Здравейте!

Харесах си един усилвател дали става?
Съобщение
Автор
desotop
чете
Обратна връзка:

Здравейте!

#1 Мнение от desotop »

Имам едно такова интересно въпросче. Вчера ми вкараха оферта, да разменя моят нов стерео усилвател със стар модел 7+1 - DENON 3801. Всичко е супер, ама няма дистанционно управление. Въпросът ми е: Има ли от къде да си купя това дистанционно и някой знае ли каква ще му е цената (до 100, до 200 лева).
Благодаря предварително за отговорите и лек ден!

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

Re: Здравейте!

#2 Мнение от Nanko Rusev »

Ако не намериш на DENON, може да си вземеш универсално на Logitech и да заредиш в него кода.

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#3 Мнение от Marian Lozev »

.....което пак не е сигурно дали ще отговаря на оригиналното.
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo

desotop
чете
Обратна връзка:

#4 Мнение от desotop »

Взех го вече! Човека търсеше СТЕРЕО усилвател и му дадох един Техникс 2х40 на 8 ома. Обаче тези 6+1 явно има нужда от каса бира. Питах хора, които има у тях си 5+1 и 6+1 и ми казаха, че усилвателя няма добри ниски честоти. Имам Sony STR-DE197 и ми вади по-хубави ниски честоти от DENON 3801. Някой по-запознат да ми каже дали не съм объркал нещо в настройките или няма спасение без каса бира? Проблема с дистанционното остава - чакам предложения. Благодаря Ви и лек ден!

Публикувай отговор

Обратно към “Усилватели”