ТЛ срещу басрефлекс

Имам говорител, каква кутия да му направя?
Имам кутия какъв говорител да и сложа?
И за неща от рода.
Съобщение
Автор
Miroslav Danov
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

Re: ТЛ срещу басрефлекс

#16 Мнение от Miroslav Danov »

jeronimo написа:Искам да попитам кое озвучително тяло е по-добро,какви са му предимствата и какви недостатъците?Надявам се тези,които са слушали достатъчно много от гореизброените да изкажат компетентно мнение.Въпросът ми е породен от това,че искам да си направя колони но се двоумя между 2те конструкции.

ппНадявам се съм уцелил раздела,ако не моля модераторите да преместят темата.
Колко пари си заделил и колко място имаш за ОТ? :wink:

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#17 Мнение от Ivan Rachev »

шефченце получаваш предупреждение , няма да те прдупреждавам повече :wink: , концерт 8 дефакто нямат ниски за да могат да мажат , за това се появи концерт 11 който маже със сигурност , Кътфингера не маже , но Рутчо слуша фулрейндж в хорна , Евиденси съм слушал 4 броя наведнъж в система с 4 моноблока Марк Левинсон на обща стойност 1 милион марки (тогава) ..не останах впечатлен ..седи си на задника и приеми че всичко ти предстой....
Последно промяна от Ivan Rachev на Сря Апр 04, 2007 11:07 pm, променено общо 1 път.
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

D.Kolev

#18 Мнение от D.Kolev »

B-52 написа: Èçâîä-âñåêè ãîâîðèòåë ñè å ïîäõîäÿù çà ñúîòâåòíàòà êîíñòðóêöèÿ.
Ïî ñêîðî âñåêè ãîâîðèòåë å êîíñòðóèðàí ñ ìèñúëòà , â êàêâî àêóñòè÷íî îôîðìëåíèå ùå ó÷àñòâà. Ëîøî å äà ñå âúðâè ñ-ó ïðèðîäàòà.

Âñå ïàê ïðå÷è ëè òè íåùî äà äúðæèø äîáðèÿ òîí.

Rumen Zografov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#19 Мнение от Rumen Zografov »

Ivan Rachev написа:шефченце получаваш предупреждение , няма да те прдупреждавам повече :wink: , концерт 8 дефакто нямат ниски за да могат да мажат , за това се появи концерт 11 който маже с сигурност , Кътфингера не маже , но Рутчо слуша фулрейндж в хорна , Евиденси съм слушал 4 броя наведнъж в система с 4 моноблока Марк Левинсон на обща стойност 1 милион марки (тогава) ..не останах впечатлен ..седи си на задника и приеми че всичко ти предстой....
Е аз не можах да му обясня :smt023
Изображение

Rumen Zografov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#20 Мнение от Rumen Zografov »

B-52 написа: Тъкмо мислех да кандидатствам за Етер и си загубих позициите
И ще го сложиш в басрефлекс,нали?! :lol: :lol: :lol:
Изображение

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#21 Мнение от Ivan Rachev »

ей смешник получаваш бан за да разбереш колко смешен си с 8-семте си бинки :lol: , последния модел Етер нито си го виждал нито може да си го представиш с бледото си материално съзнание :D..

п.с. попе разбери че пс-тата си имат имена , викат им ip-адреси , като влизаш да провокираш го прави поне с друго ip ..и тоя ултра тъп ник Б-52 сам по себеси те издава , а и бедният ти речник...абе ти си поредното доказателство че когато господ е раздавал акъл , воените сте били на учение :lol:
Последно промяна от Ivan Rachev на Сря Апр 04, 2007 11:43 pm, променено общо 3 пъти.
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Аватар
jeronimo
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#22 Мнение от jeronimo »

Мерси за отговорите.Само не се отклонявайте,защото се превърна в излишен спор,коъто мен ме дразни.Мирилай,заделил съм към 200 лева и си харесах едни tvm-ки arn 188 и w100 мисля ,че бяха.Видях и че вече има готов проект за тях,който е тл,аз си мислех да направя басрефлекс,затова и питах кое е по добро.Предполагам ще ми предложиш да си направя хорна щом питаш за място,което никак не е малко,но аз вече си наумих тл ще е.Между другото някой би ли ми казал къде да намеря въпросните говорители във Варна?

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#23 Мнение от Ivan Rachev »

jeronimo шефе я си напиши първо от къде си и не определяй кой спор е излишен да не почна да се дразня аз :wink:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Miroslav Danov
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

#24 Мнение от Miroslav Danov »

jeronimo написа:...,но аз вече си наумих тл ще е.
Ами честито и успех!

ДА ЖИВЕЕ ФУЛРЕЙНДЖА с ХОРНАТА :smt027

Аватар
nikiss
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#25 Мнение от nikiss »

Поръчваш си ги от сдйта http://pas-bg.com/
относно конструкциите, мисля че, основното предимсво на басрефлекса е, че може да се получи с възможно най-малък обем mисък бас. Ако вземеш една и съща долна г°анична чесцота нд озвучителното тяло, при другите конструкции размерите ще бъдат пъти по големи, мисля че това е основната причина да се произвеждат такива озвучителни тела и другата е, разбира се цената.

Публикувай отговор

Обратно към “Тонколони”