Много обичам да слушам силно музиката но искам да я слушам когато имам законно право!
Благодаря ви предварително

Купи си слушалки.pavelvasilev написа:Сега наскоро е бил излязъл нов закон за тези които правят ремонти или купони и за силната музика, от колко до колко е законно като часове да се вдига шум,моля да ми кажете и по кой член и т.н. е, че разбрах в общи линии че в делничен ден може да се вдига шум от 16 часа до 22 часа по новия закон а по стария е бил от 16часа до 20 часа,събота и неделя е по споразумение с съседите![]()
Много обичам да слушам силно музиката но искам да я слушам когато имам законно право!
Или къща на края на града с две липи отпред за шумоизолацияNanko Rusev написа:Купи си слушалки.pavelvasilev написа:Сега наскоро е бил излязъл нов закон за тези които правят ремонти или купони и за силната музика, от колко до колко е законно като часове да се вдига шум,моля да ми кажете и по кой член и т.н. е, че разбрах в общи линии че в делничен ден може да се вдига шум от 16 часа до 22 часа по новия закон а по стария е бил от 16часа до 20 часа,събота и неделя е по споразумение с съседите![]()
Мани майтапа живял съм в къща на Банкя и там ми беше супер няма съседи няма в близост къщи и бомби да бях пуснал никой нямаше да се оплаче от шума ееех слушах си спокойно музиката но сега съм в апартамент с хора да взема да им купя на тях тапи за уши вместо аз с слушалки аzaio_85 написа:Или къща на края на града с две липи отпред за шумоизолация![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта