Имам Yamaha RX-V559 6.1 (145вата) искам да си зема 2 тонколони които да пасват с ресийвъра. За сега сам си харесал http://www.pazaruvaj.com/tonkoloni-c316 ... 88971.html и http://www.electron.bg/product_info.php ... =2a&page=1
разполагам със 600-700 лв
Мерси много
Тонколони за Yamaha RX-V559
Благодаря за съвета. Аз познавам едни пичове дето правят тонколони по поръчка за сравнително добри цени. Като си зех ресийвъра нямах мн средства и успях да си купя 2x120 вата, които звучаха мн добре но бе6е грешка да зимам по слаби колони от колкото ми е усилвателя и сега като увелича повече почва леко да пращи !

- Lamer26
- чете и пита
- Обратна връзка:
чувал съм средният им модел който не ме впечатлява
предполагам и този към който си се насочил е същото нещо
тука във форума има много знаещи които могат да те насочат
към какво трябва да се насочиш за да имаш един добър звук за тези парички
а ако можеш да заделиш още малко мисля че на колона за около 500 лева ще стане много добре.
предполагам и този към който си се насочил е същото нещо
тука във форума има много знаещи които могат да те насочат
към какво трябва да се насочиш за да имаш един добър звук за тези парички
а ако можеш да заделиш още малко мисля че на колона за около 500 лева ще стане много добре.
- Simonov
- има известен опит
Една умна приказка най-послеLaMqTa написа:Направи си бре ЦЪК-тези мисля че не надвишават 700 лева, а до колото разбрах са с доста добър звук.

Представи си как през 1975г. млад мъж се радва на новозакупена бяла Лада. Представи си и защо се радва. Ами радва се защото човека не е подозирал, че на пазара има и качествени колиVictorio написа:Здравей,
Купих същия модел Yamaha от Техномаркет и малко след това два броя колони JBL E90 от Технополис. Според мен резултатът е фантастичен.
Поздрави,
Виктор

аиде със здраве