madagaskar написа:здравейте на всички и благодаря за прекрасния форум!!!

:
много ще съм ви благодарен ако можете да ме упътите. трябва да закупя мощен усилвател, който да озвучава малки училищни събития и неща от този сорт. това, което ми предложиха от магазин динакорд е BEHRINGER EPQ2000 за 560лева. Понеже нямам никаква отправна точка не съм наясно дали спрямо тази цена не бих могъл да открия нещо по-добро или нещо с такава мощност на по-добра цена. моля ви за някаква насока към модели и марки на амплифери от този ранг и евентуално от къде могат да бъдат закупени. ще се радвам ня всякакви предложения. благодаря ви предварително и ви пожелавам всичко най-хубаво

В Динакорд имат нещо, което (по мое мнение) би трябвало да е доста по-добро от споменатия BEHRINGER. Така или иначе наистина не чувам добри отзиви за BEHRINGER изобщо. Тяхната политика е да правят достъпни неща в професионалния клас, което само по себе си не е лошо, но все пак в този клас нещата трябва да отстояват репутацията си. В този ред на мисли препоръчвам горещо
RA300 или
RA500 на
ALESIS. Зависи какви озвучителни тела имаш и каква мощност ти е необходима. Учудвам се, че не са ти препоръчали именно това в Динакорд, но може да имат нужда от раст в продажби на BEHRINGER, например. В момента RA300 е на цена около 410 лв. Мога да ти предложа същия втора употреба, на 2 години, от които е работил реално около 1 година. Не искам да звучи като обява за продажба, тъй като си има отделна секция за това. Просто в момента ми се налага да го продам, въпреки че при възможност бих го задържал - прекрасна машина е и има огромна сантиментална стойност за мен!
В случай на интерес, съм готов да предложа преслушване.