съвсем случайно забелязах това изказване в един напълно случаен форум излезнал ми от гугала , та ме подразни доста това мнение като едновременно ме и разсмя . Е как та обясниш на такъв човек ,че е абсолютна заблуда ?27 September 2006, 10:51
Оооо да там в БГАУДИО са най-добрите познавачи biggrin.gif
Сигурно ще ти препоръчат някой 10 см говорител дето струва 1000 лв. и ще те накарат да си направиш сам "acoustic enclosure" да ти излезе по-евтино... и накрая като чуеш субуфера на PIONEER ще ти се стори по-добър и на много по-сносна цена
clapping.gif yahoo3.gif
Дразнители...
-
- чете и пита
Дразнители...
Последно промяна от aleksandurg на Пон Юни 02, 2008 5:37 pm, променено общо 1 път.
- Veselin Krachunov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Re: Дразнители...
А защо трябва да му обясняваш?
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Angel Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: Дразнители...
Струва ми се, че в голяма част от случаите не става въпрос за заблуда, а за некомпетентност (разрирай липса на слушателски опит, комбиниран с криворазбрано поклонничество пред марката) или за откровена манипулация, базирана на догмата "Заводското винаги е по-добро".aleksandurg написа:съвсем случайно забелязах това изказване в един напълно случаен форум излезнал ми от гугала , та ме подразни доста това мнение като едновременно ме и разсмя . Е как та обясниш на такъв човек ,че е абсолютна заблуда ?
- sanitara16
- чете и пита
- Обратна връзка:
-
- чете и пита
Това е наистина безкрайно вярно ! Некомпетентноста и мненията без какъвто и да било отпит са много често срещано явление в бг , понеже еди кой си ти бил казал ,че това е най доброто и ти му вярваш безрезервно ... По нашият край като започна да им обяснявам че истинският звук не се крие в марките по магазините ми се смеят и мислят ,че ги лъжа, а ас само се засмивам многозначно и ги оставям да скитат в матрицатаСтрува ми се, че в голяма част от случаите не става въпрос за заблуда, а за некомпетентност (разрирай липса на слушателски опит, комбиниран с криворазбрано поклонничество пред марката) или за откровена манипулация, базирана на догмата "Заводското винаги е по-добро".

Не че съм притежател на система подобна на вашите , но поне от прочетеното в този форум и отзивите знам , че това което слушам в нас не е музика .
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Противоречиш си ... отиди на гости на някой с хубава система, за да си сигурен в думите сиaleksandurg написа:Това е наистина безкрайно вярно ! Некомпетентноста и мненията без какъвто и да било отпит са много често срещано явление в бг , понеже еди кой си ти бил казал ,че това е най доброто и ти му вярваш безрезервно ... По нашият край като започна да им обяснявам че истинският звук не се крие в марките по магазините ми се смеят и мислят ,че ги лъжа, а ас само се засмивам многозначно и ги оставям да скитат в матрицата
Не че съм притежател на система подобна на вашите , но поне от прочетеното в този форум и отзивите знам , че това което слушам в нас не е музика .