Сервиз за поправка на тонколона Technics SB-3130

Имам говорител, каква кутия да му направя?
Имам кутия какъв говорител да и сложа?
И за неща от рода.
Съобщение
Автор
estoyanov

Сервиз за поправка на тонколона Technics SB-3130

#1 Мнение от estoyanov »

Понеже тези колони ги имам от 17 години, а сега за първи път им става нещо за първи път имам нужда от аудио сервиз... И понеже прочетох доста теми и видях че хората във форума са доста отзивчиви и запознати реших да ви попитам - някакви идеи относно това къде най-сносно биха могли да ми заменят/поправят изгорелите среден и долен говорител.

Надали ще успея сам да ги поправя понеже нямам никакво време а и не съм сигурен дали точно това е проблема, така че сервиза си изглежда най-добрата временна опция за момента, поне за следващите 5-6 месеца докато не си купя нови тонколони.

P.S. От София съм

P.P.S. Такива колони в България в момента се продават само на старо със ориентировъчна цена 200 лв...

Timofei

Re: Сервиз за поправка на тонколона Technics SB-3130

#2 Мнение от Timofei »

estoyanov написа:Понеже тези колони ги имам от 17 години, а сега за първи път им става нещо за първи път имам нужда от аудио сервиз... И понеже прочетох доста теми и видях че хората във форума са доста отзивчиви и запознати реших да ви попитам - някакви идеи относно това къде най-сносно биха могли да ми заменят/поправят изгорелите среден и долен говорител.

Надали ще успея сам да ги поправя понеже нямам никакво време а и не съм сигурен дали точно това е проблема, така че сервиза си изглежда най-добрата временна опция за момента, поне за следващите 5-6 месеца докато не си купя нови тонколони.

P.S. От София съм

P.P.S. Такива колони в България в момента се продават само на старо със ориентировъчна цена 200 лв...
Отиди във Фирма "Марни" до Митницата на Автогара-София

Публикувай отговор

Обратно към “Тонколони”