сравнение...
сравнение...
Имали някаква сравнителна таблица за марките усилватели, които най- често могат да се намерят на българския пазар/нови и втора употреба/, в която да се сравнят по качество, цена, вид, захранване и др. параметри.
- toroid
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Ще ти направя таблица но ще е само по мои критерии,разбиране и вкус!Някой друг ще ти направи-но по негово предпочитание.Трети ще подходи по същия начин и т.н. до безкрай!Няма унифицирани правила,параметри и данни гарантиращи,че по тях избраната техника ще свири добре или,че ще ти хареса!Отиваш,слушаш,сравняваш с друг и така си избираш сам което най ти допада!
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Значи, не съм много напреднал в НI-FI техниката, но и не съм начинаещ, Все пак съм ел.инженер/нищо че е по -силните токове/
. Знам, че има цял висш курс по озвучаване, НI-FI техниката и т.н. и би трябвало да има някакви стандарти/говоря като техничар/ и след това идва слушането, което и според мене е от голямо значение - давам пример. В службата купуват два автомобила Пежо един и същ модел всичко е еднакво, но вървенето и др. параметри събсем различни, че и озвучаването им е различно. Но все пак , както Арнолд Шварценегер е дал стандарт за хармонично тяло така и в техниката трябва да има.

Да ще купувам.Бях с Техникс но малкия изля кафе на него и изпуши всичко/бая кафе беше/. Подарих го. И сега се чудя.
1. Искам чисто стерео.
2.Втора употреба знам, че има много готини нещица но е нож с две остриета, а аз нямам физическа въможност да го поправям/също и достатъчно познания/.
3. За нов направо се чудя и мая" произведено в Китай, Малайзия и т.н. "
4. Парите не са толкова от голямо значение. Не съм богат но когато се скъпиш за някой лев и бъркаш /поне от опит го знам/.
Значи за околността, където живея - Търновския край - Пайнер, Ямаха и Сони са чистите усилватели.Това е избора.
За втора употреба съм се насочил към магазин Ларк - Плевен.Отивам там и слушам.
1. Искам чисто стерео.
2.Втора употреба знам, че има много готини нещица но е нож с две остриета, а аз нямам физическа въможност да го поправям/също и достатъчно познания/.
3. За нов направо се чудя и мая" произведено в Китай, Малайзия и т.н. "
4. Парите не са толкова от голямо значение. Не съм богат но когато се скъпиш за някой лев и бъркаш /поне от опит го знам/.
Значи за околността, където живея - Търновския край - Пайнер, Ямаха и Сони са чистите усилватели.Това е избора.
За втора употреба съм се насочил към магазин Ларк - Плевен.Отивам там и слушам.
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка: