Вермона "Регент 1000H"

Харесах си един усилвател дали става?
Съобщение
Автор
Lx1

Вермона "Регент 1000H"

#1 Мнение от Lx1 »

Здравеите,искам да ви попитам какво ви е мнението за тази машина. Имам я вкъщи и не ми е ясно за какви говорители е предназначено това чудо. Ако някои ми препоръча някакви говорители за този усилвател-евентуално бас,среди и високи ще бъда благодарен. Благодаря предварително :)

Аватар
lusi
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#2 Мнение от lusi »

Това е 100W-тов усилвател от микрофонна апаратура.Оригиналните тонколони са двулентови.

Lx1

#3 Мнение от Lx1 »

Аха,значи ще ми е трудно да му сглобя 3-лентови колони освен ако баща ми няма фабрики :lol: Такъв тип говорители за такъв тип ватове излиза дебело май. Единствения вариант до колкото разбирам е да намеря четири броя 15-ки на по 50 вата -mid/wol range. Как мислите??

Аватар
lusi
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от lusi »

Няма никакво значение за усилвателя какви /двулентови или N-лентови/ тонколони ще му направиш,важното е да са със съответната мощност и импеданс.

Lx1

#5 Мнение от Lx1 »

Това е ясно,но като за тези 100w говорителите ще са цифра.

Аватар
Kalin Petkov
чете
Обратна връзка:

#6 Мнение от Kalin Petkov »

Мисля, че тази 1000 е само едно 100 ватово стъпало, което означава че спокойно му закачаш две двулентови по 50 вата всяка с импеданс 8 ома на колона с 12" и ще е добре. Има 12"/50 вата на 20 лева парчето

Boqn Nikolov
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#7 Мнение от Boqn Nikolov »

Темата направо е за бисери :D
20 лева за 12" бас :lol: и само ще му клати мембраната,за звук неговорим :lol: :lol: :lol: :lol:

П.П. Я хвърли едно око тук и после ще говорим http://www.net4you.bg/Steadygroup/
Когато има толкова случайности, търси закономерност.

Аватар
Kalin Petkov
чете
Обратна връзка:

#8 Мнение от Kalin Petkov »

ти на Регент 1000 какво искаш да му сложиш JBL?

Аватар
Kalin Petkov
чете
Обратна връзка:

#9 Мнение от Kalin Petkov »

а за този сайт, много добре за този който иска да дава 237,30 лева за 15" 200 вата, което е направо подигравка.

proforce_rs

#10 Мнение от proforce_rs »

може за теб да си е подигравка но зависи и от говорителя които искаш да си купиш..за говорител с по-добри параметри даваш повече пари,бсе пак това си е закон при всякакъв вид стока :)

Аватар
Kalin Petkov
чете
Обратна връзка:

---

#11 Мнение от Kalin Petkov »

Колега ти не четеш ли по-горе темата. Става въпрос за РЕГЕНТ 1000, за какви качествени говорители говориш. И като му ги сложиш ще обади като BOSE???
Music-LIVE

Lx1

#12 Мнение от Lx1 »

Усилвателя е моно и действително не му трябват качествени драйвъри.Но това,че е 100В на изход не евярно. Оказа се,че пръска 100 ватови Радиотехники на 4ома- увеличен наполовина. Без да съм го мерил дава поне 200В на изход на 4омов товар. А в интерес на истината отзад му пише 250/4ом и 150/8ом.

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: ---

#13 Мнение от Ivan Rachev »

Kalin Petkov написа:Колега ти не четеш ли по-горе темата. Става въпрос за РЕГЕНТ 1000, за какви качествени говорители говориш. И като му ги сложиш ще обади като BOSE???
...JBL & BOSЕ са последните 2 дупки в про озвучаването , свери си часовника :wink:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Публикувай отговор

Обратно към “Усилватели”