äàë ïî÷èâêà ÷îâåêà 8)

Ivan Mitev
има опит
има опит
Обратна връзка:

#12 Мнение от Ivan Mitev »

Milen_Haskovo написа:Тия надписи ги гледам поне от 2-3 месеца, още преди да се регна. Тогава си мислех че има нещо което се показва само на регнатите потребители... И от другия компютър дето е със линукс през операта се виждат абсолютно същите проблеми...
Махни си ZoneAlarm ако си с него. Няма да ти излизат грешки в header-ра.
Но това действително си е проблем в кода. Функцията header() трябва да е преди всеки актуален изход който се изпраща на браузера и не може да се ползва повторно надолу по кода. След PHP4 може да се ползва output_buffering=on в PHP.INI за решаване на проблема.

Anonymous

#13 Мнение от Anonymous »

Не ползвам Zone Alarm. Както и да е, тия хедъри не ме дразнят чак толкова, като скролна малко изчезват. Проблема ми е с мненията :(

Аватар
Fenkiller
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#14 Мнение от Fenkiller »

Аз от години ползвам Опера, а проблеми с форума не съм имал от как се регистрирах всичко си свети както требе!
:roll: :wink:
Провери си настройките на браузъра...евентуално.
Kill with power! DIY ! DIY ! DIY !

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#15 Мнение от Ivan Rachev »

Milen_Haskovo написа:Не ползвам Zone Alarm. Както и да е, тия хедъри не ме дразнят чак толкова, като скролна малко изчезват. Проблема ми е с мненията :(
... :) абе ти не разбрали че проблема е при тебе ?
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Публикувай отговор

Обратно към “Всички останали въпроси”