Това ми е любимия израз.Решил съм да си правя каса бира
Помощ за нискочестотно ОТ
- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Здравей,
Първо ми се ще да ти напомня да използваш приетата във форума терминология. Изрази като "каса бира", "сублуфер" и др. подобни неминуемо предизвикват пренебрежение и надали ще получиш адекватен отговор на така зададен въпрос. За повечко информация - просто поразгледай из форума.
Сега на въпроса. Дълбоко ме съмнява че с този високоговорител ще успееш да потигнеш публикуваните параметри. Дори и това да се случи, то ще е за сметка на нещо друго. Разгледай и другите резултати от симулацията. На прозреца от картинката, която си качил са означени като GD и VV например.
Първо ми се ще да ти напомня да използваш приетата във форума терминология. Изрази като "каса бира", "сублуфер" и др. подобни неминуемо предизвикват пренебрежение и надали ще получиш адекватен отговор на така зададен въпрос. За повечко информация - просто поразгледай из форума.
Сега на въпроса. Дълбоко ме съмнява че с този високоговорител ще успееш да потигнеш публикуваните параметри. Дори и това да се случи, то ще е за сметка на нещо друго. Разгледай и другите резултати от симулацията. На прозреца от картинката, която си качил са означени като GD и VV например.
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- haralanov
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Re: Помощ за нискочестотно ОТ
Най-бързата рецепта за неуспех е настройването на порта под фундаменталния резонанс на драйвера.krisko92 написа: Fb = 27,19 Hz
Fs = 42, Hz
- Stoqn
- има опит

- Обратна връзка:
Защо си се спрял точно на 12" говорител и зашо си мислиш че един 8" ще свири по зле от този на който си се спрял.Аз се обзалагам че TVM 226 ще е много по-добър избор.Ако смяташ да го ползваш да къртиш мивки и да предизвиква земетресения объркал си форума. 
Трудните неща правим веднага, а невъзможните малко по-късно.