Сашо ти ме размаза .На такива хора аз се възхищавам.
във филма 300 един войн казва "бих се радвал най-сетне да стрещна човек който да ме победи" това направи ти ... не със меч ами с Възхищението което изпита душата ми от думите ти

Аз бих платил всичко също като теб ,но кажи ми... тези които имат всичко ,дали биха могли да си представят поне малко това което можем да изпитаме ние!!!
Парите са средство с,което човек може да си купи това което неразбира! ,следователно за мен е недостатъчно и несецелъобразно да се продава на всеки !!!!!! ,за това се възхищавам на Иван! ,че знае как да подбира тези които СА В СЪСТОЯНИЕ да оценят творението на екипа му и на останалите.
Немога а изразя с думи таланта който виждам в тези хора като Даниел Петров,Горо , Иван и Аспарух , Румен и Най-добрият дърводелец в страната Dgd. Със сигурност ще пропусна някои от другире защото изпадам в екстаз ,когато сслушам музика и забелязвам тези толкова тънки акценти достойни за уважение!!!!! тези Стереофилни 3 измерни светове!!! същите които малцина виждат в ежедневието ни приковани от рационалното мислене на модерният социум!
А за музиката..... кажете ми има ли по-голям опиум за душата от възхитата над човешкият гений.... така деликатно забележим сливащ се с космическият разум!!! Е това е капацитета на нашите инженери и специалисти! той е несъизмерим ,ТОЙ Е КОСМИЧЕСКИ

А ТИ САШО ,имаш една от най-добрите системи в БГ. Респект пред способността на мозъка ти да си служи със сетивата ,които има.... в които също включваш и дълбоката душевност на един учен експериметатор и изкуствовед!