искам да направя bass box
искам да направя bass box
може ли да ми дадете малко info
кое е най доброто за направата на нещо такова моля помогнете
кое е най доброто за направата на нещо такова моля помогнете
Последно промяна от muftata на Вто Ное 20, 2007 8:25 pm, променено общо 1 път.
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
- rumbarski
- има опит
- Обратна връзка:
Бих казал, че ти е мног неправилно зададен въпроса!
Хората могат да си помислят, че искаш да правиш програма подобна на BassBox.
До колкото те разбирам, искаш да правиш някакъв суб? Така ли е?
Ако е така възникват следните въпроси:
1. Къде ще го ползваш?
2. С колко място разполгаш?
3. С какви средства разполагаш?
И още много други въпроси ще възникват по време на изработването на едно такова тяло.
Така че те съветвам да се осъзнаеш, да си подредиш мислите, да си прочетеш учебниците по български до 7 клас, да си седнеш на трибуквието и да се замислиш дали си способен да направиш нещо добро!
Поздрави!
Хората могат да си помислят, че искаш да правиш програма подобна на BassBox.

До колкото те разбирам, искаш да правиш някакъв суб? Така ли е?
Ако е така възникват следните въпроси:
1. Къде ще го ползваш?
2. С колко място разполгаш?
3. С какви средства разполагаш?
И още много други въпроси ще възникват по време на изработването на едно такова тяло.
Така че те съветвам да се осъзнаеш, да си подредиш мислите, да си прочетеш учебниците по български до 7 клас, да си седнеш на трибуквието и да се замислиш дали си способен да направиш нещо добро!
Поздрави!
На всичко - идея, смисъл, правопис, граматика. Ти куцаш по всички точки. А относно въпроса ти - rumbarski ти е отговорил много точно.muftata написа:Извинявам се много на кое се обръща повече внимание на написаното като смисъл или на правописните грешки да знам ?
Абсолютно е прав човека. И аз мислех да ти обърна внимание, но другият случай беше доста по-трагичен. Наистина е добре, преди да правиш забележки, да си сигурен, че нещата при теб са ОК.vspassov написа:Мисли,преди да пишеш!

- npn
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Господин Вълов, отивате в Бриколаж-а, и си поръчвате размерите за кутията от талашит 18мм. Смятам, че на първо време това ще ви устройва.muftata написа:Nanko Rusev, надявам се можете да ми помогнете с това което се мъча да разбера от 1 месец .
правописни грешки допускаме всички нали така?
Хубаво, сега моляви кажете ми от какъв материал тоест талашит е най-добре да се направи този прословут woofer ?
благодаря за вниманието
Иво Вълов
Орлите летят сами. Овцете се движат на куп.
- 100
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Материала
По принцип, най-добре е да ползваш МДФ, защото има по-гладка повърхност и по-лесно се получава добро лице, а и структурата му е по-подходяща. Но по-важно е какви са акустичните свойства, а те зависят освен от материала, и от дебелината, и от конструкцията на кутията. По-добре е да ползваш материал над 22 мм или два пласта, залепени един за друг. Освен това трябва да има укрепваща преграда напречно на кутията. Ако е бандпас, тази роля изпълнява разделителната плоскост между двата обема, но ако не е, трябва да предвидиш такава с голям отвор. Въобще, най-добре пусни предполагаемата кутия, за да може да я видим и да я разкритикуваме градивно.
Re: Материала
Благодаря на всички ви !
Това ми бе нужно да зная .
А относно това каде ще го ползвам, предназначено е за домашни ословия.
за 15 inch бас е fisher stv 880 model .Кутията сам я гледал в google сега ще ви дам линк кадето можете да я погледнете
много мило от ваша страна
наистина човек може да се довери на професионализамът ви
!!!! Благодаря ви много от сърце !!!
а ето и линкът
LINK
Това ми бе нужно да зная .

А относно това каде ще го ползвам, предназначено е за домашни ословия.
за 15 inch бас е fisher stv 880 model .Кутията сам я гледал в google сега ще ви дам линк кадето можете да я погледнете
много мило от ваша страна
наистина човек може да се довери на професионализамът ви
!!!! Благодаря ви много от сърце !!!
а ето и линкът
LINK
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Предполагам плочките са сложени за декорация но като план и замисъл според мен woofera не е лош пак, и е исползвано МДФ до колкото виждам аз . Това е идеята за woofer дето имам, а вие как мислите заслужава ли си да опитам ?
Располагам със цяла дърводелница, пък и човекът дето ще ми помогне е професионалист в дървообработката !
Располагам със цяла дърводелница, пък и човекът дето ще ми помогне е професионалист в дървообработката !