Виждам че тука хората се занимават с доста high-end оборудване, моят проблем обаче засяга доста евтини компоненти, но понеже съм доста бос в аудио техниката ми се налага да питам.
Та за забавление с приятели си правим записи на песнички... Ползваме обикновен динамичен микрофон PHILIPS за 20-ина лева
Philips SBC MD110
Frequency range: 100-10 000 Hz
Sensitivity: -80 dB
Impedance: 600 Ohm
Та преди време изживях големи мъки докато си направя предусилвател за него (хич ме няма в ел техниката, мога само букси да запоявам). Та сега като въпросното мое творение се спомина (предусилвателя) нямам никакво желание да се хващам пак да сглобявам нов. И за това търся готово решение.
След доста ровене попаднах на това ПРЕДУСИЛВАТЕЛ RCA-PRE AMPL.220V цена 45лв

Код за потвърждение: Избери целия код
http://eshop.bg/eshop3/index.php?url=/eshop3/phps/addord.php&get_vars=149553*grp&get_keys=myid*comefrom
Приемам и предложения за алтернативи около и под тази цена. Между другото, не ми е нужно стерео, но просто не намерих моно вариант.
веригата е динамичен мик -> преамп -> PC
Смущава ме само факта че това нещо се захранва от ел. мрежата... аз до колкото съм чувал е желателно да се ползва батерия... или да има стабилизатор някакъв (а не знам дали тази джаджа има такъв).
Мерси за отделеното внимание