Technics & Class A

Съобщение
Автор
Martin Krumov
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#16 Мнение от Martin Krumov »

A ти защо неможеш да приемеш, че техникс не е това за което го мислиш?? Някога преди 25 години може и да са имали хубав усилвател - по възрастните от мен могат да кажат дали е така понеже аз тогава не съм бил роден. :wink:
Когато чухме вкъщи сегашният си усилвател с брат ми, моментално решихме да продаваме по-бързо предишния техникс и да купуваме..
Спокойно, в момента в който чуеш нещо по-добро ще разбереш за какво ти говорим всички.
Всъщност, много зависи и какви са ти представите за добър звук. :lol:

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

:-D

#17 Мнение от Kiril Kirilov »

Жалко е, че всеки ден изскачат на манежа смешковци като теб, които мислят, че се намират в къщи и могат да говорят в обкръжението на приятелите си глупости, без да им се обръща внимание :-D

Казах ти да се огледаш внимателно къде се намираш, защото - погледни ранга си, и да провериш глупостите, които твърдиш незабавно, защото си тръгнал уверено в посока, в която няма да научиш нищо, но най-кофтито е, че с подобно отношение няма дори да разбереш къде си тръгнал.
:st :st :st :st

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#19 Мнение от Stefan Stefanov »

[quote:211caec7cc="blackplanet"]забелязвам че във всички форуми има едни и същи всезнайковци,които освен да си чешат егото друго не могат
КОЛКО ЖАЛКО[/quote:211caec7cc]
Ти си чешеш егото и говориш празни приказки!
Не се крий като плъх, а покажи прехваления Техникс да го чуем!

Публикувай отговор

Обратно към “Всички останали въпроси”