Здравейте, това е първия ми поуст и той е за усилвател, който евентуално може да ми препоръчате.
Изискванията ми не са високи нито като мощност нито като качество. Според мен и 20 ватов усилвател би ми свършил работа като за начало. Дебело подчертавам че нямам почти никакъв практически опит с усилвателите за сметка на теоретичния и първия ми най-вероятно няма да мога да оценя какъвто и да е той.
Просто искам да попитам дали има нещо което ви е харесало на последък по сайтовете за техника втора ръка , което бихте се прежалили да купите на доверие за... някой не много близък!
Бюджета е около 200 лв.
Пак казвам ,че не търся чудеса и хипер линейни схеми.
Просто нещо , което да не е пълна какафония.
И понеже ще попитате какви са ми ОТ - няма такива.
Също източника няма да е нищо особено.
Предполагам че няма да получа десетки предложения.
поздрави от глухия!
Търся усилвател от средно ниво
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: Търся усилвател от средно ниво
При липса на озвучителни тела всеки усилвател би ти свършил работа ... дори и да не работи..
Сега по-сериозно:
Въпреки, че нямаш опит, фактът, че си започнал да изграждаш аудио система, показва известен интерес към качествения звук. Той се постига с компоненти, които показват добра съвместимост помежду си.
Аз бих започнал с оперделяне на бюджет за цялата система и бих го разпределил по подходящ начин за отделните компоненти. След като ги уточня (задължително с прослушване!), бих си ги набавил без да бързам - покупката на първата вехтория от продавалника не е най-добрата тактика дори и за човек, който не държи кой знае колко на качеството.
Сега по-сериозно:
Въпреки, че нямаш опит, фактът, че си започнал да изграждаш аудио система, показва известен интерес към качествения звук. Той се постига с компоненти, които показват добра съвместимост помежду си.
Аз бих започнал с оперделяне на бюджет за цялата система и бих го разпределил по подходящ начин за отделните компоненти. След като ги уточня (задължително с прослушване!), бих си ги набавил без да бързам - покупката на първата вехтория от продавалника не е най-добрата тактика дори и за човек, който не държи кой знае колко на качеството.
-
- чете
- Обратна връзка:
Знаех си че няма готова рецепта и всяко стреляне на посоки по картинка в нета си е обратното на верния звук.
За колони съм склонен да похарча малко повече да речем 350 лв. Но не мислех да питам и за тях. А може би е нужно ако искам конкретни отговори. Тогава може да преформулирам въпроса: НЧУ+ОТ=550лв
Силовете които предпочитам са живата музика рок и джаз, като не подминавам и другите, но все пак ми се иска да мога да чуя инструментите и вокала.
За колони съм склонен да похарча малко повече да речем 350 лв. Но не мислех да питам и за тях. А може би е нужно ако искам конкретни отговори. Тогава може да преформулирам въпроса: НЧУ+ОТ=550лв
Силовете които предпочитам са живата музика рок и джаз, като не подминавам и другите, но все пак ми се иска да мога да чуя инструментите и вокала.
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
В този бюджет бих се ориентирал към комбинация от рода на B&W DM601+NAD320 или Mission 751+Cyrus1. Най-добре е да се огледаш в ebay.co.uk
-
- чете
- Обратна връзка:
Благодаря ти за точноста св отговора. 
Ще проуча посочените изделия.

Ще проуча посочените изделия.