Xora sajelqvam 4e pi6a na kirilica no ne6to mi se e precakal FlexType-to iskam da pitam ako nqkoi znae imam 1 govoritel na MEGAVOX 12" okolo 100 - 130w daje nz dali ima i tolkova i go zaxranvam s 1 ysilvatel koito se vodi 160w doma6en na Technics no iskam da slagam o6te 1 govoritel i nqmam s kakvo da gi zaxranq poneje ysilvatelq trqbvalo da bade za kola kakto i kolonite dimek da raboti na 4 oma napravil sams i 1 box ra4na izrabotka bez nikfi iz4isleniq ei taka ot 1 rakla dobre dymka no mislq 4e ako e napraven po profesionalno 6te e o6te po dobre ta iskax da vi pitam s kakvo moga da zaxranvam govoritelite bixte li mi dali savet pitax na nqkolko mesta seki mi predlaga razni ne6ta az ne razbiram predlagat mi nekfi osilvateli 2x60w za 300 lv koeto mi se stryva slabo pls ako ne e naxalno ot moq strana i estesveno ako nqkoi ne go marzi da pysne 1 post4e da mi dade 1 savet4e da me napsyva 1 xybavo i tova e
izvinete o6te 1 pat 4e ne pi6a na BG Мненията, които не са написани на кирилица ще бъдат изтривани без предупреждение. Може да използвате КРЕДОР клавиатурата ако нямате кирилица. Благодарим Ви за разбирането! !