интересува ме има ли някой преки впечатления от 6&1/2" 18W/8531G00 Revelator на ScanSpeak и 6&1/2" XT18WH09 Peerless VLine. Ако нямате преки, може и косвени

Благодаря предварително!
Никакъв проблем. Можеш да се включиш в следващата поръчка от madisound.BAC написа:При официалният вносител на Vifa (Peerless Vline, Peerless, Seas и SSpeak ) - PAS го няма .... някъде из форума ( сега немога да го намеря просто) попаднах на колеги които си поръчваха отвън. Ако някой има повече инфо по въпроса с поръчките ще съм му благодарен.
Чудесно!Rumen Suvandjiev написа:Никакъв проблем. Можеш да се включиш в следващата поръчка от madisound.BAC написа:При официалният вносител на Vifa (Peerless Vline, Peerless, Seas и SSpeak ) - PAS го няма .... някъде из форума ( сега немога да го намеря просто) попаднах на колеги които си поръчваха отвън. Ако някой има повече инфо по въпроса с поръчките ще съм му благодарен.
http://www.bgaudio.org/modules.php?name ... pic&t=5897
Няма как да не се съглася с твърдението ти, като имаме впредвид че всякакви резки преходи в акустичния импеданс, дължащи се на острите ръбове на кутията, предизвикват неравномерност в АЧХ-то и известни фазови изкривявания, винаги може да се измисли подходящ начин за намаляването на ефекта, който би допринесъл дори за визията на озвучителните тела.oceanman написа:Имам забележки по корпуса и аеродинамиката му, както и тънкостенният материал по моите разбирания... Качеството на кутията трябва да съответства на нивото на говорителя.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта