В интерес на истината използвах търсачката и не намерих нищо за този модел. Иначе за фирмата Electro voice ми излязоха 3-4 теми, а мислех че тази фирма е хубава
То че са за музика е ясно, но все пак са предназначени за създаване на мзикален фон на заведения.
За в къщи не стават!
Странно е, че си се насочил към тях ... затова попитах.
Еми щото гледам навсякъде с такива и викам аре и аз се ориентирам към тях.
Примерно дискотека Текила е направена, така де озвучена само с EV, този модел го нямаше, но все пак.
После в едно заведение пак в Бургас - Галерията , то е да кажем 100-120квадрата, са сложили около 6 такива тонколони и само още няколко баса, поне не забелязах други тонколони. И вътре звука е направо перфектен.
Хотел България - кафе Натали - също много бройки от този модел.
И другаде съм ги виждал, но вмомента не се сещам.
Та ако не са тези, какви на EV мога да си намеря на нормална цена (макар че аз дори на тези не им знам цената), за да си направя хубаво озвучение?
Еми не е, едва ли ще стане, но като пусна музиката обичам да е на макс.Щом комшиите ми 4 месеца след рожденния ми ден ме питаха "Абе каква беше тази музика у вас?".
В тази тема ли да попитам за хубави тонколони на EV или да правя нова ?
Не искам да те убидя или нещо, но защо имам чуството, че нямаш никакво желание дори да ми кажеш що за стока са EV.
Мислех, че за това е форума, но изглежда бъркам някъде.
Няма никакво значение какво ще си вземеш, след като си решил да си попилееш ушите. PA не става за домашно слушане, а за иницииране на ГСП* в домашни условия. Ако искаш качествена система, по-добре разгледай форума и виж за какво става въпрос и не бързай с неадекватните въпроси
Той ти казва че този тип колони са за "професионално озвучаване". В този сайт повечето търсим възможно най-високо качество (забележи, никой не казва че музиката се слуша слабо), а не това което се търси в едно като гореизброените заведения ... сила ?