Моля, дайте вашето мнение

Харесах си един усилвател дали става?
Съобщение
Автор
Аватар
lyubsan
чете
Обратна връзка:

Моля, дайте вашето мнение

#1 Мнение от lyubsan »

Здравейте!
Реших да преоборудвам домашната си система - от многоканално аудио, преминавам отново на стерео. Затова, моля дайте мнение за този продукт:
http://www.amazon.com/dp/B001L19FBC/ref ... hisProduct" onclick="window.open(this.href);return false;

Благодаря предварително!

Аватар
Rumen Suvandjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: Моля, дайте вашето мнение

#2 Мнение от Rumen Suvandjiev »

Преди всичко темата беше в грешен раздел.
Какво те накара да се спреш точно на това изделие?

Аватар
Mo
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#3 Мнение от Mo »

Така хубаво, е че от многоканално, стереото се е преборило за място във вашия хол(всекидневна), но като колега новак бих препоръчал повечко четене из този наистина прекрасен форум, където хората не си губят времето, усилията и парите за да пишат и създават неща като ЛАМПОВИ усилватели, напразно. Т.е. това не е пропаганда, ретро любов или "разработка на воените" и създаването, и конструирането, и предлагането на тези усилватели не е изгубена кауза!(както и закопуването ест)
П.С. аз за тези пари (за справка графа продажби- Blackswift с 2а3 на г-Суванджиев) бих поразпитал из форума за лампа!

Аватар
toroid
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от toroid »

Брейййй,не проумяхте,че от всички усилватели /и въобще компоненти/ Ямаха-та най не става за двуканално а пък за HI-FI хептен! Забрави и питай за нещо друго,заслужаващо си.

Аватар
lyubsan
чете
Обратна връзка:

#5 Мнение от lyubsan »

Първо, спрях се на това изделие заради характеристиките. Няма да ги изброявам, вие добре ги виждате в линка.
Второ - не знам какво трябва да съм проумял за марката "ямаха", след като съм чувал само положителни отзиви за нея. Имал съм усилвател техникс - не бях кой знае колко очарован от звуковата му картина. След като ямаха не става, тогава на какво да се спра? Маранц, Онкио, Херман-Кардън, Пайнер?
Този усилвател на ямаха не съм го чул, доверих се на техническите данни. Очаквам вашите мнения, за което предварително благодаря!

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#6 Мнение от Marian Lozev »

Брейййй,не проумяхте,че от всички усилватели /и въобще компоненти/ Ямаха-та най не става за двуканално а пък за HI-FI хептен! Забрави и питай за нещо друго,заслужаващо си.
...и в домашното кино са зле та зле вече. :evil:
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo

Аватар
Rumen Suvandjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#7 Мнение от Rumen Suvandjiev »

lyubsan написа:Този усилвател на ямаха не съм го чул, доверих се на техническите данни. Очаквам вашите мнения, за което предварително благодаря!
Обикновено зададените от проиводителя "технически данни" нямат никакъв практически смисъл.
Аудио апаратура се избира по един единствен начин - със слушане.

Публикувай отговор

Обратно към “Усилватели”