Обратно към стереото - струва ли си?

Харесах си един усилвател дали става?
Съобщение
Автор
Аватар
nikikoz
има опит
има опит
Обратна връзка:

Моето лично мнение

#16 Мнение от nikikoz »

аз бих ти препоръчал да се ориентираш към втора ръка хубав стерео усилвател вместо към домашно кино, но това е лично решение и си зависи от теб. Аз лично си гледам филмите на две колони и на мен не ми липсват съраунд звуците...при теб как ще е не знам, зависи какво искаш ти. Бих ти препоръчал някоя английска марка за усилвател (аура, музикал фидилети или нещо подобно) но пак е много субективно. Един съвет от мен, не бързай с решението и при всички положения намери начин да чуеш възможно най много усилватели преди да си купиш такъв и не забравяй и за правените такива, във форума има много хора които биха могли да ти направят много хубав усилвател. Успех.

devil91

#17 Мнение от devil91 »

Не купувай на втора ръка, Никога! Има голям риск да се развали доста бързо !

Само чисто нов се купува усилвател или ти го правят специалисти, но с нови части!

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#18 Мнение от Nanko Rusev »

devil91 написа:Не купувай на втора ръка, Никога! Има голям риск да се развали доста бързо !

Само чисто нов се купува усилвател или ти го правят специалисти, но с нови части!
Девиле, обоснови се :lol: :lol:

D.Kolev

#19 Мнение от D.Kolev »

devil91 написа:Íå êóïóâàé íà âòîðà ðúêà, Íèêîãà! Èìà ãîëÿì ðèñê äà ñå ðàçâàëè äîñòà áúðçî !

Ñàìî ÷èñòî íîâ ñå êóïóâà óñèëâàòåë èëè òè ãî ïðàâÿò ñïåöèàëèñòè, íî ñ íîâè ÷àñòè!
ìîÿ îïèò ïîêàçâà òî÷íî îáðàòíîòî . êóïóâàø ñè íåùî óæ ìàðêîâî îò òåõíî ìàãàçèíèòå è ïîñëå òúð÷èø ïî ñåðâèçè.

Аватар
Rumen Suvandjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#20 Мнение от Rumen Suvandjiev »

devil91 написа:Не купувай на втора ръка, Никога! Има голям риск да се развали доста бързо !

Абсолютна глупост!

Аватар
Simonov
има известен опит
има известен опит

#21 Мнение от Simonov »

[smilie=to funny.gif]
Изображение

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#22 Мнение от Stefan Stefanov »

[quote:d02133f295="devil91"]Не купувай на втора ръка, Никога! Има голям риск да се развали доста бързо !

Само чисто нов се купува усилвател или ти го правят специалисти, но с нови части![/quote:d02133f295]

Още с първия си пост във форума печелиш наградата "Глупост на месеца"!

BPAHKOB

#23 Мнение от BPAHKOB »

Аз отскоро чета в този форум и останах с впечатлението че тук има хора които не са просто ценители на качествения звук, а направо "болни" на тема звук :) Обаче в тази тема с 2 неща немога да се съглася... Първото е че хаус музиката не била с богат спектър и можело да се слуша почти на всичко - ами това съвсем не е така! Второто е че усилвател втора ръка не се купува - абсолютна простотия! Сега ако тръгнеш по магазините освен ментета трудно можеш да намериш нещо качествено и истинско! Наистина това е форум и е място където всеки може да каже и сподели, но чак толкова крайни изказвания... :roll:

Аватар
mba810as
чете
Обратна връзка:

#24 Мнение от mba810as »

не знам , моите усилватели съм си ги правил се със употребявани части(но не сувсем) и издуржат доста време.не знам на Девила какво го кара да мисли така.аз от доста време се занимавам се със МБА810.(у дома съм ги натряскал 8 такива).може да са 5В и да са стерео но по никакъв начин не
отсъпват дънят до край :) .а и стереото не е лошо.раздава го малко РЕТРО но все пак не е първа младост :HMguit :D .поне аз така мисля.може да не съм прав нз. :roll:

devil91

#25 Мнение от devil91 »

Педпочитам да си ми е нов уреда за да работи максимално дълго.

Напротив има скъпички чисто нови усилватели, които свирят доста сериозно.

Продуктите, които се продават за масовия потребител повечето не струват.

Взимал съм доста неща на втора ръка и се развалят бързо, на втора ръка човек да вземе нещо си е голям риск!

Стереото е перфектно за музика, най - добрият вариант, всички 5 канални и други не струват. Дори на моята стерео система и при гледане на филми пак изкарва по як звук отколкото 5 каналното, все едно имам домашно кино.

Публикувай отговор

Обратно към “Усилватели”