Прозрачни кутии
-
wwflubo
Прозрачни кутии
Здравейте, вчера в един магазин гледах такъв subwoofer в прозорачна кутия и изглеждаше много яко, та искам и аз да си направя такъв но незнам какъв материал трябва, мислех си да използвам от тези дебелите стъкла(дето са от автобуси) но незнам дали ще звучи добре и изобщо дали ще звучи. Плс кажете ми дали този материал ще свърши работа или какъв да търся. 10х предварително 
-
lamar_bb
- Kosio
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Re: Прозрачни кутии
Плексигласа не е ефтин материял особено на дебелина 20мм, но все пак ако си решил да го правиш от него мога да ти помогна. Дори може да тестваме и удароустойчив.
-
D.Kolev
-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Simonov
- има известен опит

Абе какво ти пука за аудиото, нали циганийката е на ниво
D.Kolev, сините диоди са много семпли. Поне 5-6 цвята трябва да има
Подобни "изделия" съществуват благодарение на глухи "граждани на матрицата" опитващи се да впечатлят още по глухи "съграждани"
И сега малко по сериозно. Единственият начин да се реализира подобно свирещо ОТ е чрез дебело отлята акрилна пластмаса, което в домашни условия едва ли е постижимо
И пак качествата на подобна изработка са ми съмнителни 
D.Kolev, сините диоди са много семпли. Поне 5-6 цвята трябва да има
Подобни "изделия" съществуват благодарение на глухи "граждани на матрицата" опитващи се да впечатлят още по глухи "съграждани"
И сега малко по сериозно. Единственият начин да се реализира подобно свирещо ОТ е чрез дебело отлята акрилна пластмаса, което в домашни условия едва ли е постижимо
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: Прозрачни кутии
...а сега съвсем сериозно , не си за този форум приятелю , регистрирай се тук и ще ти обърнат нужното внимание http://www.bgaudioclub.org/forum/...това ни е подфорума за начинаещи ...успехwwflubo написа:Здравейте, вчера в един магазин гледах такъв subwoofer в прозорачна кутия и изглеждаше много яко, та искам и аз да си направя такъв но незнам какъв материал трябва, мислех си да използвам от тези дебелите стъкла(дето са от автобуси) но незнам дали ще звучи добре и изобщо дали ще звучи. Плс кажете ми дали този материал ще свърши работа или какъв да търся. 10х предварително