Каква е разумната цена на Lowther PM7A?
Каква е разумната цена на Lowther PM7A?
Един познат продава чифт Lowther PM7A, запазени в отлично състояние, Чудя се каква е разумната цена за такъв чифт?
- Stanislav Bratanov
- има опит
- Обратна връзка:
Цената им вмомента е ~570 GBP за брой, което е около 3000 лева за чифт.
Старите говорители(ако са стари) могат да страфат от доста проблеми , които се забелязват след прослушването им.
Ако са напълно изрядни смятам че 2500-2800 лева е добра цена.
Старите говорители(ако са стари) могат да страфат от доста проблеми , които се забелязват след прослушването им.
"Само в най-простото може да се вмести най-сложното"- Джунджи Кимура
- Stanislav Bratanov
- има опит
- Обратна връзка:
Във този(и не само) форум се шири мнението, че Лоутър са драйвери-легенди, това е безспорен факт, но доколко звука им може да се вземе за еталон е друг въпрос(тука май перифразирах Румен)mtroll написа:...човека им иска $1500, ще се набутам ли ако ги взема, или да
Не съм слушал говорители на Лоутър, но според мен за да се направи такава инвестиция е необходимо да се прослушат повечко модели широколентови говорители и тогава да си направиш извода за себе си дали те са това което искаш.
"Само в най-простото може да се вмести най-сложното"- Джунджи Кимура
Ако това е така значи съм на доста сносна далавера ако ги взема за 1900 лв. Говорителите са идеални и свирят като пушки, човека ги е взел нови преди половин година и ги разкарва заради ъпгрейд. Колега ми е, така че му вярвам. Мерси за инфото!Stanislav Bratanov написа:Цената им вмомента е ~570 GBP за брой, което е около 3000 лева за чифт.
Съгласен съм напълно. Широколентовите говорители са като скъпите коли: като покара дадена марка човек свиква с нея и после е трудно да я смени/предпочете друга. От тази гледна точка съм склонен да пробвам лаутъри на старо, а ако не ми харесат просто ще ги препродам. Ако не друго поне цената е достатъчно добра и не би трябвало да има проблем ако не искам да ги задържа. Или поне така се надявам...Stanislav Bratanov написа:Във този(и не само) форум се шири мнението, че Лоутър са драйвери-легенди, това е безспорен факт, но доколко звука им може да се вземе за еталон е друг въпрос(тука май перифразирах Румен)
Не съм слушал говорители на Лоутър, но според мен за да се направи такава инвестиция е необходимо да се прослушат повечко модели широколентови говорители и тогава да си направиш извода за себе си дали те са това което искаш.
- Ivan Dimov
- има известен опит
- Обратна връзка:
Ами и аз така се навивам, защото честно да ти кажа като ги чух как свирят и ми омекнаха коленцата... какви ти стари братче, натрошиха всичко детско в мене, такъв звук не бях чувал през живота си!Ivan Dimov написа:Още повече че щом са само на половин година те всъщност не са стари, а просто ти ги дава разсвирени, така че ще може като се замерят да се изчисли и по-точен проект, защото данните ще са точни
Някакси ми се струва по-разумно да взема тез които съм чул и знам че трошат мифки и сервизи, отколкото да се шаря двойно за нови и да се чудя дали ще са читави като пристигнат отнейде си.
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Не знам какво си слушал, но те съветвам да минеш през Иван Рачев преди да купуваш. Можеш само да спечелиш от това.
Последно промяна от Nanko Rusev на Чет Мар 20, 2008 12:15 am, променено общо 1 път.
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка: