За кабели да питам

Съобщение
Автор
Аватар
Ianaki_ianakiev
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

За кабели да питам

#1 Мнение от Ianaki_ianakiev »

Здравейте.Моля за съвет какъв кабел да си взема (става дима за аудио кабел за връзка на CD-то и тунера към усилвателя).Мисля си че знам от какво значение е кабелът за качеството на звука, за това ми се иска да сложа някакви по-хубави.за момента нямам много варианти.Бюджетът е около 40лв. за кабел.Дължина ли трябва не повече от 30см, защото компонентите са един върху друг.Ако и значение стемата е CD Marantz CD 52 MKII, тунер Marantz ST-40L, усилвател Harman/Kardon, 2 бр. Хорнички по проекта на Д.Петров с 13см Visaton.
След обиколка по магазините намерих в Технополиса накакви Philips за 40лв. и Hama за 30лв. :H
Моля за съвети.

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: За кабели да питам

#2 Мнение от Marian Lozev »

....Явно не четеш редовно форума.
Кабел по 5 лв метър има при Рухи , кабела е най-евтиния на пазара който бие по качество много пъти тези които си дал за пример.
Проблема обаче са ти чинчовете, качествените са по 8лв за бр. обикновените са по 2лв бр. ти трябва да избереш.

Намира се в К-в Малинова долина тел:0887 96 0009-Аспарух, ако искаш звъними 0885 255 233 ще те заведа.
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo

Публикувай отговор

Обратно към “Всички останали въпроси”