Здравейте имам правен въпрос?

Съобщение
Автор
pavelvasilev

Здравейте имам правен въпрос?

#1 Мнение от pavelvasilev »

Сега наскоро е бил излязъл нов закон за тези които правят ремонти или купони и за силната музика, от колко до колко е законно като часове да се вдига шум,моля да ми кажете и по кой член и т.н. е, че разбрах в общи линии че в делничен ден може да се вдига шум от 16 часа до 22 часа по новия закон а по стария е бил от 16часа до 20 часа,събота и неделя е по споразумение с съседите :)

Много обичам да слушам силно музиката но искам да я слушам когато имам законно право!
Благодаря ви предварително :oops:

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

Re: Здравейте имам правен въпрос?

#2 Мнение от Nanko Rusev »

pavelvasilev написа:Сега наскоро е бил излязъл нов закон за тези които правят ремонти или купони и за силната музика, от колко до колко е законно като часове да се вдига шум,моля да ми кажете и по кой член и т.н. е, че разбрах в общи линии че в делничен ден може да се вдига шум от 16 часа до 22 часа по новия закон а по стария е бил от 16часа до 20 часа,събота и неделя е по споразумение с съседите :)

Много обичам да слушам силно музиката но искам да я слушам когато имам законно право!
Купи си слушалки.

Аватар
zaio_85
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#3 Мнение от zaio_85 »

Nanko Rusev написа:
pavelvasilev написа:Сега наскоро е бил излязъл нов закон за тези които правят ремонти или купони и за силната музика, от колко до колко е законно като часове да се вдига шум,моля да ми кажете и по кой член и т.н. е, че разбрах в общи линии че в делничен ден може да се вдига шум от 16 часа до 22 часа по новия закон а по стария е бил от 16часа до 20 часа,събота и неделя е по споразумение с съседите :)

Купи си слушалки.
Или къща на края на града с две липи отпред за шумоизолация :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pavelvasilev

#4 Мнение от pavelvasilev »

zaio_85 написа:Или къща на края на града с две липи отпред за шумоизолация :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Мани майтапа живял съм в къща на Банкя и там ми беше супер няма съседи няма в близост къщи и бомби да бях пуснал никой нямаше да се оплаче от шума ееех слушах си спокойно музиката но сега съм в апартамент с хора да взема да им купя на тях тапи за уши вместо аз с слушалки а ;) ...

N.Jordanov
има опит
има опит
Обратна връзка:

#5 Мнение от N.Jordanov »

По-добре си намали субуфера след 23 - 23:30 ... !
Две JBL100 мисля, че достатъчно думкат :wink:

Поне при нас само това се чува.
Виж съседите от горе също имат малко дете, но там се чува май доста по-силно ....
_________

NJ

Публикувай отговор

Обратно към “Всички останали въпроси”