Айде честито !!! Вадете картите и умната ...да не ни наложат някоя предпазна клауза още в началото !!!
България вече е извън черния списък на PayPal !!!
-
mitaka
- има опит

- Обратна връзка:
Айде честито !!! Вадете картите и умната ...да не ни наложат някоя предпазна клауза още в началото !!!
Малко са тези, които знаят колко много е необходимо да се знае, за да се осъзнае колко малко знаем ....
-
Nikolay Kolev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Айде на ebay народе 
Посетете:
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп
- stj2000online
- има известен опит

- Обратна връзка:
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Една чудесна статия по въпроса:
http://www.softvisia.com/forums/index.p ... topic=3668
http://www.softvisia.com/forums/index.p ... topic=3668
- Simonov
- има известен опит

В статията има неточности. Регистриран съм в eBay от две години, като за регистрацията трябваше да представя валидна кредитна карта. Е аз представих веждународна дебитна Visa Electron и стана номера. Сега се регистрирах със същата тази карта. Без проблеми се потвърждава и дори вече започнах да палщам с нея 
Почти всеки потребител на eBay праща до България, дори това да не е указано. Просто трябва да попитате
Поздрави
Почти всеки потребител на eBay праща до България, дори това да не е указано. Просто трябва да попитате
Поздрави
- Simonov
- има известен опит

Мдам така е. За момента немогат да се приемат пари. Може да се ползва www.moneybookers.com обаче за получаване
При тях е обратното получателя не плаща нищо, а този който праща пари заплаща 1% от сумата
Moneybookers.com е достъпен от около 2 години в БГ и няма проблем да се пращат или приемат пари 
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
[quote:6d65c69bb6="Simonov"]В статията има неточности. Регистриран съм в eBay от две години, като за регистрацията трябваше да представя валидна кредитна карта. Е аз представих веждународна [u:6d65c69bb6]дебитна Visa Electron[/u:6d65c69bb6] и стана номера. Сега се регистрирах със същата тази карта. Без проблеми се потвърждава и дори вече започнах да палщам с нея 
Поздрави
[/quote:6d65c69bb6]
И аз пробвах с Visa Electron, но нещо не става.
Поздрави
И аз пробвах с Visa Electron, но нещо не става.
- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Щом е на ПИБ най-добре да се чуем и да видиме за какво иде реч.....
Последно промяна от Ivo_Hristev на Вто Май 22, 2007 5:22 pm, променено общо 1 път.
- Simonov
- има известен опит

Повечето карти на банките са пунта мара
Позвам Visa Electron на ДСК. Имам и на ОББ но тя не става. Нея неможе да я регистрирам даже в ePay(българска система за разплащане) за да си плащам тока 
Картата на Банка ДСК си има всички атрибути като обикновенна кредитна карта, само дето е необходимо да има някаква сума в нея(затова е дебитна
)
1. За да се регистрирате е eBay ви е необходима картата, до толкова, доколкото тя служи за проверяване на самоличността ВИ. Тук не се правят никакви транзакции по картата.
2. За да се регистрирате в paypal ви е необходима поне Visa Electron в която има не по малко от EUR1.50. Мене ме таксуваха толкова. В противен случай картата е unverified имате лимит от EUR100.00. По голяма сума от тази неможе да превеждате
След като потвърдите картата си, paypal ви връща сумата от 1.50 евро, като я приспада от следващото плащане.
3. Проверката на картата се прави в момента на попълването на данните в системата на paypal. Ако картата ви не става, значи е време да я смените
4. Направете си картата в Евро
5. При регистрациятя на картата се избира точно - Visa
Надявам се да съм бил полезен
Картата на Банка ДСК си има всички атрибути като обикновенна кредитна карта, само дето е необходимо да има някаква сума в нея(затова е дебитна
1. За да се регистрирате е eBay ви е необходима картата, до толкова, доколкото тя служи за проверяване на самоличността ВИ. Тук не се правят никакви транзакции по картата.
2. За да се регистрирате в paypal ви е необходима поне Visa Electron в която има не по малко от EUR1.50. Мене ме таксуваха толкова. В противен случай картата е unverified имате лимит от EUR100.00. По голяма сума от тази неможе да превеждате
3. Проверката на картата се прави в момента на попълването на данните в системата на paypal. Ако картата ви не става, значи е време да я смените
4. Направете си картата в Евро
5. При регистрациятя на картата се избира точно - Visa
Надявам се да съм бил полезен