Съгласен съм см нението на Румен.
Човек който има толкова пари ,просто се чуди какво още да си купи ,за да се изфука евентуално пред някой от позьорското общество ."тясно" Общество което се явява есенция на неосъзнатото желание да споделяш..... за да ти каже някой БРАВО! И да се почувстваш по-добре признат. Това признание е външно и създава зависимост. А тази зависимост е този генератор за правене на пари ,който нямат "свестните" хорица. И все пак кой не иска палат ,кой не иска колони за 1 милион.... само човек на който това не му е нужно и знае как да постигне ТОВА .
Отзвук на затормозеното и нещастно битуване на богатите хора. ЖИвот за който по скромните мечтаят. Живот СЪН създаден ,за да се отчуждават хората един от друг ,да се разединяват ,да "имат" нуждата от ПАРИ! ,за за подхранват собствената си илюзия.
Това е сайт превръщащ се в институция. Общество взаимноподържащо се. Общество с една цел - Осъвършенстване.
Гордея се че съм част от това и ,че хора като Боби ,Кирил скромно го изградиха . Че Аспарух и Иван поддържат комуникацията и въртят машината. Че Румен ни показва висота от класа ,която обнадеждава и засвидетелства как Високото съзнание ,умения ,опит и способност да въздействаш ,пораждат Възхищение и признание ,които не са самоцел ,а резултат от силната воля . Мъдрост насочена в област обединяваща човешките ценности с избор по избор:) без да се налагат възгледи ,свободата на волята е усещането за завършеност.
Тонколони за 1 млн. долара
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
IMHO
Аз лично оценявам много позитивно човек дал 1М за част от озвучителната си система, вместо за поне 500 други неща, които ще се сетят всички останали милиардери, които биха си ги позволили 
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: IMHO
В безкрайна сметка е въпрос на възприятие 
-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Похвално е,наистина,да не жалиш пари в името на това,да си доставиш желаното удоволсвтие,но в случая,според мен,тези ОТ са просто един скъп продукт,който има за цел да завладее портфейла на богаташите,а не ушите им.Малко са хората от този сой,които наистина оценяват това,което имат и знаят за какво си дават парите.Иначе,ако нещо наистина носи търсената емоция,какво са 1 млн. $,за да си я доставим?!