Каква е цената на изкуството?

Имам говорител, каква кутия да му направя?
Имам кутия какъв говорител да и сложа?
И за неща от рода.
Съобщение
Автор
Аватар
Nikolay Savov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Каква е цената на изкуството?

#1 Мнение от Nikolay Savov »

Когато кажем ТОН-КОЛОНА всъщост изразяваме КОЛОНА която издава ТОН ,а когато кажем ХОРНА изразяваме еволюционното ниво на тонколоната способна да възпроизведе и извади окло нас цял ХОР!!!! така ,че да чуваме всеки от бенда ,заедно с начинът му да възпроизведе жива музика!!! Тоест ставаме свидетели на нещо толкова истинско ,толкова въздестващо ,че бихме се запитали ВЪЗМОЖНО Ли е това което виждат ушите ми? възможно ли е наистина.... истина ли е това че аз съм в концертната зала!!!!! ,какво става с мен??? :)
ще ви отговоря какво! с вас става чудо ,което неможе да бъде обясняно. Вие се потапяте в чистата реалност на езотеричният свят!
Такъв какъвто дори DYNAUDIO,Неможе да пресъздаде.

Идеалът е постижим само чрез Широколентов говорител в красива хорна.
За всичко друго работят комерсиалните марки .

и сега на въпроса!? какво струва на един майстор да създаде своето творение и каква е всъщност истинската цена ,от която плащаме само хартийната стойност?

Въпроса ми е към тези които имат освен специализиран и широк житейски опит ,благодарение на който истинскят майстор знае КАК да Въздейства така че да даде Огромна багра от картини ,цветове , чувства и звуци на НАС!!! , готовите да възприемат и да се потопят в нереалната неупозната красота на човешкият дух!

Sasho Tashov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от Sasho Tashov »

Случвало ли ти се е да ти се яде нещо, но да не знаеш какво е? Случвало ли ти се е да ти се пие нещо, но след като отпиеш от него да разбереш че не точно това искаш? Случвало ли ти се е да гледаш вперените погледи на всички около теб в жарта на "светия граал", а ти да търсиш с поглед искрицата, която да сгрее душата ти? Ако отговора ти е да, каква ЦЕНА би платил за да получиш исканото :?: :wink:

Аз бих дал всичко освен сетивата си, с които да усещам искрицата....

Аватар
Nikolay Savov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

:)

#3 Мнение от Nikolay Savov »

Сашо ти ме размаза .На такива хора аз се възхищавам.
във филма 300 един войн казва "бих се радвал най-сетне да стрещна човек който да ме победи" това направи ти ... не със меч ами с Възхищението което изпита душата ми от думите ти :)
Аз бих платил всичко също като теб ,но кажи ми... тези които имат всичко ,дали биха могли да си представят поне малко това което можем да изпитаме ние!!!
Парите са средство с,което човек може да си купи това което неразбира! ,следователно за мен е недостатъчно и несецелъобразно да се продава на всеки !!!!!! ,за това се възхищавам на Иван! ,че знае как да подбира тези които СА В СЪСТОЯНИЕ да оценят творението на екипа му и на останалите.
Немога а изразя с думи таланта който виждам в тези хора като Даниел Петров,Горо , Иван и Аспарух , Румен и Най-добрият дърводелец в страната Dgd. Със сигурност ще пропусна някои от другире защото изпадам в екстаз ,когато сслушам музика и забелязвам тези толкова тънки акценти достойни за уважение!!!!! тези Стереофилни 3 измерни светове!!! същите които малцина виждат в ежедневието ни приковани от рационалното мислене на модерният социум!
А за музиката..... кажете ми има ли по-голям опиум за душата от възхитата над човешкият гений.... така деликатно забележим сливащ се с космическият разум!!! Е това е капацитета на нашите инженери и специалисти! той е несъизмерим ,ТОЙ Е КОСМИЧЕСКИ :)
А ТИ САШО ,имаш една от най-добрите системи в БГ. Респект пред способността на мозъка ти да си служи със сетивата ,които има.... в които също включваш и дълбоката душевност на един учен експериметатор и изкуствовед!

Sasho Tashov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: :)

#4 Мнение от Sasho Tashov »

Nikolay Savov написа:... ,но кажи ми... тези които имат всичко ,дали биха могли да си представят поне малко това което можем да изпитаме ние!!!
Тези, които вместо да нахранят с нещо душата си, с размер на грахово зърно, се опитват да вложат същите пари и да получат същия ефект като нахранят далеч по големия им стомах ли? :wink:
Разбира се това е образно казно, нямам нищо против едрите хора..

Аватар
Nikolay Savov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: :)

#5 Мнение от Nikolay Savov »

та аз самият съм едър човек ,как бих могъл да имам нещо против едрите хора! те са потенциални богове!!!!! само да го осъзнаят и да повярват в това ,така както ние вярваме в музиката ,защото освен да кали тъпанчетата ни ,прави и друго ;)

Публикувай отговор

Обратно към “Тонколони”