Търся съвет за мод на "Wharfedale E70"

Имам говорител, каква кутия да му направя?
Имам кутия какъв говорител да и сложа?
И за неща от рода.
Съобщение
Автор
Anonymous

Re: Търся съвет за мод на "Wharfedale E70"

#46 Мнение от Anonymous »

г-н Рачев ако за аудиото имам някое и друго бяло петно, то за автомобилите НЯМА
Навлизаш в материя която не разбираш.
Това БМВ го карат едни хлапета по гонки и дрифтове, скъсаха безброй чифтове гуми и мотора е как да кажа ... "Свежарка" :D
Технологията на заваряне няма да ти я описвам защото надали ще ме разбереш.
Относно аудиото - правя ти дълбок ПОКЛОН
Относно ДВГ - не се занимавай с неща които не разбираш.

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#47 Мнение от Marian Lozev »

Опс, изказването ти е малко на сляпо, бих казал.
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#48 Мнение от Stefan Stefanov »

Абе хора, защо не си уговорите среща на живо? Ще отпаднат много въпроси и мегабайти писане!

Anonymous

#49 Мнение от Anonymous »

Marian Lozev написа:Опс, изказването ти е малко на сляпо, бих казал.
Не е на сляпо, а е провокирано от това:
Ivan Rachev написа::D двигател с заварена глава може да работи единствено ако го караш много внимателно , и не използваш повече от 70% от мощноста му . Никога не можеш да запълниш микроцепнатината , все едно да хванеш нанобот с пръчици за китайска храна .
Просто си личи ...

П.С.
Имам молба:
Моля, темата да се препрати към коша.

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#50 Мнение от Ivan Rachev »

:D за коли мога да си говоря с теб само ако притежаваш кола (на твое име) която слиза под 14 (аз притежавам една за 13 , и една за под 13 , като последната не е мерена защото закриха божура) секунди на 400м , иначе бягай да си играеш с онези хлапета за които споменаваш :wink: .Петното ти за аудиото е огромно и обхваща цялата тема .

п.с. моля темата да не се изпаща в коша .
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Anonymous

#51 Мнение от Anonymous »

Ivan Rachev написа::D за коли мога да си говоря с теб само ако притежаваш кола (на твое име) която слиза под 14 (аз притежавам една за 13 , и една за под 13 , като последната не е мерена защото закриха божура) секунди на 400м , иначе бягай да си играеш с онези хлапета за които споменаваш :wink: .Петното ти за аудиото е огромно и обхваща цялата тема .

п.с. моля темата да не се изпаща в коша .
Никога не бих пришпорвал S класата но пък бих ти отговорил в този добър тон, че с теб бих приказвал за автомобили /имам в предвид Mercedes Benz/ или ако си над 2.5 тона.
Всичко под това тегло, или не е с марка Mercedes Benz е в графата "кола" която не притежавам. Аз карам автомобил, понеже съм на възраст съм по големичък /че май вече и на килограми след спорта :D / и с "цъкалки" не се занимавам. Врън-врън историите ги надживях и сега се старая да живея спокойно.
12 секунди - 13 секунди бла-бла ... ще го надживееш този момент не се съмнявай в това зашото има едно гадно уредче което се нарича часовник и то никога за никого не спира. Просто трябва да понатрупаш още малко житейски опит.

И за каво петно иде реч, а ?
Трябва ли да ме е срам от нещо, или да се изчервявам като невеста - не мисля!
Въпреки всичко аз не ти се сърдя.
Остани си със здраве.

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#52 Мнение от Ivan Rachev »

Незнам коя S-класа притежаваш но Мерцедеси над 2,5 тона няма :D .Случайно притежавам и един W 126 500 SEL -1780кг , а следващия W140 дори с 12 цилиндровия мотор е 1990 кг :D . Едната ми цъкалка е Porsche 928GT V8 , 5 литра , 32 клапана :D
Колите над 2,5 с много малки изключения са другата мъртво родена идея и чист разход на материя , отвратително поведение на пътя и подтискаща димака ...но явно както и в аудиото така и в автомобилостроенето имаме съвсем различния виждания за нещата :wink:

п.с. след последните никому ненужни откровения може да триете темата , явно на човека не може да се помогне , след една възраст всичко е изгубено...както пеят Ъпсурт :)
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Заключено

Обратно към “Тонколони”