Здравейте,
искам да си взема други тонколони за домашна употреба като не държа да са нови и красиви, а да звучат добре. Тъй като нямам и кой знае каква сума отделени пари съм се спрял на Електроника 35-АС130
Като стаята е около 20 квадрата.
Като стил музика който ще се слуша - ретро като например: Michael Jackson - Dirty Diana
Въпросът ми освен между двата варианта кои са по-добри, дали има нещо специфично което се разваля при тези модели и ако е възможно как може да се провери (освен с прослушване и оглед).
И не на последно място каква цена бихте им дали като приемем че външния вид не ме притеснява.
Ако някой може да предложи друго приемам предложения.
поздрави
Избор на тонколони
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: Избор на тонколони
Въпросът е ти какви пари би дал за чифт озвучителни тела и дали тази сума отговаря на изискванията ти за добър звук.
Изборът между едни руски колони и едни други руски колони ми се струва меко казано странен.
Изборът между едни руски колони и едни други руски колони ми се струва меко казано странен.
-
- чете
- Обратна връзка:
За горепосочените бих дал до 200 лв. и все пак ме интересува дали правилно съм ги оценил или съм ги подценил. Иначе бих дал 400, но въпроса е да не ги давам заради логото или визията.
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Цената на едно озвучително тяло включва всичко - и логото, и визията, и най-вече звука.
Каквото и да напиша аз или някой друг за дадени колони, изборът трябва да е твой.
Ако нещо ти е харесало като звук и можеш да си го позволиш - това са твоите тонколони.
Моят съвет - чуй повече неща преди да решиш!
Каквото и да напиша аз или някой друг за дадени колони, изборът трябва да е твой.
Ако нещо ти е харесало като звук и можеш да си го позволиш - това са твоите тонколони.
Моят съвет - чуй повече неща преди да решиш!