Фостекс
- nakatasan
- чете
- Обратна връзка:
Фостекс
Здравейте, бихте ли ме насочили къде във Варна може да се продават говорители Фостекс? Ако няма такъв магазин бихте ли ме насочили към сайт или друг магазин в България, ако може и някакви координати за магазините. Благодаря предварително
Нестига само да свири или да се чува
- Borislav Stankov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: Фостекс
http://www.bgaudio.org/forums/viewtopic ... 15&t=19741" onclick="window.open(this.href);return false;
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Най-лесния начин - от човек който продава или да чакаш следващата групова поръчка.
Другият вариант е да си внесеш сам. Няма дистрибутори на Fostex в България.
Другият вариант е да си внесеш сам. Няма дистрибутори на Fostex в България.
- nakatasan
- чете
- Обратна връзка:
Благодаря за бързите отговори, ще се оправям по друг начин. За сега нямам възможност да си ги доставя сам, а и за това за което ще ми трябват вече не съм сигурен, че ще са използваеми.
Ако може някой да ме посъветва тези модели на Фостекс дали са приложими за компактни суббас тонколони? Модели FW108N и FW168N
Ако може някой да ме посъветва тези модели на Фостекс дали са приложими за компактни суббас тонколони? Модели FW108N и FW168N
Нестига само да свири или да се чува
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
FW-168N по параметри (Qts=0,16) може да извади нисък бас единствено в заднонатоварена хорна.nakatasan написа:Ако може някой да ме посъветва тези модели на Фостекс дали са приложими за компактни суббас тонколони? Модели FW108N и FW168N
FW-108N е по-подходящ за целта - в обем от 3 лита с басрефлекс с него могат да се постигнат 55Hz@-6dB при чувствителност от 86dB/W/m и достатъчно бързи прехoдни процеси (групово закъснение около 9,5ms)
Мога да ти доставя и двата драйвера.
От FW-108N имам наличен един чифт - нов неупотребяван в кутии. Цената е 156лв/бр или 312 лв/чифт.
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Съдейки по аватара ти, говорителите на марката няма да ти харесат. Но ето ти оферта - това, което търсиш се предлага тук и сега
Успех!