Защо кънти ?

Имам говорител, каква кутия да му направя?
Имам кутия какъв говорител да и сложа?
И за неща от рода.
Съобщение
Автор
vankata_r
има опит
има опит
Обратна връзка:

#16 Мнение от vankata_r »

GTI_ написа: Не мога да разбера защо вече 2-ри ден разтягаме темата като вече обясних част от причините за това звучене. За начало си направи активен филтър и след това може да напишиш какъв е резултата.
Филтъра няма да ти отнеме повече от 20-тина минути,а ние два дена си чешим езиците......
Защо си мислиш, че твоето мнение е миродавно???
Остави човека да пробва различни варианти за да се научи, пък което решение му допадне него да ползва.
В този случай от опит глава не боли!
И все пак питаха pioneer4o дали кънти кутията а не тебе, нали???

D.Kolev

#19 Мнение от D.Kolev »

òðè çâåçäè÷êè èìàø.
êàòî ñëîæè ïàñèâåí íà âõîäà íà óñèëâàòåëÿ ñàìî áàñè ëè ùå ñëóøà, è òî îò åäèíèÿ êàíàë.

ÏÏ
ôàçàòà êîé ùå ìó ÿ ðåãóëèðà. òîé ïîëçâà íÿêàêúâ ìàçåí êèòàåö áåç äà å ìåðèë íèùî.

Аватар
Svetlin Iliev
има опит
има опит
Обратна връзка:

#20 Мнение от Svetlin Iliev »

Аз под оребряване с летвички имах в шредвид летви с размери 30*40мм. Това не са точно летвики но аз така си им викам. Но освен тях му трябва и вата на обема и там е цялата хватка в момента.

GTI_PoWeR

#21 Мнение от GTI_PoWeR »

До сега не съм чувал да се слага пасивен филтър на входа на амп-а 8O Защо смяташ че е по-лесно да си направи пасивен вместо активен?? Активния ще му е много по-лесен и успешен според мен. Така като гледам трудно би си сметнал и направил сам пасивен!Другото което е нито ще го отрежи така стръмно както с активен нито ще може да реголира честота на срез......пасивен за суб е не допостимо според мен!

pioneer4o

...

#22 Мнение от pioneer4o »

Първо по въпроса за ватата:в началото имах малко и я сложих,търсих в няколко стройтелни магазини и на всякаде продават по 10 кв.метра цяла ролка 8O Което май ще ми е множко :lol: :lol: Знаете ли къде в София има вата на дребно :roll: :?: Второ по въпроса за говорителя :вярно си е китаец ,обаче много ми харесва баса.Както вече казах ,мисля че слиза доста ниско(но нямам уред да измеря) :lol: :arrow: Не знам кой почна да говори за филтрите ,като проблем с него нямам!Пасивен си е ,бг е, 14 кинта -става с една дума.Остава ватичка да си намеря :)
Edit : приятели,май вярно е малко къстничко за летвички :(
Поздрави :wink:

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: ...

#23 Мнение от Stefan Stefanov »

[quote:ed455e963c="pioneer4o"]Не знам кой почна да говори за филтрите ,като проблем с него нямам!Пасивен си е ,бг е, 14 кинта -става с една дума.[/quote:ed455e963c]
Напротив - смятай, че имаш проблем с филтъра и то голям!
С една дума - забравете всички за тия измислени филтри, които се продават по магазините! НЯМА УНИВЕРСАЛЕН ФИЛТЪР!!!!! Колко пъти трябва да ви се повтори, за да го разберете! Всеки филтър се изчислява според конкретния сучай.

Аватар
Teodor Gugulanoff
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#25 Мнение от Teodor Gugulanoff »

Todor Kovachev написа:Крайно време е да се кажат някои неща , а именно : китайците имат и космическа програма , ние нашата я консервирахме , не са по ниско от нас , и са много по дисциплинирана нация като работен кадър , има още много но става късно......
Мисля, че А&PR-отделите на китайското посолство нямат нужда от подпомагане. Ако ти или хората около тебе не сте дисциплинирани в работата, която вършите и получавате пари за нея, бъди така добър да бъдеш по-конкретен в изявленията си следващия път.
Изображение

GTI_PoWeR

Re: ...

#26 Мнение от GTI_PoWeR »

pioneer4o написа:знаете ли магазин на Biema в София,че до Пловдив не ми се ходи :lol: А не разчитам на тия куриерски фирмички.
Поздрави.
Поп Богомил 41 (посока лъвов мост - ЦУМ ,първата пряка в ляво!)

Аватар
Teodor Gugulanoff
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#27 Мнение от Teodor Gugulanoff »

Todor Kovachev написа:Колкото до подмятането по мой адрес ...
Г-н Ковачев, аз не подмятам. А това на чии пазар си е от съществено значение единствено за Клиентите ти в него. Въпреки това - поздравления ! Бъди здрав и успех !
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “Тонколони”