Имам усилвтел ВЕГА У-120 стерео HI-FI 2х25 вата.Закупен е 1986 и до 1998 не беше ползван.В началото работеше много добре с колони 2х10 вата дървени двулентови.Първо сдадоха багажа кондензаторите после басовете и двете ги смених като басове сложих на тъндер(може би тук ми е първата грешка).Напоследък забелязвам че десния канал се чува по силно от левия казаха ми да си взема нови колони 2х60 например.
въпроса е да вкарвам ли пари в този усилвател или да си взимам нешто по добро.
Благодаря предварително
скоро ще сложа снимки
въпрос за усилвател ВЕГА
-
- има известен опит
- Обратна връзка:
Този усилвател съм го виждал тук-таме,не е зле,но да знаеш че и годинките си казват думата,а и това 12-годишно стоене по шкафове също не се отразява добре.Тук има хора,който могат да ти помогнат
.Аз не съм от многознаещите,казах моето мнение 
Успех!

Успех!
Когато има толкова случайности, търси закономерност.
- Svetlin Iliev
- има опит
- Обратна връзка:
-
- има известен опит
- Обратна връзка:
И аз имах същия, вътре има един интеграл (големия, вече не помня каква му беше маркировката...) на основната платка който винаги правеше проблемите. Преди около 5 години се отказах да го сменям (почти 10 пъти е сменян), и захранването му бях стабилизирал, и електролити на входовете и изходите сложих - пак гори когато му дойде... Понякога гори половинчато или си променя параметрите - кофти ситуация. Някъде трябва да му имам схемата, тогава доста трудно я намерих.