Даите ми съвет
Даите ми съвет
Наскооро си взех лап-топ и се чудя каква система за звук да си купя за него. Пурво се спрях на JBL CREATURE II но маи се оказа че всъщност не са толкова качествени колкото си мислех. Та мисалта ми беше да ми препоръчате нещо горе доло малко и качествено, да мога да го мъкна с мен и да прави хубав звук.
Благодаря ви!!!
Благодаря ви!!!
-
- има известен опит
- Обратна връзка:
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Re: Даите ми съвет
Не каза какви пари си заделил 

-
- има известен опит
- Обратна връзка:
Аз си закупих за моя Fujitsu SIEMENS NB-103U
http://img.nawayo.com/small/2/180231917.jpg от Мулитирама за 40лв.
Не е най доброто решение но вадят доста приличен звук за рамерите си. И като сила е по-приемливо от вградените на лаптопа. Виж ако си отделил повечко пари имаше подобен модел на Logitech за 99лв. Предполагам за тези 60лв отгоре ще свирят по добре. Но най добре отиди, виж, чуй и сам си прецени. Това е моят съвет.
http://img.nawayo.com/small/2/180231917.jpg от Мулитирама за 40лв.
Не е най доброто решение но вадят доста приличен звук за рамерите си. И като сила е по-приемливо от вградените на лаптопа. Виж ако си отделил повечко пари имаше подобен модел на Logitech за 99лв. Предполагам за тези 60лв отгоре ще свирят по добре. Но най добре отиди, виж, чуй и сам си прецени. Това е моят съвет.
-
- има известен опит
- Обратна връзка:
http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=528328
В българските форуми несъм виждал никакви мнения за тях,но из английските и немските много ги хвалят(въпреки цената).Разбирасе има разлика в това което се предлага в източна европа и на запад
.Най-добре отиди и ги чуи,също така чуи и други предложения(все пак,ти си решаваш)
В българските форуми несъм виждал никакви мнения за тях,но из английските и немските много ги хвалят(въпреки цената).Разбирасе има разлика в това което се предлага в източна европа и на запад

Когато има толкова случайности, търси закономерност.
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Кой е подходящия амп и кой ще изработи комплекта за 200 лева? А ти сам забеляза това че иска да го "мъкне" ..ivo111213 написа:Хорни с FRS8 + подходящ амп мисля, че ще е далеч по-добро решение! Другия въпрос е че ти искаш да е преносимо, не знам какво разбираш под преносимо. Като цяло проекта с FRS8 не е голям!
Колони за комп = 200лв на вятъра!
-
- има известен опит
- Обратна връзка:
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка: