Препоръка за 2х12"
Препоръка за 2х12"
Здравейте,можете ли да ми помогнете в избора на 2 дванайски,на 8ома импеданс,за домашни колони,оебма е около 78 литра.
Като пари мисля да отделя до към 70-80 за говорител.
Гледах ВКН12315 за около 40 лева,ARN-312-00/8,но е 140 лева и Lanzar MAX12D,който е с 2 намотки,които мисля да свържа последователно...
Ще се радвам да ми дадете идеи,от София съм.
Мерси предварително!
Като пари мисля да отделя до към 70-80 за говорител.
Гледах ВКН12315 за около 40 лева,ARN-312-00/8,но е 140 лева и Lanzar MAX12D,който е с 2 намотки,които мисля да свържа последователно...
Ще се радвам да ми дадете идеи,от София съм.
Мерси предварително!
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: Препоръка за 2х12"
... каквато парата, такава и свирнята.Liben написа:ARN-312-00/8,но е 140 лева...
За ОТ с 80-тина литра обем този говорител е отличен за цената си.
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Отличен за цената си - все пак TVM са бюджетни говорители.
Един наистина добър Hi-Fi басов говорител с такъв размер струва няколко пъти повече.
А ако просто искаш да сложиш някакъв голям говорител в някаква голяма кутия, взимаш първия китайски и готово. В този случай, разбира се, резултатът предварително е ясен, така, че в този форум няма никакъв смисъл от обсъждане.
Един наистина добър Hi-Fi басов говорител с такъв размер струва няколко пъти повече.
А ако просто искаш да сложиш някакъв голям говорител в някаква голяма кутия, взимаш първия китайски и готово. В този случай, разбира се, резултатът предварително е ясен, така, че в този форум няма никакъв смисъл от обсъждане.
- kromuilis
- трупа сериозен опит
- Обратна връзка:
[quote="Liben"]Четох из форума за Биема и Еминенс...те са около тази цена.
quote]
Какво прочете за тези говорители във този форум, че са добри за хранилка и поилка за птици ли?
Виж какво ти пише човека по-горе.
Всеки, който се е захванал да поправя или подобрява сам аудиосистемата си, стига до момент, в който решава, че е неудовлетворен от звука и предприема следващата стъпка към по-добрия звук.
Ако сега си вземеш някой по-скъп, но относително свирещ говорител, ще отдалечиш тази стъпка във времето повече от колкото ако си вземеш такъв за 40лв.
quote]
Какво прочете за тези говорители във този форум, че са добри за хранилка и поилка за птици ли?
Виж какво ти пише човека по-горе.
Всеки, който се е захванал да поправя или подобрява сам аудиосистемата си, стига до момент, в който решава, че е неудовлетворен от звука и предприема следващата стъпка към по-добрия звук.
Ако сега си вземеш някой по-скъп, но относително свирещ говорител, ще отдалечиш тази стъпка във времето повече от колкото ако си вземеш такъв за 40лв.
- Toni Nikolov
- има известен опит
- Обратна връзка:
А защо 2 басови с посредствено качество за по 70 -80 лв....? Не може ли един по-добър за толкова пари... 2*70=140 ? 

Робът се бори за свобода, а свободния за съвършенство! www.bgaudio.org