въпрос относно фирмата ETON
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: въпрос относно фирмата ETON
Не пускай 1000 съобщения с по 1 снимка, можеш да ги групираш.
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Респект за конзолите 

-
- чете
- Обратна връзка:
Съжалявам,Стефо за многото снимки,не знаех точно как се качват снимки.Няма да се повтаря!
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
Имаш много сериозни ОТ.Заслужават да ги направиш пиано лак.Струва си инвестицията за добър външен вид. Поздрави!!!
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
NIKI_55, кутиите също изглеждат изработени добре, нужно им е само едно добро пребоядисване.
Високоговорителите се демонтират лесно - развиват се винтчетата, а кабелът се разпойва (преди това внимателно маркирай кой кабел откъде е). След това погледи как е закрепен фазоинерторът (предната тръба). Ако просто е плътно напъхан, избурай го напред. Ако е здраво залепен, по-добре е да се боядиса заедно с цялата колона (попитай бояджиите дали пластмасата ще издържи). На снимките не се виждат задните терминали (куплунги). Най-вероятно те също са закрепени с винтчета и се демонтират както говорителите. Филтрите нека си останат в колоните, те не пречат.
Пиши в профила си от кой град си, така съфорумците могат да ти дадат съвет за добър местен бояджия.
На последната снимка ми се струва, че куполът на ВЧ говорителят е деформиран. Това е до известна степен поправимо.
Високоговорителите се демонтират лесно - развиват се винтчетата, а кабелът се разпойва (преди това внимателно маркирай кой кабел откъде е). След това погледи как е закрепен фазоинерторът (предната тръба). Ако просто е плътно напъхан, избурай го напред. Ако е здраво залепен, по-добре е да се боядиса заедно с цялата колона (попитай бояджиите дали пластмасата ще издържи). На снимките не се виждат задните терминали (куплунги). Най-вероятно те също са закрепени с винтчета и се демонтират както говорителите. Филтрите нека си останат в колоните, те не пречат.
Пиши в профила си от кой град си, така съфорумците могат да ти дадат съвет за добър местен бояджия.
На последната снимка ми се струва, че куполът на ВЧ говорителят е деформиран. Това е до известна степен поправимо.
-
- чете
- Обратна връзка:
Страшно много благодаря за съветите.Лошото е че съм от малък град Лом и най-вероятно няма да си намеря свестен човек,който да ги изработи добре.Мисля лека по-лека сам да се заема с начинанието.Трябва наистина да внимавам при отстраняването на говорителите.Купола на единия ВЧ говорител наистина е хлътнал леко,но не мисля да го пипам,не ме дразни,а и си работи!Отново благодарности!