Тонколони Indiana line
-
- чете
- Обратна връзка:
Тонколони Indiana line
Здравейте, след доста слушане, четене и пак слушане на различни тонколони, мисля че се спрях на "моите" - оптимална цена/качество.
Някой има ли преки наблюдения в/у тези тонколони? Професионалните ревюта из нета са много добри...
линкове:
Предни:
http://www.indianaline.it/prodotti.php? ... ategory=74
Задни:
Център:
Някой има ли преки наблюдения в/у тези тонколони? Професионалните ревюта из нета са много добри...
линкове:
Предни:
Задни:
Център:
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Re: Тонколони Indiana line
Ако си от Варна заповядай да чуеш моят съраунд.
-
- чете
- Обратна връзка:
Не съм от Варна, от София съм.
Доста време прекарах в магазина и слушах, слушах...
Твоят съраунд Indiana Line ли е?
Доста време прекарах в магазина и слушах, слушах...

Твоят съраунд Indiana Line ли е?
Последно промяна от Jamaika на Съб Ное 21, 2009 1:24 am, променено общо 1 път.
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Не, няма нищо общо, просто ти предложих да чуеш система, която няма нищо общо
Щом си прекарал доста време в слушане на различни неща и си харесал тези, не знам какво искаш да чуеш тук, но ме съмнява някой да ти препоръча точно тези колони.
Успех!

Успех!
-
- чете
- Обратна връзка:
Мерси.
И все-пак - някой има ли преки наблюдения върху тонколони Indiana Line?
И все-пак - някой има ли преки наблюдения върху тонколони Indiana Line?
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Не зная защо си решил, че точно това са твоите колони.
Отзивите от хора, които са ги изпробвали, не са особено ласкави:
http://bgaudio.org/modules.php?name=For ... ic&t=14381" onclick="window.open(this.href);return false;
С две думи - небалансиран звук и некачествени компоненти.
Да не би пък това да е поредния опит за нерегламентирана реклама в нашия сайт?!?
Отзивите от хора, които са ги изпробвали, не са особено ласкави:
http://bgaudio.org/modules.php?name=For ... ic&t=14381" onclick="window.open(this.href);return false;
С две думи - небалансиран звук и некачествени компоненти.
Да не би пък това да е поредния опит за нерегламентирана реклама в нашия сайт?!?
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Или по-скоро поредният опит за сериозна самозаблуда, последвана от груба грешка при купуването на тези посредствени озвучителни тела, търсещ успокоение в други сходни мнения 

-
- чете
- Обратна връзка:
Нито правя реклама, нито съм купил още нещо.
Не твърдя, че качествто на звука е най-доброто, което съм чувал след 2 месеца четене на ревюта и ходене по музикални магазини, но тук доста голяма роля играе и бюджетът.
Да, останаха ми "ушите" в магазина на Focal и Monitor Audio, но там цените са коренно различни. Мислех вариант да си правя тонколони с компоненти от Visaton, даже избрах проект, но в последствие чух тези Indiana Line и реших, че това е един компромис, който мога да направя от гледна точка на цена/качество. Няма да ви обяснявам и на колко откровено казано боклуци се наслушах, и то голяма част от тях от реномирани марки.
Но все-пак трябваше да се допитам до "експертите".
Най-вероятно ще трябва да взема някой, който си пада по-разбирач от мен и да ги чуем заедно на място, за да си каже и той мнението, но от това, което чух - самозаблуда или не - засега съм на мнение, че мога да се наслаждавам на "тези посредствени озвучителни тела".
Не твърдя, че качествто на звука е най-доброто, което съм чувал след 2 месеца четене на ревюта и ходене по музикални магазини, но тук доста голяма роля играе и бюджетът.
Да, останаха ми "ушите" в магазина на Focal и Monitor Audio, но там цените са коренно различни. Мислех вариант да си правя тонколони с компоненти от Visaton, даже избрах проект, но в последствие чух тези Indiana Line и реших, че това е един компромис, който мога да направя от гледна точка на цена/качество. Няма да ви обяснявам и на колко откровено казано боклуци се наслушах, и то голяма част от тях от реномирани марки.
Но все-пак трябваше да се допитам до "експертите".
Най-вероятно ще трябва да взема някой, който си пада по-разбирач от мен и да ги чуем заедно на място, за да си каже и той мнението, но от това, което чух - самозаблуда или не - засега съм на мнение, че мога да се наслаждавам на "тези посредствени озвучителни тела".
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
...защо първо не ми гостуваш и тогава да вземеш решение , 0889626590.Jamaika написа: Най-вероятно ще трябва да взема някой, който си пада по-разбирач от мен и да ги чуем заедно на място...
- Marian Lozev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Брат, взе ми думите от устата
.

Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
-
- чете
- Обратна връзка:
ми ще погостувам, кво да праа
Явно никой няма преки наблюдения....

Явно никой няма преки наблюдения....
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Ако беше погледнал линка, който съм приложил по-горе, щеше да видиш, че има и не са особено ласкави.
Ние, "експертите", както иронично реши да ни поставиш в кавички, не вярваме на платени ревюта, а на очите си. Ето какво получава човек за парите си, които в случая не са толкова малко:
Бас с евтина PVC мембрана и тенекиено шаси:

Пищялка, която изглежда внушителна, но само отпред. А отзад:

Филтър, изпълнен с най-евтините електролитни кондензатоти и бобини, навити на феритна пръчка за икономия на мед:

Нивото общо взето е като за китайски колонки за стотина лева чифта, но в никакъв случай за претенциозно изделие. С две думи - ако това беше опит за реклама, той се провали. А ако наистина имаш желание да се развиваш в аудиото, приеми любезната покана на Иван.
Ние, "експертите", както иронично реши да ни поставиш в кавички, не вярваме на платени ревюта, а на очите си. Ето какво получава човек за парите си, които в случая не са толкова малко:
Бас с евтина PVC мембрана и тенекиено шаси:

Пищялка, която изглежда внушителна, но само отпред. А отзад:

Филтър, изпълнен с най-евтините електролитни кондензатоти и бобини, навити на феритна пръчка за икономия на мед:

Нивото общо взето е като за китайски колонки за стотина лева чифта, но в никакъв случай за претенциозно изделие. С две думи - ако това беше опит за реклама, той се провали. А ако наистина имаш желание да се развиваш в аудиото, приеми любезната покана на Иван.
-
- чете
- Обратна връзка:
Леле колко сте мнителни.... защо решихте, че правя реклама, не ми стана ясно!
Ако толкова ме подозирате- вземете я изтрийте тая тема и да се свърши /или пък аз да я изтрия/??!?! А аз ще си блъскам главата сам....
Ако толкова ме подозирате- вземете я изтрийте тая тема и да се свърши /или пък аз да я изтрия/??!?! А аз ще си блъскам главата сам....
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Нека си стои темата.
Така и други, които решат да се спрат на тази марка, ще знаят какво си купуват.
Така и други, които решат да се спрат на тази марка, ще знаят какво си купуват.