Каква е разумната цена на Lowther PM7A?
- Ivelin Braikov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Ами като не стават за open baffle...Simonov написа:Само една вметка да направя. Моля, имай предвид, че ще се наложи солидна инвестиция в конструиране на цялостното ОТ(дървена матерял и труд)![]()
![]()

Последно промяна от gogo на Чет Мар 20, 2008 12:38 pm, променено общо 1 път.
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Това да не слушаш нещо хубаво само защото може да ти хареса, а да не можеш (искаш) да си го позволиш е огромна грешка!mtroll написа:Ау мерси за линка! Аз съм малко новобранец тука, сори - веднага плъзвам да се образовам по другите теми.
В сравнение с тез неща дето се виждат там аз съм си жив лаик. По-добре да не ги чувам на живо че лесно се зарибявам, а това се отразява поголовно зле на семейният бюджет
Не я прави!
По-скоро ситуацията е продиктувана от факта че трябва да реша дали да купя лаутърите преди да се прибера в БГ и чуя етърите.Nanko Rusev написа:Това да не слушаш нещо хубаво само защото може да ти хареса, а да не можеш (искаш) да си го позволиш е огромна грешка!
Не я прави!
Допускам че е възможно етърите да са по-добри. Това го казвам не с дисреспект, а просто защото през целият ми съзнателен живот досега не бях чул нещо което да се сравни с тия пусти лаутъри. Усещането е като цял живот да си гледал черно/бял телевизор и някой да ти е показал как се вижда на цветно

Като се има предвид че едва ли скоро ще ми се отвори подобен шанс да купя лаутъри в такова състояние за такива пари, просто предпочитам да ги взема, отколкото по-късно да съжалявам и цял живот да си казвам "ех ако бях купил онез лаутъри..."
Така разсъждавам аз в общи линии, може и да не съм прав естествено.
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Е щом е така, взимай гиmtroll написа:
По-скоро ситуацията е продиктувана от факта че трябва да реша дали да купя лаутърите преди да се прибера в БГ и чуя етърите.
Допускам че е възможно етърите да са по-добри. Това го казвам не с дисреспект, а просто защото през целият ми съзнателен живот досега не бях чул нещо което да се сравни с тия пусти лаутъри. Усещането е като цял живот да си гледал черно/бял телевизор и някой да ти е показал как се вижда на цветно
Като се има предвид че едва ли скоро ще ми се отвори подобен шанс да купя лаутъри в такова състояние за такива пари, просто предпочитам да ги взема, отколкото по-късно да съжалявам и цял живот да си казвам "ех ако бях купил онез лаутъри..."
Така разсъждавам аз в общи линии, може и да не съм прав естествено.

- Angel Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Позволявам си да направя едно предложение, което за мен е по-разумно - ако е възможно ангажирай (дори и с цената на малко капаро) Лаутерите, но не ги купувай преди да чуеш Етерите. За около 2/3 от цената, която си договорил, можеш да имаш чифт Етер 6, от който ти "омекват" не само колената, а и душата.