Препоръчайте колони до 1000 лева

Имам говорител, каква кутия да му направя?
Имам кутия какъв говорител да и сложа?
И за неща от рода.
Съобщение
Автор
Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: Препоръчайте колони до 1000 лева

#16 Мнение от Marian Lozev »

...или , ако ти е голяма стаята и не те притеснява големината на колоните ела, всяка неделя слушаме-0885 255 233 Системата ми не е завършена на 100% и колоните са ми холна изработка (нямам гараж и затова е холна) , но има какво да се чуе.
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo

Аватар
Lozanov
има опит
има опит
Обратна връзка:

#17 Мнение от Lozanov »

Rumen Suvandjiev написа:
Lozanov написа: В този ред на мисли, съм се чудил , ако някой даде на Ручо, например , стойността на големия наутилус с молба да изработи съответстващите ОТ, какво ще се получи.
Ручо - може и да не ми отговаряш.
На истинския Nautilus или на 801?
Ако става дума за $60000 още никой не ми е гласувал такова доверие, а ако ми гласува, в никакъв случай не бих се спрял на конвенционални драйвери.
Ако говорим за ултимативен "класически" трилентов бокс, смятам да завърша един такъв проект в края на тази година. Засега няма да давам повече подробности по проекта - не обичам да говоря в аванс....
Ручо, чакаме резултати.

pepi666, за да не останеш с впечатлеието , че някой ти налага мнение, най добрия вариант е преди да похарчиш парите си, да се запознаеш с хора от форума които биха ти демонстрирали своите системи. Преди всичко , аудиото е удоволствие, и от музиката и от хората които активно се занимават с него. След като си изградиш собствената представа за това което търсиш и придобиеш достатъчен опит в този свят. /ако въобще в него може нещо да е достатъчно/ вземи сам своето решение. Така ще можеш да направиш избор, без да робуваш на чуждо мнение.
Може да ти се стори малко високопарно, но съвета ми е да не подхождаш консуматорски към аудиото. Малко опит, и фантазия ще ти донесат много по - голямо удоволствие от последвалата покупка. Било тя фабрична или DIY.
А и още нещо, както си говорим с един приятел от аудио тима, първо се ориентирай в търсенето си, създай си концепция и тогава скачай. В тази насока , хората тук има с какво да ти помогнат.

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#18 Мнение от Marian Lozev »

...точно поради тази причина правя услуга на един и повече човека с мойте сесии, а нищо не ми пречи да си слушам и сам със Suny-cat. :wink:
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo

pepi666
чете
Обратна връзка:

#19 Мнение от pepi666 »

Добре! Мисля, че най-добре за мен би било да се възползвам от офертата :)
Волумето на мах

Публикувай отговор

Обратно към “Тонколони”