Струват ли си парите? Като параметри на мен ми се вижда добре... и като килограми. Знам че, ако една колона е лека по-добре да бягам

http://www.electron.bg/product_info.php ... ts_id=1123
Ако не е добра, препочъвайте нещо друго за не-аудиофил.

Това само говори колко си далеч от истината. Високите даже са в излишък да не кажа, много са си добри и ясни.mit_nik написа:Аз съм ги слушал - високите са много слаби, типични като за куполни пищялки. Ниските стават само при най-големия модел -7070. С една дума стават за по-непретенциозно аудио.
Така е,но за човек който си купува първите колони или техника това едва ли ще е достатъчно и ще му е лесно да се ориентира.Да вземем например "магазините" за техника втора ръка.Голяма част от тях са претъпкани мазета или гаражи.Там истинските качества на техниката не могат да се разкрият.Човек трябва да е слушал много за да може по косвен начин да се опита да прецени действителното качество.Не че там не се намират интересни неща.В големите магазини акустиката въобще не може да се сравни с тази в ена стая,Да не говорим че понякога се спекулира с неосведомеността на хората като звука "дискретно"се дооцветява с тонкорекциите,пускат се добре подбрани тест дискове и тн.Затова мисля,че най ценното за някой който поставя такива въпроси тук,е наистина да му се дадат мнения базирани на личен опит за да му се спестят пари и разочарования.Stefan Stefanov написа:Никога не купувай аудиотехника преди да си я чул.
Доста (да не кажа повечето, или всичкиStefan Stefanov написа: Това, което съм си направил сам мога да го преправя, мога и да го изхвърля ако не ми хареса!
Човека пита за покупка от магазин. Това е по-различно.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта