marantz pm-6010 ose
marantz pm-6010 ose
Здравейте, ще бъда благодарен ако някой изкаже мнение за този http://www.marantz.eu/en/products/91/pm ... /усилвател познат ми го предлага за около 300 лв, дали си струва и дали за тези пари има по-добри предложения! Иначе ще го чуя как звучи и това ще е главният ориентир дали ще го взема! Доколкото видях няма никакви корекции, но не зная дали за този клас усилватели това е добре!? Благодаря предварително!
Re: marantz pm-6010 ose
Няма ли никой, който да каже две думи за този усилвател.....или никой е нямал опит с този модел
-
reader63
- Търговец

- Обратна връзка:
Усилвателят не е лош, но не и нищо особено - просто отговаря на ценовия си клас.
Имал съм точно този модел, както и 6010KI, който определено беше по-добър.
За цена до 300 лв. аз бих предпочел друго, но не искам да правя реклама на моите усилватели
.
Ще приложа само три извадки от тестове на усилватели в "Стереоплей", ако им се доверяваш.
Виж за сравнение затъмнените модели /има и по-добри предложения/:
Колоните съдържат следната информация: Модел;Брой на списанието, в който е тестван;Цена в евро;Оценка.

Важният момент е на какви колони мислиш да го слушаш?
Имал съм точно този модел, както и 6010KI, който определено беше по-добър.
За цена до 300 лв. аз бих предпочел друго, но не искам да правя реклама на моите усилватели
Ще приложа само три извадки от тестове на усилватели в "Стереоплей", ако им се доверяваш.
Виж за сравнение затъмнените модели /има и по-добри предложения/:
Колоните съдържат следната информация: Модел;Брой на списанието, в който е тестван;Цена в евро;Оценка.
Важният момент е на какви колони мислиш да го слушаш?
- toroid
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Защо си се спрял точно на този усилвател? Заради марката, зараде цената или защото го взимаш от познат?