П.П.- Говорителя е абсолютно посредствен,това го знаех и преди да го бях чул даже (да не говориме след като го чух). Просто ми изпадна на тънкана и то нов. Плюйте го,колкото ще го плюете там,
Удачен модел на лууфър
-
Lx1
Удачен модел на лууфър
Здравейте, искам да ви попитам кой би бил най-удачният конструктивен модел за лууфър. Правят се всевъзомжни модели от производители и самоделковци и така и не става ясно що е то истински (казано на селски) "буфер". Ето и моят скромно-бюджетен случай: 12 инчов/4Ohm/100W драйвър (Boschmann sw 128). Така и не знам на колко Дб е. Ще свири във 15кв/м стая.
П.П.- Говорителя е абсолютно посредствен,това го знаех и преди да го бях чул даже (да не говориме след като го чух). Просто ми изпадна на тънкана и то нов. Плюйте го,колкото ще го плюете там,
но помогнете моля.
-
Lx1
-
Lx1
- Borislav Stankov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Помоли някой да ти го измери примерно Иво Христев, ако му се занимава.
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!
Re: Удачен модел на лууфър
Lx1 написа:Правят се всевъзомжни модели от производители и самоделковци и така и не става ясно що е то истински (казано на селски) "буфер". Ето и моят скромно-бюджетен случай: 12 инчов/4Ohm/100W драйвър (Boschmann sw 128). Така и не знам на колко Дб е. Ще свири във 15кв/м стая.
"Колега", възхищавам се на стоицизма с който Симонов и Станков гледат на въпроса ти! По мое мнение темата ти е за друг раздел... В профила ти пише "чете и пита" - ами тогава първо чети...
С 12'' драйвер от под-нисък клас в 15.00кв.м. стая надали ти ще отговориш на въпроса "Що е то "бууууууууууууфер".
До тук с "плюенето" на високодумтителя
След като не си направил голямо материално вложение, поне си направи труда да проведеш едно измерване: http://www.speakerworkshop.com/
Следвай указанията в help-а и "няма ше сгрешиш
Успех!
-
Lx1
Хвала на таквъзи като тебе ! И ти са си по-голям тарикат от тях и за това пръв ме оплю. И ти си хитър. Можеш между другото да си попълниш и местожителството да те видиме барем от каде си. И благодаря ти от сърце за линка който ми даде, все пак сме тук да си помагаме,а не да се плюваме, а и още в първия пост споменах,че е куц драйвъра- дай сега да се утрепеме,че не струва !
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Miroslav Danov
- трупа сериозен опит

- Обратна връзка:
Re: Удачен модел на лууфър
Като е абсолютно посредствен, не си губи времето, материалите ... нервите.Lx1 написа:П.П.- Говорителя е абсолютно посредствен,това го знаех и преди да го бях чул даже (да не говориме след като го чух). Просто ми изпадна на тънкана и то нов. Плюйте го,колкото ще го плюете там,но помогнете моля.
ЕИТ: А така, ето, че Стефан ти го каза малко преди мен.